15 Οκτωβρίου 2020by AstroBoro

Κρυμμένες Αλήθειες του Φόβου – Μέρος 1ο

   

Η Εκπομπή Κρυμμένες Αλήθειες διαπραγματεύεται την ψυχολογική μας κατάσταση, τα συναισθήματα αλλά και ότι έχει να κάνει με την μεταφυσική και την παραψυχολογία. Μια εκπομπή που παντρεύεται το Εδώ και Τώρα με το αύριο, με αυτό που βλέπουμε και αυτό που δεν βλέπουμε.

Σε αυτή την εκπομπή διαπραγματευόμαστε την έννοια του Φόβου στο Εδώ και Τώρα. Την επόμενη εβδομάδα θα προσεγγίσουμε το θέμα σε μεγαλύτερο βάθος τόσο στο Εδώ και τώρα όσο και στην παραψυχολογική του υπόσταση.

 

Φόβος, ίσως και ο μεγαλύτερος εχθρός του ανθρώπου. Όσο λιγότερο φοβόμαστε τόσες περισσότερες ευκαιρίες έχουμε για να κάνουμε τα όνειρα και τους στόχους πραγματικότητα.

Το ουσιαστικό μας πρόβλημα είναι να απαλλαγούμε από το φόβο για να μπορέσουμε να κάνουμε τα βήματα που θέλουμε. Όταν κάποιος προσπαθεί να μας σπείρει την έννοια του φόβου δεν είναι ότι θέλει να μας προστατέψει ή να μας προειδοποιήσει για κάτι. Μάλλον θέλει να μας ελέγξει! Είναι ένας τρόπος κατεύθυνσης, μια κρυμμένη αλήθεια που ένας τοξικός άνθρωπος μπορεί να μας κάνει υποχείριό του.

 

Κρυμμένες Αλήθειες

Ο Φόβος μέρος 1ο

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας  άφησε το δικό σου σχόλιο και πάρε μέρος σε διαγωνισμούς και δώρα.

Όλα Εδώ

Only Your Choice