9 Οκτωβρίου 2020by AstroBoro

Αστρολογική Επικαιρότητα – Αναλυτικά κάθε ζώδιο – 10 – 17/10/2020

Κριός

Με την έναρξη της νέας εβδομάδας οι συζητήσεις θα παίξουν στα άκρα και σε συναισθηματικά και σε οικονομικά μονοπάτια. Προσοχή με χάσεις μέσα από αυτές τις διαδικασίες τον εαυτό σου.  Πολλά από όλα αυτά θα είναι και θέματα που ξεκίνησαν τον Αύγουστο και έμειναν ανοιχτά.

 

Ταύρος

Με τη νέα εβδομάδα θα βρεθείς πολύ πιθανό προ εκπλήξεων, μέσα από συζητήσεις οι οποίες θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις και να ξεκαθαρίζεις άτομα από δίπλα σου. Παλιές πληγές έρχονται στην επιφάνεια για να τις πολεμήσεις και να δώσεις ένα τέλος, για να μπορέσεις να κάνεις μια νέα αρχή όπως την ονειρεύεσαι.

 

Δίδυμοι

Με τη νέα εβδομάδα θα πρέπει να προσέξεις πολύ τι είναι αυτό που σκέφτεσαι και να καταλάβεις ότι  αυτό που εκπέμπεις είναι και αυτό που παίρνεις από τους άλλους. Πρόσεξε γιατί σε πιάνουν τάσεις αυτοκαταστροφής με κίνδυνο να διαβείς τους δρόμους της μοναξιάς. Να θυμάσαι ότι ένα ξέσπασμα μπορεί να πληγώσει τον απέναντί σου αλλά κυρίως εσένα.

 

Καρκίνος

Με τη νέα εβδομάδα σχέσεις και συνεργασίες θα περάσουν από κρίσεις. Οι φιλικές επαφές ίσως σε βοηθήσουν μέσα από διαλόγους να καταλάβεις που έχεις κάνει λάθος και που φλερτάρεις με την αδικία. Ο έρωτας είναι μέσα στις προτεραιότητες και σε ξεσηκώνει για να διεκδικήσεις ένα μέλλον λίγο διαφορετικό.

 

Λέων

Με τη νέα εβδομάδα, πολλά εμπόδια που βρέθηκαν μπροστά σου θα τα ξεπεράσεις σαν να έχεις το μαγικό ραβδάκι. Οι οικονομικές απολαβές που θα έχεις θα σε ανακουφίσουν από τους δαίμονες που σε περιτριγύρισαν για αρκετό καιρό. Φίλοι θα χρειαστούν τη βοήθειά σου και θα βγάλεις πολλά φίδια από την τρύπα.

 

Παρθένος

Με τη νέα εβδομάδα πολλά θέματα παίρνουν το δρόμο τους, με αποτέλεσμα να νιώθεις ανακούφιση. Μπορεί να είσαι με σκληρό profile για κάποιους όμως, οι επιπολαιότητες δεν είναι του χαρακτήρα σου και θα τις αποφύγεις με κάθε τίμημα. Αγαπημένα πρόσωπα είναι δίπλα σου και σε βοηθάνε να καταλάβεις ποιο είναι το επόμενο βήμα.

 

Ζυγός

Με τη νέα εβδομάδα, η οικογένεια θα είναι ένα κεφάλαιο που θα έχει την τιμητική του. Τα νέα των οικονομικών θα είναι κάπως ασυνήθιστα ευχάριστα όμως, καλό είναι να μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα και ξεκινήσεις τις σπατάλες. Δώσε τον πρέπον χρόνο και κάνε σωστή διαχείριση με τα μυαλά στη θέση τους.

 

Σκορπιός

Με τη νέα εβδομάδα, ίσως συζητηθούν θέματα που αιωρούνται εδώ και καιρό με συγγενικά πρόσωπα. Οι συνθήκες θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές με αποτέλεσμα να βγάλεις τα συμπεράσματα που πρέπει χωρίς φαντασίες και υποθέσεις. Θα περάσεις τα μηνύματα που θέλεις με ανακούφιση.

 

Τοξότης

Με τη νέα εβδομάδα, θα συνεχίσουν να σε απασχολούν θέματα που έχουν να κάνουν κυρίως με οικονομικά. Οι υλικές ανάγκες σε πιέζουν και σε βγάζουν από τον δρόμο της ηρεμίας. Τα ερωτικά θέματα είναι μέσα στο πρόγραμμα με αρκετά νευρικό όμως, χαρακτήρα. Δώσε τον χρόνο στον εαυτό σου που χρειάζεται.

 

Αιγόκερως

Με τη νέα εβδομάδα θα αντιλήφθης με τελείως διαφορετικό τρόπο τις ανάγκες σου και θα καταφέρεις να βάλλεις μια τάξη στα θέματα που σε απασχολούν. Στον έρωτα θα παίξεις με αυταρχικές τάσεις που αν ο παρτενέρ είναι καλός παίχτης θα βγει ηφαίστειο μέσα από όλο αυτό το παιχνίδι.

 

Υδροχόος

Με τη νέα εβδομάδα, ίσως σε ταράξουν πολλές εξελίξεις που θα παίξουν κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Τα απρόβλεπτα γεγονότα θα σε ταράξουν και ίσως δυσκολευτείς να τα διαχειριστείς. Τα οικονομικά θέματα μπορεί να λύνονται σιγά, σιγά όμως, θέλεις και τα παιχνίδια της εξουσίας.

 

Ιχθύς

Με τη νέα εβδομάδα, θα ψάξεις να βρεις λύσεις σε θέματα ή και παρεξηγήσεις που έχουν γίνει με φιλικά πρόσωπα. Τα απρόβλεπτα θέματα μπορεί στην αρχή να σε ταράξουν προς το τέλος όμως της εβδομάδας θα καταλάβεις πως είναι προς όφελος σου.  Τα οικονομικά είναι ακόμα μια πληγή που πρέπει να κάνεις έξυπνες κινήσεις για να τα γιατρέψεις.