14 Σεπτεμβρίου 2020by AstroBoro

Αστρολογική Επικαιρότητα 14-21/9/2020

 

 Κριός

Με τη νέα εβδομάδα προβλέπεται Τύχη σε θέματα καριέρας, μετά από κόπο και μέσα από μία εργασιακή μελέτη.

Ένας έρωτας που μπορεί να χαρακτηριστεί ναι μεν αλλά, σε προκαλεί και σου κλείνει το μάτι όμως, πρόσεχε να μην αφεθείς γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τελειώσει απότομα.  Νέα Σελήνη, νέα αρχή και τα μπράβο δεν θα αργήσουν να έρθουν.

 

 

Ταύρος

Το φιλοσόφησες τις προηγούμενες ημέρες, με τη νέα εβδομάδα όμως  αλλιώς έρχεται το κάθε θέμα! Είναι αυτό που λέμε όταν κάνεις σχέδια τα βλέπει ο Θεός και γελάει!

Ο Ουρανός φέρνει απότομες αλλαγές που αφορούν θέματα με το σπίτι, οπότε καλό είναι να είσαι σε εγκράτεια. Νέα Σελήνη χτυπά το καμπανάκι του φλέρτ, του έρωτα. Θέματα που έχουν να κάνουν με την εργασία κράτα μικρό καλάθι και μην ακούς κοίτα τις πράξεις!

 

Δίδυμοι

Με τη νέα εβδομάδα έρχεται και οικονομική βοήθεια. Ο Δίας σε αρμονία με εσένα σου τα φέρνει όλα δεξιά, οπότε κοίτα να κάνεις τις απαραίτητες ρυθμίσεις ή κινήσεις. Προσοχή όμως στα συναισθηματικά ,σε ξαφνικούς  χωρισμούς και σε σκοτεινές σχέσεις. Η Νέα Σελήνη, φέρνει νέα αρχή σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά του σπιτιού.

 

 

Καρκίνος

Αποκαλύψεις σε θέματα σχέσεων ή συνεργασιών φέρνει η νέα εβδομάδα και σου ανοίγει  τα μάτια!  Μια φιλία σε πληγώνει και ίσως ξαφνικά σταματήσει, λόγω οικονομικών παρεξηγήσεων. Η Νέα Σελήνη ευνοεί τις μετακινήσεις, τις επαφές και τις νέες γνωριμίες.

Ότι ακούσεις σχετικά με θέματα σπιτιού κράτησε μικρό καλάθι και η πορεία θα σου δείξει.

 

Λέων

Με τη νέα εβδομάδα έρχονται και εργασιακές επιτυχίες. Βέβαια πρόσεχε και κάνε σίγουρες κινήσεις γιατί μπορεί πάνω στον ενθουσιασμό να διακόψεις μια συνεργασία που δεν θα είναι απαραίτητα για καλό. Η Νέα Σελήνη υπόσχεται πολλά και σου δίνει ελπίδες και στον έρωτα και στα οικονομικά. Κοίτα όμως τι αφήνεις πριν κάνεις την κίνηση να πάρεις το καινούριο!

 

 

Παρθένος

Καλό το κλίμα σε ότι έχει να κάνει με παιδιά και γονείς ή με κάποιο επιχειρηματικό σχέδιο. Ο προβληματισμός έρχεται από άτομα που ίσως βρίσκονται μακριά όμως, θα καταφέρεις να το διαχειριστείς. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου ευνοεί τα νέα ξεκινήματα τόσο στα προσωπικά σου όσο και στα επαγγελματικά σου. Κάποιοι όμως, θα σου τάξουν πολλά, να είσαι με τα μάτια δεκατέσσερα.

 

 

Ζυγός

Το σπίτι και οικογενειακά προβλήματα σε απασχολούν με τη νέα εβδομάδα αρκετά. Καλό είναι όμως να αποβάλεις την υπερβολή !Η Νέα Σελήνη σε κάνει λίγο πιο λίγο εσωστρεφείς με αποτέλεσμα να σκέφτεσαι πολλά και διάφορα προβλήματά ,χωρίς να θέλεις να τα ανακοινώσεις κάπου. Προσοχή στις επικοινωνιακές συγκρούσεις ιδικά αν ανήκεις στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου.

 

 

Σκορπιός

Με τη Νέα Εβδομάδα, οι  μετακινήσεις, οι επαφές και τα σεμινάρια είναι στην πρώτη γραμμή με τον Δία ορθό να βοηθάει στο έπακρο. Αποκαλύψεις από φιλικά πρόσωπα θα σου ανοίξουν τα μάτια για προσωπικές υποθέσεις. Μία ξαφνική διακοπή συνεργασίας ίσως σε  ξαφνιάσει και θα καλεστείς να το διαχειριστείς. Η Νέα Σελήνη ευνοεί ξεκινήματα σε ομάδες ή συλλόγους .

 

Τοξότης

Κάποια εύνοια στα οικονομικά θα δεις στις πρώτες ημέρες της εβδομάδας.

Κάτι ξαφνικό καθημερινό θα σε αναστατώσει, οπότε καλό είναι να δείξεις λίγο περισσότερη προσοχή.  Η Νέα Σελήνη αφορά θέματα καριέρας σχετικά με την αμοιβή σου ή την ηθική σου ικανοποίηση. Οι φίλοι από την άλλη θα δώσουν υποσχέσεις επιπόλαιες και υπερβολικές, οπότε μην αφήνεσαι!

 

 

Αιγόκερος

Ο Δίας ορθός με τη Νέα Εβδομάδα και στις προσωπικές σου αναζητήσεις θα σε ικανοποιήσει με το αζημίωτο. Προσοχή σε ξαφνικές οικονομικές δοσοληψίες με τρίτους. Δεν είναι η ώρα για τέτοιες κινήσεις. Η Νέα Σελήνη θετική σε επαφές με το εξωτερικό, θετική για σπουδές ή νομικές υποθέσεις..

.

 

Υδροχόος

Με τη Νέα Εβδομάδα οι υπερβολές στις σκέψεις μεγεθύνει τα  προβλήματα και τις καταστάσεις στο μυαλό.. Μια φιλική συμβουλή ίσως σε  βγάλει από αδιέξοδα.

Προσοχή όμως σε ξαφνικούς τσακωμούς που ίσως τεντώσει το σκοινί και χαλάσει μια συνεργασία που τη δούλεψες καιρό. Η Νέα Σελήνη αφορά φορολογικά κληρονομικά ή οικονομικά με τρίτους που θα κριθούν στην λεπτομέρεια.

 

Ιχθείς

Αποκαλύψεις σχετικά με μια συνεργασία η ενός φίλου φέρνει η Νέα Εβδομάδα. Ξαφνικές ανακατατάξεις στον χώρο εργασίας, ίσως και ένας τσακωμός με άτομο της καθημερινότητάς σου , σε βγάλει εκτός ορίων!

Η Νέα Σελήνη απέναντί σου, φέρνει μια νέα συνεργασία μόνο εάν είναι σχεδιασμένη στην κάθε της λεπτομέρεια.