10 Αυγούστου 2020by AstroBoro

Αστρολογική Επικαιρότητα- Αναλυτικά κάθε ζώδιο 10-16/8/2020

 

♈Κριός

 

Στον 5 ο ηλιακό σου οίκο γίνεται η διέλευση του Ερμή στο ωροσκόπιό σου και η δημιουργικότητα χτυπάει δυνατά. Ο λόγος σου παίρνει μια πιο γοητευτική μορφή με αποτέλεσμα να ενθουσιάζεις και να κερδίζεις την προσοχή που θέλεις. Δώσε λίγη περισσότερη προσοχή στα οικονομικά και κάνε περιορισμούς σε σπατάλες που δεν υπάρχει λόγος να γίνουν.  Να θυμάσαι όμως ότι οι καλές συμφωνίες θέλουν και λογική οπότε, μη μένεις στο δέντρο και κοίτα και το δάσος.

 

♉Ταύρος

 

Στον 4 ο ηλιακό σου οίκο γίνεται η διέλευση του Ερμή στο ωροσκόπιό σου, φέρνοντας συναισθηματική ανασφάλεια , συζητήσεις με πρόσωπα της οικογένειας, ξεκαθαρίσματα στην προσωπική ζωή και ίσως να γίνει λόγος και για αλλαγή περιβάλλοντος . Τα πλαίσια που θα κινηθείς αυτή την περίοδο θα έχουν να κάνουν και με υπηρεσίες σχετικά με θέματα ακινήτων και περιουσιακών στοιχείων. Ο φόβος είναι ένα σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας όμως, ίσως είναι καλύτερα να ακούσεις το ένστικτο.

 

 

♊Δίδυμοι .

Στον 3 ο ηλιακό σου οίκο γίνεται η διέλευση του Ερμή. Η επικοινωνία είναι από τα δυνατά σου σημεία, τώρα τη φτάνεις στο απόγειο! Προσοχή όμως μη κάνεις ένα χειριστικό λόγο με αποτέλεσμα να κουράσεις και να φοβίσεις κοντινά πρόσωπα. Η περίοδος αυτή θα φέρει καλές συμφωνίες αλλά και με προβλήματα που δεν θα είναι καλό να τα αφήσεις στην άκρη. Είναι μια περίοδος που θα σου δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσεις μπροστά και να αφήσεις το παρελθόν στη θέση του.

 

 

♋Καρκίνος

 

Στον 2 ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου γίνεται η διέλευση του Ερμή και φέρνει θέματα ασφάλειας σε συναισθηματικό και υλικό επίπεδο. Αν θέσεις προτεραιότητες στην καθημερινότητα και στα θέλω σου ίσως βγεις από αδιέξοδα που έχεις έρθει εδώ και πολύ καιρό. Είναι μια περίοδος που φέρνει αρκετή δράση στα επαγγελματικά και καινούριες συμφωνίες. Τα ξεκαθαρίσματα σε φιλικό επίπεδο θα έχουν και αυτά το λόγο τους. Οι τοξικές σχέσεις δεν χωράνε τώρα στη ζωή σου ούτε και στο μέλλον σου.

 

♌Λέων.

Στον 1ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου γίνεται η διέλευση του Ερμή. Τομέας που σχετίζεται με την προσωπικότητα του εδώ και τώρα και την εξωτερική εμφάνιση.  Με Ερμή και Ήλιο στο ζώδιό σου, έχεις την ευκαιρία να ταξιδέψεις να αρπάξεις ευκαιρίες που έχουν να κάνουν με την καριέρα σου και να ζητήσεις ότι δικαιούσαι χωρίς κανένα δισταγμό. Οι δίαυλοι επικοινωνίας είναι με το μέρος σου, οπότε μην κάθεσαι εκμεταλλέψου την περίοδο.

 

 

♍Παρθένος .

Η διέλευση του Ερμή γίνεται στον 12 ο  ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας που σχετίζεται με θέματα πνευματικότητας, φαντασίας, μυστικά, υποσυνείδητο και παρασκήνια. Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν όλες οι συζητήσεις θα είναι μυστικές και υπόγειες.  Τα οικονομικά θέματα έχουν και αυτά τη θέση τους στην καθημερινότητα και πρέπει να ξεκαθαρίσεις τις εκκρεμότητες. Οι κρυφοί έρωτες που ίσως προκύψουν θα έχουν διάρκεια και πάθος .

 

 

♎Ζυγός

Η διέλευση του Ερμή γίνεται στον 11ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας που σχετίζεται με θέματα συλλογικής δραστηριότητας. Οι άνθρωποι που θέλεις δίπλα σου θέλεις να έχουν τις ίδιες αξίες, τα ίδια ιδανικά και τις ίδιες ιδέες με εσένα για να μπορέσεις να αναπτύξεις τις σκέψεις και τα πιστεύω σου. Τα σχέδια που έχεις μέσα στο μυαλό σου μπορούν να μπουν  στον τροχό της υλοποίησης, αρκεί να βρεις τους ανθρώπους –  κλειδιά που θα σου ανοίξουν τις πόρτες. Να έχεις λοιπόν τα μάτια σου ανοιχτά.

 

♏Σκορπιός .

Η διέλευση του Ερμή γίνεται στον 10ο  ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα φιλοδοξίας, με τις προσδοκίες για ένα καλύτερο αύριο, την επιτυχία, την αναγνώριση, την φήμη και το κύρος. Η δημόσια εικόνα σου θα είναι μέσα στο επίκεντρο των ημερών και οι συζητήσεις θα αφορούν μόνο ζητήματα καριέρας. Ίσως κάποιο άτομο κύρους σου κάνει μια συμφέρουσα πρόταση που θα πρέπει να την αρπάξεις.

♐Τοξότης .

Η διέλευση του Ερμή γίνεται στον 9ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα που έχουν να κάνουν με τα μακρινά ταξίδια, με φιλοσοφία, τα ήθη, και το κοινωνικό δίκαιο και εξελίξεις ανώτερης εκπαίδευσης. Με λάμψη λοιπόν παίρνεις την σκυτάλη της περιπέτειας και ανοίγεσαι στον δρόμο προς την χαρά και την καλοπέραση. Ίσως κάποιες ξαφνικές ειδήσεις αναστατώσουν τα σχέδιά σου με αποτέλεσμα να χαλάσουν τα σχέδια που έχεις βάλει μπροστά.

 

♑Αιγόκερως

Η διέλευση του Ερμή γίνεται στον 8ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου. Οι στενές επαφές με το  άλλο σου μισό θα είναι μέσα στα πλαίσια του μετασχηματισμού που θα θελήσεις να εξελίξεις. Η αναγέννηση όμως του Εγώ σου θα έχει και αυτό τη δική του αξία σε όσα θέλεις να κάνεις αυτό το διάστημα. Καλό θα είναι να συγκρατήσεις τα λόγια σου όμως, και να σκεφτείς πολύ καλά τι θα πεις πριν το πεις. Φορολογικά και κληρονομικά θέματα θα έχουν και αυτά τον λόγο τους στην καθημερινότητά σου που θα πρέπει να δώσεις και εκεί την απαραίτητη προσοχή.

 

♒Υδροχόος .

Η διέλευση του Ερμή γίνεται στον 7ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου. Οι δεσμεύσεις, οι συνεργασίες, οι εχθροί και ίσως οι νομικές υποθέσεις θα λάβουν χώρα στις ημέρες αυτές. Η διέλευση φέρνει αλλαγές με απρόσμενο τρόπο με αποτέλεσμα να χάνεις τον έλεγχο και την ψυχραιμία σου. Καλό θα είναι τα λόγια σου λοιπόν να μην είναι πύρινα και να ακούσεις προσεκτικά ότι σου μεταφέρεται.

 

 

♓Ιχθύς
Η διέλευση του Ερμή γίνεται στον 6ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου. Θέματα λοιπόν που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα και την εργασία θα είναι στο επίκεντρο της προσοχής. Είναι μια περίοδος που σε βοηθάει να δράσεις  και να βρεις τις επαγγελματικές σου ισορροπίες. Προσοχή όμως σε θέματα υγείας που ίσως σε ταλαιπωρήσουν. Το μέλλον αυτή τη στιγμή όμως, όπως και να έχει μοιάζει αισιόδοξο και ανοιχτό.