19 Ιουνίου 2020by AstroBoro

Ερμής Ανάδρομος στον Καρκίνο από 19 Ιουνίου ως 12 Ιουλίου 2020

   Γράφει : Αναστασία Καφετζή

Journalist & Life Coach
    parapsychology researcher

 

 

Μέρες σκέψεων και απολογισμού έρχονται μπροστά μας με τον Ερμή σε φαινομενική ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου. Μια τέτοια περίπτωση την συναντήσαμε ξανά το περασμένο καλοκαίρι (2019). Η ανάδρομη πορεία του θα μας δώσει την αίσθηση ότι οι μέρες που έρχονται ίσως να χρωματίζονται από αστάθεια και ανασφάλειες που έχουν να κάνουν με τα συναισθηματικά μας και το σπίτι μας.
Ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο αναγνωρίζει τις πληγές της παιδικής μας ηλικίας. Ο Καρκίνος (και η σελήνη) συνδέονται στενά με τη συναισθηματική ευημερία και τη θεϊκή θηλυκότητα. Είναι καιρός να θεραπεύσουμε ότι μας πλήγωσε.

Η μεγαλύτερη επιρροή θα είναι στα Β και Δ δεκαήμερα, με επιστροφές σε λόγια και γεγονότα που ίσως κρύφτηκαν κάτω από το χαλί. Τώρα είναι η ώρα για να κλείσουν κάποιες υποθέσεις. Τα θέματα που θα διαδραματιστούν θα είναι από εκκρεμότητες που αφέθηκαν στις αρχές Ιουνίου (στην Έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη – Αγίου Πνεύματος). Αν για παράδειγμα εκείνη τη χρονική περίοδο υπήρξε ένας χωρισμός, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες για επανασύνδεση, ιδιαίτερα στα ζώδια : Ιχθείς, Καρκίνος, Αιγόκερως και με φιλική συμμετοχή ο Λέων και ο Τοξότης.

Οι παρεξηγήσεις στον οικογενειακό χώρο θα κλείσουν και αυτές το μάτι με υπονοούμενο οπότε, καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί στα όσα λέμε και κάνουμε για να αποφύγουμε τουλάχιστον όσα μπορούμε. Τα συναισθήματα θα ξεχειλίζουν στο συναισθηματικό μας κόσμο και αυτό δεν είναι πάντα για καλό αφού,  βάζουμε τη λογική στην άκρη και πράττουμε με πιο παρορμητικό χαρακτήρα. Η παρόρμηση λοιπόν έχει και τις ανάλογες συνέπειες.

Η επόμενη Έκλειψη στο ζώδιο του Συναισθηματικού Καρκίνου, στις 20 Ιουνίου μας φέρνει δυσάρεστα συναισθήματα και γεγονότα. Η μελαγχολία θα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο τις επόμενες ημέρες με αποτέλεσμα να μην αφήνει να δούμε τα πράγματα πιο ξεκάθαρα και λογικά.

Οι αγορές σε ηλεκτρονικές συσκευές καλό είναι να τις αποφύγουμε αυτό το διάστημα αφού, μάλλον με όλα αυτά τα ενεργειακά πεδία μάλλον δε θα καταφέρουμε να τις χαρούμε!

Το παρελθόν τώρα που θα μας απασχολήσει αρκετά το επόμενο διάστημα, καλό θα είναι να το αφήσουμε εκεί που είναι κλείνοντας απλά κάποιες υποθέσεις που ίσως ξεχάσαμε ή αφήσαμε. Αν κάνουμε το λάθος και το σκαλίσουμε ίσως, μπούμε σε περιπέτειες παρεξηγήσεων και καβγάδων.

Στις 8 Ιουλίου ίσως συναντήσουμε την πιο δύσκολη μέρα σε αυτό το διάστημα, αφού οι εντάσεις, η επιθετικότητα, οι τσακωμοί και ο θυμός θα χτυπήσουν κόκκινα με τον Άρη να κάνει καλά τη δουλειά από το ζώδιο του Κριού.