19 Ιουνίου 2020by AstroBoro

Αστρολογική Επικαιρότητα & τα 12 ζώδια Αναλυτικά 19-28/6/2020

Κριός

Με έντονες διαφωνίες ξεκινάει και αυτή η εβδομάδα, με αποτέλεσμα να νιώθεις ότι κάπου έχεις κουραστεί. Καλό είναι αυτές τις μέρες και με τον Ερμή να αναδρομεί να προσέχεις τον τρόπο που εκφράζεσαι και τα λόγια που θέλεις να πεις. Είναι πολύ εύκολο να παρεξηγηθείς με αποτέλεσμα να χάσεις ίσως και σημαντικές δουλειές που θέλεις να κλείσεις.

 

 

Ταύρος

Με τη νέα εβδομάδα και τον Ερμή να έρχεται σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, έρχονται στο εδώ και τώρα θέματα καθημερινότητας που θα έπρεπε να έχεις βάλει σε τάξη εδώ και καιρό. Προτιμούσες στο παρελθόν να αφήνεις θέματα να μπουν κάτω από το χαλί όμως, τώρα δεν μπορείς να τα αφήσεις στη μοίρα τους γιατί είναι πλέων εμπόδια για το μέλλον σου.

 

Δίδυμοι

Με τη νέα εβδομάδα και τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία, έχεις ένα κοκτέιλ εκρήξεων στον συναισθηματικό σου κόσμο. Τα οικονομικά συνεχίζουν να μοιάζουν αβάσταχτα με αποτέλεσμα να υπάρξουν στιγμές που θα λυγίσεις. Η επικοινωνία και αυτή με τα δικά της θέματα με άλλα να σου τάζουν και άλλα να κερνούν. Χρειάζεται λίγη ξεκούραση και πιο καθαρό μυαλό αυτές τις μέρες.

 

Καρκίνος

Με τη νέα εβδομάδα και τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σου, ίσως το επόμενο διάστημα να αντιμετωπίσεις το παρελθόν σε συναισθηματικές γραμμές. Αν είχες βιώσει τον χωρισμό στις αρχές Ιουνίου με το πρόσωπο της καρδιάς σου, τότε περίμενε ίσως και μια επανασύνδεση. Οι φίλοι αυτή τη στιγμή δεν είναι και τόσο κοντά σου ή τουλάχιστον έτσι βιώνεις την κατάσταση μέσα σου.

 

Λέων

Με τη νέα εβδομάδα και τον Ερμή ανάδρομο, ο εσωτερικός σου κόσμος θα είναι στο κέντρο της δικής σου επικαιρότητας. Ίσως αναζητήσεις σωστές συμβουλές για να μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις όλη αυτή τη φουρτούνα συναισθημάτων που κρύβεται εδώ και καιρό μέσα σου. Ένα κρυφό απωθημένο όμως από το παρελθόν δε σε αφήνει να κάνεις και τη δουλειά σου έτσι όπως θέλεις, με αποτέλεσμα να σε μπερδεύει ακόμα περισσότερο.

 

Παρθένος

Με τη νέα εβδομάδα και τον Ερμή ανάδρομο, θα πρέπει να δώσεις πολύ μεγάλη προσοχή στις κάλπικες πληροφορίες που έρχονται και μπορεί να βγάλεις λόγο αυτού και λάθος συμπεράσματα.  Καλό θα είναι τις ειδήσεις και τα λόγια να τα εξετάζεις από πολλές γωνίες για να καταλήξεις, έτσι ώστε να μπορέσεις να κάνεις τις δυνατόν καλύτερες κινήσεις. Μην παρασύρεσαι και κράτα μπροστά τη λογική.

 

Ζυγός

Με τη νέα εβδομάδα και τον Ερμή ανάδρομο, μια επαγγελματική πρόταση που είχε γίνει και στο παρελθόν, χτυπάει την πόρτα ξανά και ίσως θα ήταν φρόνιμο αυτή τη φορά να το σκεφτείς λίγο καλύτερα. Γενικότερα είναι μια εβδομάδα που θα χρωματιστεί αρκετά από επαγγελματικές δραστηριότητες και σκέψεις.

 

Σκορπιός

Με τη νέα εβδομάδα και τον Ερμή ανάδρομο, πολλά μπλοκαρίσματα στην καθημερινότητα που έρχονται, παίρνουν δεσποτική θέση αφού αρχίζουν και σε κουράζουν, με το να σε κρατάνε πίσω στα βήματα που θέλεις να κάνεις. Το αποτέλεσμα είναι να σκέφτεσαι και να οργανώνεις χωρίς όμως να μπορείς να δώσεις σάρκα και οστά στον χρόνο που θέλεις.

 

Τοξότης

Με τη νέα εβδομάδα και τον Ερμή ανάδρομο, σου έρχονται το ένα πίσω από το άλλο! Τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε οικονομικό θα πρέπει να πάρεις επιτέλους κάποιες αποφάσεις για να μπορέσεις να συνεχίσεις. Το παρελθόν σου κλείνει το μάτι γιατί όταν έπρεπε να τακτοποιήσεις τα πράγματα στη θέση τους εσύ το έβαλες στα πόδια.

 

 

Αιγόκερως

Με τη νέα εβδομάδα και τον ανάδρομο Ερμή απέναντί σου, έχεις μια ειρωνική και πάλι διάθεση, με αποτέλεσμα να γκρεμίζεις ότι έχτιζες το προηγούμενο διάστημα. Αρκετά έντονα θα σου βγει σε θέματα σπιτιού και απέναντι στον σύντροφό σου. Ίσως θα είναι καλύτερα να πάρεις τον χρόνο σου και να απομονωθείς για να βάλεις τα συναισθήματά σου σε μια καλύτερη τάξη.

 

Υδροχόος

Με τη νέα εβδομάδα και τον Ερμή ανάδρομο, θέματα δουλειάς και καθημερινότητας επιστρέφουν για να σου δείξουν ότι στο παρελθόν φέρθηκες μα αλαζονεία.  Οι ευκαιρίες που σου δόθηκαν ίσως να μην τις εκμεταλλευτικές τόσο δίκαια με αποτέλεσμα να πρέπει να επανεξετάσεις. Δώσε προσοχή στα μηνύματα που έρχονται και βάλε τα πράγματα σε μια τάξη για να μην έρθουν χειρότερα στο αύριο.

 

Ιχθείς

Με τη νέα εβδομάδα και τον Ερμή Ανάδρομο, επιχειρηματικά σχέδια θα καθυστερήσουν με αποτέλεσμα το άγχος να δυσκολεύει λίγο περισσότερο στις αποφάσεις σου. Η συναισθηματική σου ζωή από την άλλη ταράζεται με την εμφάνιση μιας προηγούμενης ιστορίας, αφήνοντας την καρδιά σου να χτυπά και το μυαλό να απαγορεύει.