15 Ιουνίου 2020by AstroBoro

Αστρολογική Επικαιρότητα 15-22/6 : Τώρα Αρχίζουν τα Δύσκολα!

Γράφει : Αναστασία Καφετζή
        Journalist & Life Coach
     parapsychology researcher

 

Η Νέα Εβδομάδα ξεκινάει με αρκετή δράση και ανατροπές. Τα συναισθήματα θα είναι αρκετά δύσκολο να τα ελέγξουμε ενώ τα πάθη και τα όνειρα θα δεσπόσουν σε περίοπτη θέση τις επόμενες ημέρες. Η Σελήνη αυτή την εβδομάδα συναντά τη Λίλιθ και ο Άρης σχηματίζει Εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Αυτό λοιπόν συνεπάγεται με περιπέτειες και σεξουαλικές δράσεις που θα φέρουν πάθη και εμπειρίες. Οι αποκαλύψεις από παράνομες και σκοτεινές ενέργειες θα έχουν και αυτές τη θέση τους στη επικαιρότητα, θέματα που θα συγκλονίσουν  και θα μας δώσουν να καταλάβουμε ότι κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν. Ο Ήλιος σε χιαστή με Πλούτωνα και Δία θα ψάξουν να βρουν τις γέφυρες επικοινωνίας σε συγκρούσεις.  Στις 18 Ιουνίου 2020 ίσως να κάνουμε λόγο από το πρωί για μια από τις πιο δύσκολες μέρες αυτό το διάστημα που διανύουμε. Σε αυτή τη στιγμή ο Ερμής έρχεται σε ανάδρομη πορεία  μέχρι τα μισά του Καρκίνου κρατώντας μέχρι και τις 12 Ιουλίου.  Προσοχή σε υπογραφές, συμφωνίες και καινούρια ξεκινήματα. Οι εντάσεις οι ανατροπές και οι εξελίξεις που θα φλερτάρουν με την υπομονή μας. Προβλήματα δεν θα λείψουν και στα Μ.Μ.Ε & Επικοινωνίας και σε ότι έχει να κάνει με ηλεκτρονικά μέσα. Ο Ήλιος μας καλωσορίζει με το Θερινό Ηλιοστάσιο και την έκλειψη στο ζώδιο του Καρκίνου φέρνοντας ακόμα περισσότερα θέματα για να λύσουμε. Μπορεί να κάνουμε λόγο για την εβδομάδα που έρχεται όμως, καλό είναι να γνωρίζουμε ότι οι δυσκολίες θα κρατήσουν για τους επόμενους τρις μήνες. Η έκλειψη αυτή φέρνει τις δικές της ανατροπές, πολύ παρασκήνιο, άγχη, φόβοι και ανασφάλειες.  Το κλίμα εκτός από προσωπικό και ατομικό επίπεδο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί τρομακτικό και σε επίπεδο πολιτισμού. Η Ελλάδα βάλλεται από αρκετές πλευρές και μέσα στο καλοκαίρι θα πρέπει να πάρει αποφάσεις ίσως και με έναν διαφορετικό αυτή τη φορά τρόπο.

 

 

Κριός

Με τη νέα εβδομάδα οι εσωτερικές εξάρσεις θα βρίσκονται σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Με τον φαινομενικά ανάδρομο Ερμή θα αντιμετωπίσεις καταστάσεις από το παρελθόν που θα χτυπήσουν την πόρτα του σπιτιού σου. Η έκλειψη του Ηλίου θα σου προκαλέσει ακόμα περισσότερο εκνευρισμό σε θέματα σπιτιού οπότε, καλό θα είναι να οπλιστείς με υπομονή. Σε θέματα που αφορούν τη δουλειά τα πράγματα θα κυλήσουν πολύ καλύτερα, αφού ίσως με λίγη υπομονή μπορεί και να επιβραβευθείς.

 

Ταύρος

Με τη νέα εβδομάδα θα έρθουν στην επιφάνεια θέματα που έχεις εδώ και καιρό στο μυαλό σου. Θα μπεις στην διαδικασία να δώσεις σάρκα και οστά σε όλες τις σκέψεις σου με απόλυτη επιτυχία.  Με τον Ερμή ανάδρομο μπορεί να παρουσιαστούν κάποια ξαφνικά γεγονότα που θα πρέπει όμως να τα αντιμετωπίσεις άμεσα.  Με την έκλειψη του Ηλίου καλό θα είναι να εκφράσεις αυτά που θέλεις να πεις και όχι αυτά που θέλεουν να ακούσουν οι άλλοι.

 

Δίδυμοι

Με τη νέα εβδομάδα, οι συναισθηματικές εντάσεις θα συνεχίζουν να πιέζουν τον εσωτερικό σου κόσμο. Οι προσπάθειες σε κάθε σου βήμα αργούν να αποδώσουν και αυτό σε βγάζει λίγο περισσότερο έξω από τα νερά σου. Δείξε λίγο υπομονή γιατί ο Ήλιος κάνει χιαστί με Πλούτωνα, φέρνοντας τις ευκαιρίες και τις επιτυχίες που αναζητάς κι ας υπάρχει λίγη καθυστέρηση.  Η Νέα Σελήνη ίσως σε βοηθήσει αρκετά σε καινούρια ξεκινήματα. Καλό θα είναι λοιπόν να αντιμετωπίσεις την όποια καθυστέρηση ως όφελος.

 

Καρκίνος

 Με τη νέα εβδομάδα και τις εκλείψεις να είναι ενεργοποιημένες γύρο από εσένα, δημιουργούνται παρασκήνια και ίντριγκες, που θα πρέπει να τις αντιμετωπίσεις βάζοντας τα δικά σου όρια. Ο Ερμής ανάδρομος φέρνει τις δικές του αναθεωρήσεις για το πώς βλέπεις τα πράγματα και ίσως αλλάξεις τον τρόπο αντιμετώπισής τους. Προσοχή καλό θα είναι να δείξεις στις παρορμητικές αποφάσεις που έρχονται μέσα από κυκλοθυμίες συναισθημάτων. Η Νέα σελήνη, θα σε βοηθήσει αρκετά σε νέα ξεκινήματα που κάνουν λόγο για την προσωπική ζωή.

 

Λέων

Με την νέα εβδομάδα ανατρέπονται πολλά θέματα σε πολλούς τομείς. Η πίεση στα επαγγελματικά καθήκοντα σε φέρνουν στο σημείο να χτυπήσεις κόκκινα, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να αποδώσεις όπως ακριβώς θα είχες μέσα στο μυαλό σου. Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία, καθυστερεί σχέδια που ήθελες να υλοποιήσεις σε επαγγελματικό και αισθηματικό τομέα.  Η έκλειψη του Ηλίου θα πραγματοποιηθεί στον 12ο φυσικό σου οίκο, φέρνοντας ανασφάλειες, άγχη και αβεβαιότητα για το μέλλον.

 

Παρθένος

Με τη νέα εβδομάδα, θα βρεθείς να έχεις την τύχη με το μέρος σου μέσα από τις επανωτές ατυχίες.  Ο Ερμής σε σταθεροποιεί και ίσως σε πάει λίγο πίσω σε αρκετά θέματα  τη στιγμή που είχες πατήσει το γκάζι και πήγαινες.  Η Έκλειψη του Ηλίου ίσως,  φέρει κακά μαντάτα στα οικονομικά, οπότε καλό θα είναι να μην σπαταλήσεις δίχως να υπάρχει ιδιαίτερο θέμα. Η διάθεση θα παίξει σε ένα μεγάλο φάσμα σκαμπανεβασμάτων οπότε, καλύτερα να προσέχεις τις παρορμήσεις και τα αιχμηρά λόγια.

 

Ζυγός

Με τη νέα εβδομάδα, οι επιστροφές από το παρελθόν, θα είναι το σημείο που θα εστιάσεις. Ο Ερμής από την δική του μεριά ανάδρομος , φροντίζει να δημιουργήσει ένα κλίμα εκνευρισμού και τα καταφέρνει μια χαρά! Στα εργασιακά θέματα σε τσιγκλάει και ο Άρης κάνοντας τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα και επιθετικά. Η νέα Σελήνη βοηθάει την Ανάδρομη Αφροδίτη και σου υπενθυμίζει, ότι πρέπει να κλείσεις το παρελθόν για να μπορέσεις να συνεχίσεις στο μέλλον Η Υπομονή αυτές τις μέρες είναι το κλειδί για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις αυτή την περίοδο.

 

Σκορπιός

Με τη νέα εβδομάδα, ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να φέρνει αρκετά μπλοκαρίσματα παίζοντας με τα νεύρα σου και την υπομονή σου όμως, ο Άρης σε βοηθάει να ξεπεράσεις τα πάντα έστω και με παρορμητικό τρόπο.  Η εβδομάδα αυτή μπορεί να μην χρωματίζεται με χαρές και χαλάρωση όμως, αν διεκδικήσεις αυτό που θέλεις τότε ίσως καταφέρεις πολλά περισσότερα απ όσα πιστεύεις ότι μπορείς να έχεις.  Η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του καρκίνου θα σου εστιάσει την προσοχή στα επαγγελματικά βήματα, όχι μόνο για την εβδομάδα αυτή, αλλά και για όλο το καλοκαίρι.

 

Τοξότης

Με την έναρξη της εβδομάδας, θα μπορούσε κανείς να κάνει λόγο για έντονο ερωτισμό. Ο ανάδρομος Ερμής όμως, μπλοκάρει όλες τις οικονομικές συναλλαγές με αποτέλεσμα να σε κυριεύουν περισσότερο αισθήματα ανασφάλειας.  Η Έκλειψη του Ηλίου σου φέρνει και από εδώ κάποιες ανατροπές και συγκρούσεις που θα πρέπει να διαχειριστείς. Καλό θα είναι να διευθετήσεις θέματα που είναι σε εκκρεμότητα, για να μπορέσεις να κάνεις τα επόμενα βήματα που θέλεις.

 

Αιγόκερως

Με τη νέα εβδομάδα, θα έχεις αρκετές νέες ευκαιρίες. Ο ανάδρομος Ερμής και η έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Καρκίνου, σου φέρνει ξεκαθαρίσματα, με αποτέλεσμα να μπορείς να κάνεις τα επόμενα βήματα που αναζητάς.  Καλό θα είναι βέβαια να ξεκαθαρίσεις αυτή τη στιγμή όλες τις εκκρεμότητες, τις σοβαρές συζητήσεις όμως και τις οριστικές συμφωνίες θα ήταν καλύτερα να τις κάνεις μετά τις 12 του επόμενου μήνα.

 

Υδροχόος

Με τη νέα εβδομάδα, ίσως συναντήσεις την αναζωπύρωση μιας σχέσης που έκανε το ταξίδι της στο παρελθόν. Ο ανάδρομος Ερμής από την άλλη κάνει καλά τη δουλειά του φέρνοντας καθυστερήσεις και ανατροπές.  Η διάθεση με όλες αυτές τις εξελίξεις θα έχει και αυτή τον ρόλο της στην καθημερινότητα αφού, οι αυξομειώσεις των ημερών θα φέρουν αφομοιώσεις και στα συναισθήματα. Πρόσεχε τις αποφάσεις που θα πάρεις και πως θα κρίνεις κάποιες καταστάσεις τις επόμενες μέρες.

 

Ιχθείς

Με τη νέα εβδομάδα και τον Ερμή Ανάδρομο, καταλαβαίνεις  ότι το παρελθόν θα σε απασχολήσει σε αρκετά μεγάλο βαθμό. Ίσως σκεφτείς ξανά, μια ερωτική υπόθεση που άφησες κάποτε στη μέση. Η Έκλειψη Ηλίου μπορεί να σου φέρνει ερωτικές διαθέσεις καλό θα είναι όμως να δώσεις την ανάλογη προσοχή, βάζοντας μπροστά τη λογική. Ίσως να πληγωθείς πολύ στα ερωτικά μονοπάτια που πας να μπλέξεις.  Οι φίλοι σε αυτές τις περιπτώσεις είναι αυτοί που θα σε βοηθήσουν να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.