8 Ιουνίου 2020by AstroBoro

Αστρολογική Επικαιρότητα 8 – 14/6/2020

Γράφει : Αναστασία Καφετζή 

       Journalist & Life Coach

–  parapsychology researcher –

 

 

Με το ξεκίνημα της νέας εβδομάδας και την επιρροή του Ποσειδώνα Καλό θα είναι να μην παγιδευόμαστε σε ελπίδες και όνειρα απατηλά. Η δράση και η αντίδραση βρίσκεται σε αναβρασμό, σε παγκόσμιο επίπεδο λόγο εξουσίας, χρημάτων και ελέγχου.
Σιγά,  σιγά λοιπόν επιδρά και η όψη Δία Πλούτωνα οπότε καλό θα είναι να δώσουμε λίγο περισσότερη προσοχή σε χρήματα και σε αισθήματα. Καλό είναι να έχουμε μέσα στο μυαλό μας ότι όλα και όλοι έχουν την τιμή τους.

Δευτέρα η Σελήνη στον σκληρό Αιγόκερω βοηθητική στα επαγγελματικά κάνει εξάγωνο με Άρη Ερμή και Ποσειδώνα ενώ γύρω στις 21:00 συναντά τον Δία που διογκώνει τις καταστάσεις. Καλό θα είναι λοιπόν εκείνες τις ώρες να μην κινηθούμε παρορμητικά ή με υπερβολές.

Τρίτη η Σελήνη στον Υδροχόο συναντά τον Κρόνο με παγωμένες αντιδράσεις, διαθέσεις και συναισθήματα στον τετραγωνισμό που κάνει μα τον Ουρανό θα φέρει και απρόβλεπτα θέματα στο προσκήνιο. Βέβαια με την ανάδρομη Αφροδίτη σε τρίγωνο μας αποζημιώνει με πάθη γύρο στις 22:00.

 

Την υπόλοιπη εβδομάδα θα χρωματίσει ο Ήλιος σε Τρίγωνο με Ποσειδώνα. Αυτή η όψη θα φέρει σίγουρα απογοητεύσεις στις προσδοκίες μας και αρκετές παραπλανήσεις. Η Σελήνη φτάνοντας στους Ιχθείς συναντά τον Άρη και τον Ποσειδώνα και κάπως έτσι αρχίζει ένα κυκλοθυμικό Σαββατοκύριακο.
Μας προβληματίζει επίσης σχετικά με σκάνδαλα και πολλές παρανομίες ίσως και με θέματα του Κορωνοιού, με θέματα νερού, χημικών ουσιών αλκοόλ ουσίες και φάρμακα ενώ οι τάσεις φυγής θα έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Κυριακή απόγευμα η Σελήνη καλωσορίζει τον Κριό σε εξάγωνο με Κρόνο και Αφροδίτη και αλλάζουν οι συνθήκες στα ερωτικά πάθη. Όποιος δεν υπέκυψε μέσα στην εβδομάδα θα ανταμειφθεί με πλατύ χαμόγελο.