23 Μαρτίου 2020by AstroBoro

Αστρολογική Επικαιρότητα για όλα τα ζώδια 23/3-29/3/2020 Άρης – Πλούτωνας Συζυγία στον Αιγόκερω.

Γράφει : Αναστασία Καφετζή

        Journalist & Life Coach

–  parapsychology researcher –

 

Συζυγία Άρη Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Από σήμερα 23 Μαρτίου ο Άρης συναντά τον Πλούτωνα.
Δύσκολες καταστάσεις θα δημιουργηθούν ίσως και ακραίες εντάσεις, συγκρούσεις και βία.

Σε μια τέτοια όψη οι σεισμικές δονήσεις έχουν μεγάλες πιθανότητες να μας αναστατώσουν κατά τόπους. Η αναρχία και επιθετική συμπεριφορά λίγο πριν την Νέα Σελήνη θα μας κεντρίσει την προσοχή.
Κριοί Καρκίνοι Ζυγοί και Αιγόκεροι καλό θα είναι να ελέγξετε τον θυμό σας.

Οικονομικές πιέσεις συγχρόνως με τρόπο ελεγκτικό, ίσως αδικηθούν κάποιοι ενώ άλλοι θα ευνοηθούν χωρίς λόγο. Προσοχή στις παρανομίες. Τώρα είναι η ώρα που θα ξεσκεπαστούν πολλά και είμαστε ακόμα στην αρχή.

 

Κριός
Εντάσεις με άτομα κύρους..ίσως μπλεχτείς σε ιστορίες που δεν θέλεις και δεν θα ξέρεις πώς να τις διαχειριστείς . Καλό θα είναι να μην πάει το μυαλό σου σε παρανομίες, γιατί το πιθανότερο είναι να μην τη βγάλεις καθαρή.

Ταύρος
Δώσε λίγο περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου, ενόψει των συνθηκών και μην κάνεις σκέψεις που μπορεί να σε οδηγήσουν σε εμμονικά μονοπάτια. Η ενασχόληση με εκκρεμότητες σπιτιού θα είναι στο επίκεντρο.

 

Δίδυμοι
Μια εμμονή τριγυρνάει στο μυαλό σου με ένα οικονομικό θέμα που εκκρεμεί. Η ερωτική σου ζωή θα είναι και αυτή μέσα στο παιχνίδι της εβδομάδας όπως και τα ερωτικά απωθημένα.

 

Καρκίνος
Οι εχθροί φανερώνονται και δεν μπορούν να κριφτουν, εσύ από την άλλη θα πρέέι να διαχειριστείς όλο αυτό που σου εμφανίζεται.  Στον ερωτικό τομέα καλό είναι να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους γιατί για τους δεσμευμένους έρχεται κρίση!

Λέων
Δουλειά υποχρεωτική, η καθημερινότητα πιεστική και μέσα σε όλο αυτό τον πανικό θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή και σε θέματα υγείας. Καλό είναι να οργανώσεις ένα πρόγραμμα που θα ακολουθήσεις για να μη χαθείς στα δίχτυα του απείρου.

Παρθένος
Δώσε μεγάλη προσοχή σε εμμονικούς έρωτες. Θα πρέπει να πάρεις απόφαση ότι το παρελθόν ανήκει εκεί πίσω. Η νέα εποχή που έρχεται απαιτεί μόνο καινούριες καταστάσεις. Στα υπόλοιπα ότι κάνεις για να πετύχεις μια κατάσταση είναι με πολύ κόπο

 

Ζυγός
Εκρήξεις θυμού στο σπίτι ίσως η καραντίνα ανεβάζει τους τόνους των συζητήσεων και σου είναι δύσκολο να το διαχειριστείς. Προσπάθησε να μην κάνεις αυτό τον καιρό συζητήσεις με βάθος.

Σκορπιός
Την αξιοπιστία την κερδίζεις άλλωστε τίποτα δεν χαρίζεται, εάν είσαι εντάξει σε ότι υπογράφεις και σε όσα υποστηρίζεις τότε τα πράγματα θα είναι κάπως καλά για εσένα.

 

Τοξότης
Έξοδα και επενδύσεις να τις προσέχεις αυτή τη στιγμή. Πρόσεχε γενικότερα τις σπατάλες και τι σου ζητάνε οι φίλοι και οι συγγενείς. Πρέπει να τα μετρήσεις όλα, δεν είναι εποχές για χατίρια.

Αιγόκερος
Πάθη ενισχύονται για εξουσία χρήμα και το άλλο φύλο. Προσοχή σε εξαναγκαστικές συμπεριφορές που έτσι κι αλλιώς δεν σου ταιριάζουν . Είσαι σε ένα κομβικό σημείο που ξέρεις πολύ καλά ότι η κρίση γεννάει κροίσους. Ήρθε η ώρα λοιπόν να αποδείξεις τη φιλοσοφία σου.

Υδροχόος
Ανασφάλειες κρυφοί φόβοι, κρυφοί εχθροί και απωθημένα στο μπλέντερ του μυαλού. Η κρίση και ο θάνατος μπορεί να σουλατσάρουν εκεί έξω όμως, εσύ προς το παρόν έχεις άλλες προτεραιότητες. Πρόσεχε μην προσγειωθείς ανώμαλα!

Ιχθείς
Αγωνιστική η διάθεση να βοηθήσεις φίλους ή ομάδες ανθρώπων, προσοχή όμως με κάποιους από αυτούς. Καλό θα είναι να κρατάς αποστάσεις και να ενημερώνεσαι για τα πάντα ου αφορούν την  καθημερινή επικαιρότητα.