16 Μαρτίου 2020by AstroBoro

Η Ελλάδα στις Φλόγες & ένας κόσμος στην κόλαση του θυμωμένου ουρανού.

Γράφει : Αναστασία Καφετζή

        Journalist & Life Coach

–  parapsychology researcher –

 

 

Ενόψει όλων αυτών των γεγονότων που τρέχουν στους παλμούς της επικαιρότητας η αστρολογική μελέτη  έχει και αυτή τη δική της οπτική ματιά!

Ας πάρουμε τα πράγματα όμως ένα, ένα για να ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Άλλωστε αυτό που λέμε εδώ στο AstroBoro είναι ότι την πρόβλεψη την κάνουμε για να ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε και πως μπορούμε να διορθώσουμε κάποια θέματα. Βέβαια στα νέα που έρχονται, τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα.

Βρισκόμαστε λοιπόν στον παλμό του κορονοιού και αυτό είναι η αρχή πολλών και διαφόρων γεγονότων που έχουν να συμβούν μέχρι το τέλος της χρονιάς. Στο τέλος του Μαρτίου και στις αρχές του Απρίλη έχουμε να αντιμετωπίσουμε αστρολογικά την σύνοδο Κρόνου – Άρη. Αυτό μεταφράζεται ότι αυτή η περίοδος θα είναι αρκετά σκληρή.

Μέχρι το τέλος του Απριλίου το θέμα του κορονοϊού θα έχει χάσει τις δυνάμεις του και θα πάρουν τη θέση της επικαιρότητας άλλα θέματα εξίσου σημαντικά. Βέβαια η προσωπική ευθύνη είναι πάντα το κλειδί για ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Αυτή τη στιγμή θα χρειαστεί οικονομία δυνάμεων και σύνεση, γιατί έρχονται ακόμα περισσότερες δυσκολίες από το Φθινόπωρο με τν Άρη να βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στον Κριό. Μια θέση που μπορεί να χαρακτηριστεί πολεμική φλόγα. Στο παρελθόν, τον Απρίλιο του 2016 με τον Άρη ανάδρομο στον Τοξότη σε σύνοδο με τον Κρόνο στον Τοξότη, στα πλαίσια στρατιωτικής άσκησης , είχαμε φτάσει πολύ κοντά σε μια παρόμοια κατάσταση όμως, πολύ πιο ήπια από αυτή που έρχεται. Στις 22 Μαρτίου 2020  ο Κρόνος κάνει την  πρόβα generale στον Υδροχόο και θα αρχίσει να βάζει δυσκολίες  στο Σταθερό Σταυρό καθώς και στη χώρα μας που ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου.

Ο Ποσειδώνας σε σύνοδο με τον Άρη στους Ιχθύς προετοιμάζουν το έδαφος  από τον Μάιο και τον Ιούνιο με συνθήκες ψεύδους και αδυναμίας που το κερασάκι το βάζουν τα τετράγωνα Ήλιου και Αφροδίτης στους Διδύμους.

Από τις 12 Αυγούστου τα θέματα θα γίνουν πιο προκλητικά με τον Άρη να περνάει στον μαχητικό Κριό και να κάνει τα δικά του τετράγωνα με Πλούτωνα και Κρόνο.

Μεγάλη προσοχή από τις 24 Αυγούστου που συναντάμε το τετράγωνο Άρη – Κρόνο στην 27η  μοίρα του Αιγόκερω. Μια καρμική μοίρα βίας και μαζικών καταστροφών. Βέβαια η Ελλάδα δεν θα σηκώσει όλο αυτό το βάρος στην  τόση μεγάλη έκταση γιατί βρίσκεται σε ευνοϊκότερη θέση από αυτή των υπολοίπων.

Για παράδειγμα η Τουρκία στη γενέθλια δήλωσή της θα έχει να διαχειριστεί τον  διαλυτικό και επικίνδυνο  Ουρανό απέναντι από τον Ήλιο της, μια στιγμή που μπορεί να την αναστατώσει εσωτερικά και έτσι να μην μπορεί να πραγματοποιήσει τα σχέδιά της.

Ο κίνδυνος είναι μεγαλύτερος Βέβαια για τις χώρες που ο Ήλιος τους βρίσκεται στον Αιγόκερω (Αγγλία, Γερμανία) και στον Καρκίνο ( Αμερική), όπως και στις χώρες που είναι ορατές οι εκλείψεις του 2020.

Στις 9 του Σεπτέμβρη ο Άρης γίνεται ανάδρομος στον Κριό εξωτερικεύοντας τις εντάσεις που υπέβοσκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Τον Δεκέμβριο του 2020 ο σκληρός Κρόνος κάνει την εγκατάστασή του στο ζώδιο του Υδροχόου και συναντά τον Δία. Εδώ ανοίγεται ένας νέος κύκλος με αλλαγές που θα έχουν να κάνουν με την απομάκρυνση από τα υλικά αγαθά .Η απομάκρυνση βέβαια  από τον υλισμό, θα στρέψει το ενδιαφέρον σε πνευματικά θέματα αλλά και νεότερες και πιο εναλλακτικές μορφές ενέργειας και θεωρίας.

 

Ο Κρόνος θα ξεφύγει από την κακή του επιρροή που έχει σε συνάντηση με τον Πλούτωνα, απομακρύνοντας τις καταστροφές που φέρνουν οι δυο τους. Ας λάβουμε υπόψη μας ότι αυτοί οι δυο μαζί δουλεύουν για τις σκοτεινές δυνάμεις που δεν ‘’πεθαίνουν’’ ποτέ και που εμείς είμαστε το θύμα, προκειμένου να χορτάσουν την αβάσταχτη πείνα τους. Πλούτωνας και Κρόνος είναι οι απολυταρχικές ηγεσίες μεταμφιεσμένες σε ‘’δημοκρατίες’’, αυτές που εισβάλλουν σε κράτη, που μοιράζουν και αρπάζουν εδάφη, που σκορπίζουν αρρώστιες  και που στέλνουν ψυχές στην προσφυγιά και στο θάνατο.

 

Μια μεγάλη κρίση λοιπόν για ίσως ένα καλύτερο και πιο ξεκάθαρο αύριο. Η προσωπική μας όμως ευθύνη είναι το ήμισυ του παντός. Η ελεύθερη βούληση όταν χρησιμοποιείται με γνώση και υπευθυνότητα μπορεί να αλλάξει πολλά.