13 Μαρτίου 2020by AstroBoro

Κρόνος στον Υδροχόο : Η Έναρξη μιας Νέας Εποχής.

Γράφει : Αναστασία Καφετζή

        Journalist & Life Coach

–  parapsychology researcher – 

 

Από την Κυριακή 22 Μαρτίου ο Κρόνος κάνει την εμφάνισή του στο ζώδιο του Υδροχόου, περίοδος στην οποία θα αγγίξει μόνο τις δυο πρώτες μοίρες του ζωδίου, επηρεάζονται δηλαδή οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι Σε αυτή τη θέση θα τον γνωρίσουμε κάτω από ανατροπές και πολλούς περιορισμούς ως των 1η Ιουλίου 2020 που ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, από τις 10 Ιουλίου και επιστρέφει στο ζώδιο του Αιγόκερω. Αυτή η πορεία θα μας αναγκάσει να προσγειωθούμε και να λύσουμε όλα μας τα προβλήματα και να αναλάβουμε όλες τις ευθύνες που μας αναλογούν. Η είσοδος του Κρόνου στον Υδροχόο θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί μια δοκιμαστική περίοδος στο τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε την επόμενη τριετία.  Ο Υδροχόος είναι από τη φύση του ζώδιο πνευματικό και ανθρωπιστικό. Ο Κρόνος λοιπόν πρακτικά δραστηριοποιεί όλες αυτές τις θεωρίες. Οπότε σε αυτή την  περίπτωση μπορεί να απορρίψει ένα ολόκληρο κοινωνικό κατεστημένο για να προτείνει στο μέλλον κάτι καλύτερο.

Στην Ερωτική ζωή θα φέρει και εκεί τα δικά του ξεκαθαρίσματα αφού ότι είναι σωστό και αληθινό θα το ενώσει με όλη του την ενέργεια. Αν όμως κάνουμε λόγο για μια προβληματική σχέση θα την τελειώσει χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Το πρώτο Δεκαήμερο του Υδροχόου έχει να αντιμετωπίσει εμπόδια στις διαπροσωπικές σχέσεις που το πιο φρόνιμο σε μια τέτοια περίπτωση είναι να δοθεί πολύ μεγάλη  σημασία στο κομμάτι της επικοινωνίας.

Η νέα θέση του Κρόνου στον Υδροχόο δημιουργεί νέες συνθήκες, τάσεις και ανάγκες για το κάθε ζώδιο. Όλο αυτό το κλίμα φυσικά δεν είναι καθόλου χαλαρό, ήρεμο, ασφαλές και σταθερό και είναι απαραίτητο να στραφούμε στον δικό μας Κρόνο για να δούμε μέσα από την γενέθλια τοποθέτησή του στον ατομικό μας χάρτη τους τρόπους που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ώστε να προστατευτούμε