10 Φεβρουαρίου 2020by AstroBoro

Έλαιο Λευκός Μόσχος

Πολλοί Αλχημιστές λένε ανα τους αιώνες ότι δεν μπορούν να αντισταθούν στη μυρωδιά του λευκού Μόσχου. Αρκετοί μάλιστα  το έχουν συνδέσει  με αφροδισιακό και διεγερτικό έλαιο που ενισχύει τη σεξουαλικότητα και μας κάνει θελκτικούς και ακαταμάχητους. Πολλές συνταγές φίλτρων και αρωμάτων περιέχουν σε διάφορες ποσότητες το αιθέριο έλαιο του λευκού Μόσχου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε λάδια που ενισχύουν τη λίμπιντο και το πάθος ανάμεσα σε δύο ανθρώπους. Είναι όμως κατάλληλο και για να μαγνητίσει έναν άνθρωπο, να πετύχει οποιοδήποτε σκοπό, να υποτάξει και να πετύχει ότι έχει ονειρευτεί. Εκτός των άλλων είναι κατάλληλο και σε εργασίες προστασίας, αύξησης εσωτερικής δύναμης και αποφασιστικότητας. Ο λευκός μόσχος μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα και σε οποιαδήποτε εργασία που μας λείπει κάποιο συστατικό. Είναι ένας μπαλαντέρ χάρις την τεράστια δύναμη που το διακατέχει. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε εργασίες καθαρισμού αρνητικής ενέργειας καθώς πραγματικά μπορεί να κάνει θαύματα.
Συνεργάζεται πολύ καλά με τους πλανήτες Σελήνη, Αφροδίτη και Άρη καθώς και με τους ημιπολύτιμους λίθους ροζ χαλαζία, νεφρίτη, φεγγαρόπετρα, οπάλιο, γρανάτη.

Ο λευκός Μόσχος εκτός από την χρήση του στην μεταφυσική έχει και θεραπευτικές ιδιότητες καθώς βοηθάει παθήσεις όπως το άγχος, η στηθάγχη και η μελαγχολία. Αν χρησιμοποιηθεί σε λάδι μασάζ μπορεί να ανακουφίσει από την ένταση του σώματος και το άγχος. Χρησιμοποιείται ιδιαίτερα στην αρωματοθεραπεία.