29 Ιανουαρίου 2020by AstroBoro

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά ενός πραγματικού Μάγου;

Γράφει : Αναστασία Καφετζή 

       Journalist & Life Coach

–  parapsychology researcher – 

 

Η μάγισσα ή ο μάγος, ποτέ δεν είναι ένας απλός άνθρωπος. Δεν μπορεί να είναι.Έχουμε αναφέρει όλη η ομάδα του astroboro  κατά καιρούς  ότι η το να ασκεί κάποιος αυτή την τέχνη δεν είναι κάτι απλό. Δεν ανοίξαμε ένα βιβλίο και ξεκινάμε. Η τέχνη της μεταφυσικής είναι δύναμη, είναι γνώση και αφοσίωση. Σπουδάζεται και για το λόγο του αληθές ναι υπάρχουν κολέγια και πανεπιστήμια παραψυχολογίας και ψυχικών ερευνών που σου μεταδίδουν τη γνώση. Φυσικά και πρέπει να υπάρχει ένα ταλέντο. όμως μόνο με ταλέντο ή «κληρονομικό χάρισμα» δεν φτάνει. Για παράδειγμα μπορεί κάποιος να έχει μια κλήση στη μουσική, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να την διδαχτεί και να διαβάσει. Κάπως έτσι ξεκινάνε όλα!

 

Προαναφέρθηκα ότι ένας άνθρωπος που ασχολείται με την μεταφυσική δεν είναι ένας απλός άνθρωπος. Έχει πάνω του κάτι το διαφορετικό, κάτι που σε μαγνητίζει, κάτι που τον κάνει διαφορετικό. Το βλέμμα αυτού του ανθρώπου σε κερδίζει, η ομιλία σε ξεκουράζει πολλές φορές είναι σαν να σε υπνωτίζει!

Στη ζωή ενός ανθρώπου που ασχολείται με την μεταφυσική κεντρίζεται πολύ από την φύση και την σέβεται.
‘Εχει και καλλιεργεί ένα  ανώτερο επίπεδο, που σημαίνει πως δεν επιτρέπεται να κρατάει κακίες, να μιλάει άσχημα, να μαλώνει, να κατηγορεί κλπ…
Φυσικά, είναι άνθρωποι και σίγουρα θα υπάρξουν κάποιες «εκρήξεις» στην καθημερινότητά  αλλά ξέρει πώς να τα διαχειρίζεται και να εξαγνίζεται γρήγορα από αυτά.

Επειδή είναι άνθρωπος, νιώθει τον πόνο περισσότερο (αυτοί που έχουν και χάρισμα, νιώθουν τον πόνο εντονότερα)
…πονάει γιατί ζει έντονα, αγαπάει έντονα, βοηθάει και θέλει όλοι γύρω της να περνάνε όμορφα .

Ένας τέτοιος άνθρωπος δεν ασχολείται με το παρελθόν και δεν κολλάει με εμμονές. Δύσκολα θα κάνουν μια εργασία που θα επηρεάσει την ελεύθερη βούληση και αν γίνει θα συμβεί κάτω από πολύ συγκεκριμένες προϋποθέσεις.
Ένας σοβαρός » μάγος» δεν κάνει αβέρτα ξόρκια για να σαγηνεύει , το καταφέρνει με την ενέργειά του όταν το θέλει.Γενικώς, ξέρει να ακούει με σεβασμό, να πράττει με γνώση και να περιμένει τους καρπούς να αποδώσουν με ευγνωμοσύνη.Δεν είναι άπληστος, ούτε αχάριστος, ούτε συμφεροντολόγος… Ούτε κινείται υπόγεια λόγω του χαρίσματος που έχει ή της γνώσης.
Ένας πραγματικός άνθρωπος που γνωρίζει τι σημαίνει ενέργεια  δεν επιτρέπεται να έχει κακία, να καταριέται. Αυτά είναι άλλες πρακτικές που δεν αρμόζουν σε έναν ενάρετο άνθρωπο.

Αν αντιληφθείς άνθρωπο που καταριέται και πράττει με γνώμονα τα υπόγεια συναισθήματα τότε  ΔΕΝ κάνουμε λόγο για κάτι αρμονικό.
Ένας άνθρωπος που έχει ασχοληθεί πραγματικά με την μεταφυσική και την παραψυχολογία έχει γνώσεις και αυτό μπορεί να το αντιληφθείς όταν θα σου μιλήσει!