29 Ιανουαρίου 2020by AstroBoro

Γιατί υπάρχουν στιγμές που μπορεί μια μεταφυσική εργασία να «καεί»;

Γράφει : Αναστασία Καφετζή

     Journalist & Life Coach

–  parapsychology researcher – 

 

Η πρακτική Κοσμική εργασία στις μέρες μας είναι στην ακμή της για ακόμα μια φορά μέσα στους αιώνες. έχουμε συναντήσει πολλά καταστήματα π0ου μπορούμε να προμηθευτούμε υλικά για οποιοδήποτε τελετουργικό θέλουμε. Τα πράγματα όμως δεν είναι τόσο απλά όσο θέλουμε να φανταστούμε. Για να πετύχει μια εργασία θα πρέπει να ακολουθηθούν κάποια βήματα που ένας αρχάριος είναι λογικό να μην τα γνωρίζει. Ίσως πριν πάρεις λυπόν την απόφαση να πραγματοποιήσεις μια κοσμική εργασία χωρίς την βοήθεια κάποιου έμπειρου θα πρέπει να είσαι σε θέση να γνωρίζεις γιατί μπορεί να αποτύχει η εργασία. Το ότι μπορεί να «μην πιάσει» δεν συνεπάγεται αυτόματα ότι δεν υπάρχει.

Πάμε να δούμε λοιπόν κάποια συνηθισμένα λάθη που μπορεί να κάνει ένας αρχάριος και δεν πήγε καλά η εργασία!

Καλό είναι να θυμάσαι  ότι η εργασία μπορεί να » καεί » αν δεν ακολουθήσεις τους εκάστοτε βασικούς κανόνες ανάλογα με τη  πρακτική που θέλεις να ακολουθήσεις.

1. Το πρώτο και βασικό θέμα για να καεί μια εργασία είναι πως δεν υπάρχει πολύ πίστη. Αν δεν πιστέψεις εσύ σε αυτό που κάνεις γιατί να το πιστέψει και κάποιος άλλος;

2. Λάθος υλικά, κερί, ημέρα, ώρα, πλανητικές θέσεις κλπ.

3. ο χώρος δεν είναι εξαγνισμένος όπως κι εμείς κι έτσι μπαίνουν διάφορες αρνητικές οντότητες στην εργασία μας.

4.Τα δυνατά συναισθήματα. Για παράδειγμα έχεις πολύ άγχος, φόβος ή και αρνητικές σκέψεις ότι δεν θα πιάσει. Ένας έμπειρος » μάγος» την ώρα της εργασίας έχει την γνώση και δεν φοβάται. Ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει και δεν αμφιβάλλει για τίποτα. Οπότε αν δεν έχεις την δύναμη και δεν μπορείς να συγκεντρωθείς καλό είναι να απευθυνθείς σε έναν ιδικό.

5. Υπάρχει και η στιγμή που μπορεί να ζητηθεί κάτι για το οποίο δεν είσαι ακόμα σε θέση να το αποδεχθείς γιατί δεν μπορείς να το διαχειριστείς. Είναι πολλές οι περιπτώσεις που ενώ θέλουμε κάτι δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι για αυτό.  Βέβαια μπορεί κάποιος να πει ότι : Αφού κάνω την συγκεκριμένη πρακτική γιατί δεν μπορώ να το αποκτήσω με άλλον τρόπο γιατί να μην πιάσει? Ποιος θα κρίνει αν είμαι σε θέση να αποκτήσω αυτό που θέλω; Μεταξύ μας, δεν μπορείς να ζητάς να ανέβει το εισοδημά σου αν δεν έχεις την πηγή! Απλά τα πράγματα μήπως πρώτα πρέπει να κάνεις το αίτημα για την Πηγή;

6. Η Σύγκρουση των σκέψεων με αυτό που πάμε να κάνουμε εκείνη την ώρα είναι απλά θανατηφόρα για την εργασία μας.

7. Εγωισμός. Δεν κάνουμε ποτέ εργασία για εγωιστικούς λόγους.

πχ Αυτόν θα τον κάνω να με θέλει γιατί έτσι το θέλω εγώ, ή επειδή δεν θέλω να τον έχει άλλη κλπ

8. Κάποιες εργασίες μπορεί να θέλουν επανάληψη. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία σαν να είναι η δεύτερη φύση μας ας αφήσουμε να πάρει η εργασία μας ανάσα.

Τέλος σε αυτό που θέλω να αναφερθώ είναι ότι δεν κουτσομπολεύουμε αυτό ου έχουμε κάνει και ότι όλη αυτή η ενέργεια που επικαλούμαστε απαιτεί σεβασμό. Το να ξεκινάμε να κάνουμε πράγματα και εργασίες για να μας δοθούν όλα απλόχερα χωρίς να κουνηθούμε από τον καναπέ, κάποια στιγμή θα τιμωρηθούμε για την απραξία μας.

Αυτές οι γνώσεις είναι δύναμη και δεν είναι παιχνίδια !