14 Δεκεμβρίου 2019by AstroBoro

Τα καρμικά μαθήματα που πρέπει να πάρεις ανάλογα με την μέρα που γεννήθηκες.

Γράφει : Λάζαρος Λέκκας

– Αριθμολόγος –

 

 

Τα καρμικά μαθήματα είναι ένα θέμα που απασχολεί ένα μεγάλο μέρος της ζωής μας, άλλες φορές συνειδητά και άλλες υποσυνείδητα. Είναι οι στιγμές που προσπαθούμε να καταλάβουμε γιατί οδηγούμαστε στο να κάνουμε τα ίδια λάθη ή γιατί συναντάμε στην πορεία της ζωής μας ανθρώπους που μοιάζουν μεταξύ τους. Η απάντηση βρίσκεται στα καρμικά μαθήματα που έχουμε να πάρουμε στην πορεία της ζωής μας, σε αυτή την ενσάρκωση του εδώ και τώρα. Όλοι έχουμε κάποιο σκοπό, θα πρέπει όμως να γνωρίζουμε τι είναι αυτό που πρέπει να διορθώσουμε ή να ανακαλύψουμε για να μπορέσουμε να κάνουμε το βήμα που θέλουμε στη ζωή μας.

 

Η αριθμολογία και τα καρμικά μαθήματα σίγουρα είναι μια μεγάλη και ξεχωριστή ιστορία για τον καθένα από εμάς. Όπως δηλαδή είμαστε ο καθένας από εμάς μι μοναδική ύπαρξη έτσι και τα καρμικά μαθήματα είναι διαφορετικά για τον καθένα.

 

Στο άρθρο αυτό όμως προσπάθησα να βρω τον τρόπο σε μια πιο γενική εικόνα να τα ομαδοποιήσω και να τα αγγίξω στο μέγιστο δυνατόν.

 

Ανάλογα λοιπόν με τα γενέθλια (όπως περίπου και στα ζώδια) βλέπουμε και τα μαθήματα που αντιστοιχούν.

 

 Γενέθλια από : 21 Μαρτίου – 19 Απριλίου

Αν έχεις γεννηθεί αυτή τη χρονική περίοδο το μάθημα που πρέπει να πάρεις είναι το πώς να μοιράζεσαι τα συναισθήματα αλλά και τις προθέσεις που σε βάζουν στη διαδικασία να αισθανθείς Πρέπει να μάθεις να ζητάς βοήθεια από τους συνανθρώπους σου χωρίς να ντρέπεσαι γι αυτό. Η ειλικρίνεια είναι από τα βασικά συστατικά που θα σε βοηθήσουν να πας μπροστά στη ζωή σου.

 

Γενέθλια από : 20 Απριλίου – 20 Μαΐου

Αν έχεις γεννηθεί αυτή τη χρονική περίοδο το καρμικό μάθημα που πρέπει να πάρεις, είναι να μάθεις να ονειρεύεσαι και να υλοποιείς τα δικά σου όνειρα και όχι των άλλων. Επειδή επηρεάζεσαι εύκολα ίσως θα πρέπει να πάρεις τις αποστάσεις σου ακόμα και από άτομα που αγαπάς μέχρι να μπορέσεις να ωριμάσεις τις ιδέες σου και να τις κάνεις πράξη χωρίς να σε επηρεάσουν εξωτερικοί παράγοντες και γνώμες.

 

Γενέθλια από : 21 Μαΐου – 20 Ιουνίου

Αν έχεις γεννηθεί αυτή τη χρονική περίοδο η μοίρα προσπαθεί να σου διδάξει την ισορροπία ανάμεσα στη λογική και το συναίσθημα. Είσαι στην ομάδα που η συναισθηματική σου νοημοσύνη είναι πολύ ανεπτυγμένη και θα πρέπει να μάθεις να διαχειρίζεσαι όλα τα ερεθίσματα που σου δίνονται για κάποια πληροφορία.

 

Γενέθλια από : 21 Ιουνίου – 21 Ιουλίου

Αν έχεις γενέθλια αυτή τη χρονική περίοδο θα πρέπει να καταλάβεις ότι το να έχεις εμμονή με το μέλλον δεν ζεις το παρόν. Είναι πολύ σωστό να θέλεις να φτιάξεις θεμέλια για ένα καλύτερο αύριο όμως με το να ζεις συνέχεια με αυτό το άγχος το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χάνεις τις ευκαιρίες που σου έρχονται στο εδώ και τώρα.

 

22 Ιουλίου – 21 Αυγούστου

Αν έχεις γεννηθεί αυτή τη χρονική περίοδο σίγουρα δεν έχεις συμβιβαστεί με τον κόσμο και αυτά που έχεις. Θα πρέπει να μάθεις να συνυπάρχεις με αρμονία και να μην σκορπίζεσαι σε διάφορα σημεία για να βοηθήσεις ή να αλλάξεις καταστάσεις. Να θυμάσαι ότι το πολύ πάει παντού το λίγο εκεί που πρέπει!

Γενέθλια από : 22 Αυγούστου – 21 Σεπτεμβρίου

Αν έχεις γεννηθεί αυτή τη χρονική περίοδο τότε η μοίρα προσπαθεί να σου διδάξει υπομονή. Αν καταφέρεις να έχεις υπομονή και κατ επέκταση και επιμονή σε ότι κάνεις τότε η επιτυχία θα είναι δεδομένη με ότι και να καταπιαστείς. Θα βρίσκονται στον δρόμο σου πάντα σωστοί άνθρωποι για να σε βοηθούν εκεί που εσύ θέλεις.

 

22 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Αν έχεις γεννηθεί αυτή τη χρονική περίοδο το καρμικό μάθημα σου είναι να μάθεις να βλέπεις την πραγματικότητα. Στον δικό σου κόσμο θεωρείς ότι όλοι είναι καλοί και με καλές προθέσεις και αυτό είναι που θα σε οδηγήσει σε πολλές απογοητεύσεις αλλά και σε πολλές προδοσίες. Όταν καταλάβεις δεν είναι όλοι καλοί και ίσως κάποιοι άνθρωποι έρθουν στη ζωή σου γιατί μπορεί να έχουν απλά κάποιο όφελος από εσένα τότε τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα για εσένα.

 

Γενέθλια από : 23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου

Αν έχεις γεννηθεί αυτή τη χρονική περίοδο θα πρέπει να μάθεις να αντιδράς στον σωστό χρόνο. Το να αντιδράς σε μια κατάσταση πολύ γρήγορα ή  με την απόλυτη αδράνεια τότε το μόνο που θα καταφέρεις είναι να μένεις με την γεύση της αδικίας. Άρπαξε λοιπόν τις ευκαιρίες την κατάλληλη στιγμή, όλα είναι θέμα χρόνου.

 

Γενέθλια από : 23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Αν έχεις γεννηθεί αυτή τη χρονική περίοδο η μοίρα προσπαθεί να σου διδάξει να ακούς τη διαίσθησή σου πιο συχνά. Είσαι από τους ανθρώπους που η συναισθηματική νοημοσύνη χτυπάει «κόκκινα» και αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς. Όταν καταλάβεις ότι  έχεις ένα ξεχωριστό χάρισμα θα κάνεις και ξεχωριστά πράγματα.

 

Γενέθλια από : 22 Δεκεμβρίου- 19 Ιανουαρίου

Αν έχεις γεννηθεί αυτή τη χρονική περίοδο το καρμικό σου μάθημα είναι να σπας τους κανόνες και να διδάσκεις καινούριες ιδέες και καινούριους τρόπους αντιμετώπισης θεμάτων. Η στασιμότητα δεν θα μπορέσει να χτυπήσει εύκολα την πόρτα σου, μιας και οι αλλαγές και οι καινούριες περιπέτειες (για να μαθαίνεις μέσα από αυτές) είναι μέρος του γραμμένου σου.

 

Γενέθλια από : 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Αν έχεις γεννηθεί αυτή τη χρονική περίοδο το κάρμα σου έρχεται να σου διδάξει ότι το παρελθόν πρέπει να μένει στη θέση του για να μπορέσεις να βιώσεις όμορφες στιγμές. Επίσης θα πρέπει να μάθεις να μην κρατάς κακίες σε κάποιον που μπορεί να σε πλήγωσε.

 

Γενέθλια από : 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου.

Αν έχεις γεννηθεί αυτή τη χρονική περίοδο θα πρέπει να μάθεις να συμβιβάζεσαι και με τα θέλω του άλλου για να μπορέσεις να περάσεις και τα θέλω τα δικά σου. Ο παρορμητισμός δεν είναι πάντα ο καλύτερος σύμβουλος.