17 Νοεμβρίου 2019by AstroBoro

Άρης στον Σκορπιό. Πάθη & Κρυμμένες Αλήθειες.

 

 

 

 

Γράφει η Ομάδα του AstroBoro.gr

 

Με δύναμη, διεκδίκηση εξουσίας και πολύ πάθος θα ξεκινήσει η εβδομάδα, αφού ο Άρης συναντάει τον σκοτεινό, παθιασμένο Σκορπιό που κυβερνούσε παραδοσιακά. Στις 19 Νοεμβρίου μέχρι τις 3 Ιανουαρίου θα παίζει δυνατά και το πάθος όπου κι αν το δώσεις θα χτυπήσει κόκκινο. Ίσως  να χρειαστεί λίγο περισσότερη προσοχή σε θέματα  ζήλιας, κτητικότητας  και την επιβολή ελέγχου και εξουσίας .

Η Φιλοδοξία λοιπόν παίζει δυνατά σε μια τέτοια θέση, όπως και οι κρυμμένες αλήθειες που φιγουράρουν με κάθε ευκαιρία.

 

Η διέλευση του Άρη από τον Σκορπιό ενεργοποιεί τους γεννημένους στον σταθερό σταυρό (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) και καλεί να πάρουν αποφάσεις για το εδώ και τώρα στη ζωή.

 

Δίνει ευκαιρίες και ξαφνικές ιδέες σε Καρκίνους και Ιχθύς 

όρεξη για δημιουργία και ευκολίες σε Παρθένους και Αιγόκερους.

 

  • Τα Πρώτα Δεκαήμερα του Ζωδιακού θα επηρεαστούν από : Από τις 19 Νοεμβρίου έως τις 4 Δεκεμβρίου.
  • Τα Δεύτερα Δεκαήμερα του Ζωδιακού θα επηρεαστούν: από 4 έως τις 19 Δεκεμβρίου
  • Τα Τρίτα Δεκαήμερα του Ζωδιακού θα επηρεαστούν: από 19 Δεκεμβρίου έως τις 3 Ιανουαρίου στο τρίτο.

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

Η διέλευση του κυβερνήτη σου Άρη γίνεται στον όγδοο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου και θα επηρεάσει  θέματα αλλαγής των κοινών πόρων με τον σύντροφο και με το σεξ. Θα περάσεις λοιπόν αυτό το διάστημα μια περίοδο ίσως λίγο πιο έντονης εσωτερικής αναζήτησης που θα σε αναστατώσει και θα πρέπει να βρεις ισορροπίες. Έτσι συνεχίζεις στο επόμενο διάστημα με πιο έντονη εσωτερική αναστάτωση καθώς ξυπνούν μνήμες και από το παρελθόν και τα ένστικτά σου είναι πιο έντονα. Οι εμμονές θα πάρουν και αυτές τη θέση τους στην καθημερινότητά σου και αυτό ίσως σε δυσκολέψει λίγο περισσότερο. Προσπάθησε αυτό το διάστημα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να πάρεις σωστές αποφάσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης επισκέπτεται τον 7ο ηλιακό σου οίκο και δημιουργεί πάθη και επιθυμίες που μέχρι τώρα δεν είχες γνωρίσει. Θέλεις να έχεις δίπλα σου αληθινές σχέσεις που όμως μέσα από αυτό το ταξίδι της αναζήτησης μπορεί να βγουν στην επιφάνεια συναισθήματα κτητικότητας  και ζήλιας που καλό θα είναι να τα καταλαγιάσεις όσο μπορείς. Δώσε λίγο περισσότερη προσοχή στις συνεργασίες σου ειδικά γύρω στις 24 Νοέμβρη γιατί  ίσως  ζητούν πολλά από σένα και δεν μπορείς να το διαχειριστείς. Οι κινήσεις και οι αποφάσεις σου καλό θα είναι να τις φιλτράρεις πριν τις πράξεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Άρη στον 6ο ηλιακό σου οίκο θα μπεις στην διαδικασία πολλών αλλαγών. Η καθημερινότητα θα πάρει άλλη όψη αφού πρώτα το διεκδικήσεις. Ο εργασιακό σου τομέας εξελίσσεται με καλύτερες συνθήκες δώσε όμως προσοχή στις υπόγειες συμφωνίες.  Ήρθε η ώρα να καταλάβεις ότι μέχρι τώρα κάποιες συνήθειες που είχες μπορεί να ήταν καταστροφικές για πολλούς τομείς γύρο σου, αλλά κυρίως για το Εγώ σου, οπότε είναι ευκαιρία να αλλάξεις όλα αυτά που έκανες μέχρι τώρα και κρατούσαν πίσω στην εξέλιξη σου. Αυτό που πρέπει να προσέξεις γενικότερα αυτό το διάστημα είναι το θέμα της δουλειάς γιατί εκτός από τις υπόγειες συμφωνίες θα υπάρξουν ίντριγκες και κρυμμένες αλήθειες που θα πρέπει να διαχειριστείς.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διέλευση του Άρη γίνεται στον 5ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου και επηρεάζει θέματα δημιουργικότητας, ψυχαγωγίας και σχέσεις ερωτικές. Η διέλευση αυτή λοιπόν στρέφει την προσοχή σου σε ποιο σημαντικά θέματα για εσένα, με τις μπαταρίες του οργανισμού σου όμως γεμάτες για να στραφείς σε δημιουργικές στιγμές. Αυτή την χρονική περίοδο αξιοποιείς τις εμπειρίες σου με αποτέλεσμα να φτιάχνεις καλύτερες συνθήκες στο εδώ και τώρα, με περισσότερο φαντασία και λιγότερα εμπόδια. Αν εκμεταλλευτείς σωστά αυτή την όψη τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα στο μέλλον.

 

 

ΛΕΩΝ

Με τον Άρη να κινείται στον 4ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, θα κάνει τα πράγματα λίγο τεταμένα σε θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια και το σπίτι. Από τις 24 Νοέμβρη τα πράγματα θα είναι λίγο πιο δύσκολα γι αυτό θα ήταν καλύτερα να μην ζορίζεις το σχοινί γιατί μπορεί να σπάσει και στο μέλλον να το μετανιώσεις. Ίσως ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις τραύματα από την παιδική σου ηλικία για να μπορέσεις να διώξεις τους Δαίμονες και να προχωρήσεις σε ένα καλύτερο μέλλον χωρίς αυτούς. Σίγουρα δεν είναι καθόλου ευχάριστο να τα ξαναζήσεις, αλλά τώρα καλείσαι να δώσεις ένα τέλος. Τα συναισθήματα θα είναι σίγουρα πολύ έντονα, όμως πρέπει να αποκοπείς από ένα σκοτεινό παρελθόν για να περπατήσεις σε ένα πιο φωτεινό μέλλον.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Άρη να βρίσκεται στον 3ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, οι ιδέες και τα λόγια σου τώρα μαγνητίζουν τους πάντες και ασκούν έντονη επιρροή στα άτομα που βρίσκονται γύρω σου. Άτομα από τον κοινωνικό περίγυρο μπορεί να σε προβληματίσουν, όμως θα δώσεις χρόνο για να πέσει η οποιαδήποτε μάσκα. Οι πληροφορίες που θα σου έρθουν αυτό το διάστημα θα είναι μυστήριες και γεμάτες με κρυμμένα μυστικά που σίγουρα θα καταφέρεις να λύσεις το μυστήριο με σύμμαχό σου τον χρόνο. Δώσε αυτή τη στιγμή λίγο περισσότερη προσοχή στις συσκευές επικοινωνίας που έχεις, γιατί αυτοί που θέλουν να βρουν τις δικές σου κρυμμένες αλήθειες θα τις ψάξουν προσπαθώντας να σε ενοχοποιήσουν.

 

ΖΥΓΟΣ

Η διέλευση του Άρη γίνεται στον δεύτερο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας που σχετίζεται με τα υλικά σου αγαθά, τα χρήματα και τον τρόπο που λειτουργείς με αυτά. Έτσι λοιπόν αναγκάζεσαι να λειτουργήσεις πιο προσεχτικά σε ότι έχει να κάνει με οικονομικά ζητήματα, καθώς το διάστημα αυτό θα αναγκαστείς να κάνεις περισσότερα έξοδα. Μη βιάζεσαι ωστόσο να κάνεις νέες επενδύσεις, αν έχεις κάτι τέτοιο κατά νου. Θα ήταν πολύ καλύτερα να καθυστερήσεις ένα τέτοιο βήμα, ώστε να σου δοθεί ο χρόνος  να εξετάσεις  σε βάθος αν είναι επωφελείς για σένα στο μακροπρόθεσμο μέλλον κάτι τέτοιο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 Ο Άρης από το ζώδιό σου χαρίζει έναν ακαταμάχητο μαγνητισμό, δύναμη και πάθος. Οι στόχοι σου μέχρι τώρα μπορεί να είχαν ένα στατικό χαρακτήρα, όμως ο Άρης σου χαρίζει μέσα από το φως την ικανότητα που χρειάζεσαι να βγεις από τις σκιές και να εκφράσεις τις απόψεις σου, να προβάλεις τον εαυτό σου και να δώσεις σάρκα και οστά στα μεγάλα σου όνειρα. Οι προκλήσεις αυτή τη στιγμή είναι πολύ μικρές για να σε σταματήσουν. Το μόνο που ίσως θα είναι καλό να προσέξεις είναι τον παρορμητικό λόγο που μπορεί να ξεσηκώσει συγκρούσεις που δεν θα είναι για να οδηγήσουν κάπου. Θα πρέπει επίσης να ελέγξεις την επιθετική συμπεριφορά σου, ειδικά γύρω στις 24 Νοέμβρη. Να θυμάσαι ότι ο λόγος σου που θα εμπλουτίσεις με συναίσθημα θα είναι και το δυνατό σου χαρτί.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 Ο Άρης από τον 12ο ηλιακό σου οίκο θα σου δείξει ίσως λίγο βίαια ποιοι είναι οι φίλοι και ποιοι οι εχθροί σου. Ποιοι απλά σε εκμεταλλεύονται και ποιοι είναι αυτοί που πραγματικά θέλουν να σε προστατέψουν. Άλλωστε μέσα σε όλη αυτή τη διαδικασία θα επιδιώξεις να μένεις λίγο με τον εαυτό σου για να σκεφτείς τι κέρδισες , τι έχασες και τι πραγματικά θέλεις. Προσοχή μεγάλη σε ίντριγκες. Θα υπάρξουν άτομα που δεν θα τους αρέσει που θα σε βλέπον να περνάς καλά στην ιδιωτική σου ζωή και θα προσπαθήσουν να σου χαλάσουν τα σχέδια.  Όπως και να έχει πάντως επωμίζεσαι ευθύνες άλλων, ενώ περνάς σε μια πιο αγχωτική περίοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης από τον 11ο ηλιακό σου οίκο, σου δίνει τη δύναμη και το θάρρος για να κάνεις μια σταθερή ριζική αλλαγή σε θέματα φιλίας ή ομάδες που ανήκεις. Αυτή η περίοδος είναι γεμάτη από  στιγμές διασκέδασης και κοινωνικής ζωής. Αυτή η περίοδος σίγουρα θα σου δώσει στιγμές χαλάρωσης, κάτι που το χρειάζεσαι εδώ και καιρό. Οι φίλοι που θα αφήσεις να είναι δίπλα σου θα είναι πιο υποστηρικτικοί από ποτέ. Δώσε όμως προσοχή στον λόγο και στις ιδέες που εκφράζεις με ιδεολογικό χαρακτήρα γιατί πολλές φορές παθιάζεσαι μέσα απ αυτό και κάποιοι μπορεί να δυσαρεστηθούν. Ίσως θα είναι καλύτερα να χειριστείς κάποιες καταστάσεις με περισσότερη διπλωματία.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης από τον 10ο ηλιακό σου οίκο σου δίνει πάθος και δημιουργία στον επαγγελματικό τομέα, που μέχρι τώρα μπορεί να ένιωθες κάποια στασιμότητα. Μπορεί να μην είχες μέχρι τώρα ένα σαφές όραμα για να προχωρήσεις και να δημιουργήσεις ο Άρης όμως από την θέση που είναι σου δείχνει και τον δρόμο και το όραμα. Θα παλέψεις αυτό το διάστημα για αυτά που σου αξίζουν και την φήμη σου, που πλέων παίζει και αυτή ένα πολύ σημαντικό ρόλο.  Τέλος, πρόσωπα που έχουν λόγο στη δουλειά σου θα έχουν περισσότερες απαιτήσεις. Οπότε καλό θα είναι να προσέξεις και να μην δημιουργήσεις αρνητικό κλήμα. Άλλωστε δεν μπορούν να  χαριστούν όλα, τα καλά κώπης κτώνται.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Άρης από τον 9ο ηλιακό σου οίκο, σου δίνει την αναζήτηση της ελευθερίας, με αποτέλεσμα να έχεις πιο επαναστατικές οπτικές προκαλώντας περιπέτειες. Η ρουτίνα σε έχει κουράσει αρκετά και για αυτό θέλεις να κάνεις καινούρια και διαφορετικά πράγματα. Προσοχή μόνο στα μεγάλα όνειρα που μπορεί αυτή τη στιγμή να κάνεις, γιατί καλό είναι να υπάρχει αισιοδοξία και τόλμη όμως, θα πρέπει να ζυγίσεις τα πράγματα από όλες τις οπτικές και να το δεις κάτω από ένα ρεαλιστικό πρίσμα για να μην βρεθείς προ εκπλήξεων.