3 Ιουλίου 2019by Astro Boro

Τι σημαίνουν τα όνειρά μας ανάλογα με την ημέρα που τα βλέπουμε.

Τι σημαίνουν τα όνειρά μας ανάλογα με την ημέρα που τα βλέπουμε.

Όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές εδώ στο AstroBoro η κάθε ημέρα της εβδομάδας αντιστοιχεί σε έναν συγκεκριμένο πλανήτη, ο οποίος επηρεάζει την ροή της ημέρας σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά της ενέργειάς του. Κάπως έτσι λοιπόν, κάθε όνειρο αποκτά διαφορετική σημασία ανάλογα με την ημέρα που θα το δούμε.  Άλλες φορές μπορεί να μας επισημάνει κάτι το υποσυνείδητό μας, άλλες φορές όμως μπορεί να αναφερόμαστε σε προφητικές στιγμές. 

Συνήθως τα όνειρα που είναι σημαδιακά είναι αυτά που συμβαίνουν κατά την διάρκεια του βαθύ ύπνου, δηλαδή μεταξύ 2:00 έως 7:00 π.μ. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως σημαδιακά όνειρα δεν μπορούν να προκύψουν και άλλη ώρα κατά τη διάρκεια της ημέρας. 

Για τα άτομα που εργάζονται βραδινές ώρες για παράδειγμα, ο βαθύς ύπνος πραγματοποιείται διαφορετικές ώρες. 

Ας δούμε  παρακάτω γιατί και πώς 
επηρεάζει η κάθε ημέρα το όνειρο 

Δευτέρα 
Η Δευτέρα κυβερνάται από την Σελήνη. Άρα τα όνειρα που πραγματοποιούνται το βράδυ της Κυριακής προς ξημερώματα Δευτέρας είναι υπό την κυριαρχία της Σελήνης. Η σελήνη κυριαρχεί τα συναισθήματα, το υποσυνείδητο και τις πιο βαθιές μας επιθυμίες που κρύβουμε μέσα στην ψυχή μας. Όταν λοιπόν δούμε ένα όνειρο τη συγκεκριμένη ημέρα σίγουρα δεν κάνουμε λόγο για προφητικό όνειρο. Ο συμβολισμός του ονείρου αυτού έχει να κάνει με τα όσα καταπιέζουμε, τις πιο βαθιές μας επιθυμίες, τους φόβους και τις πραγματικές μας ανάγκες.

Επειδή όμως σε κάθε κανόνα υπάρχει και η εξαίρεση, το όνειρο μπορεί να βγεί αληθινό μετά από μια εβδομάδα, αφού το δούμε τρία συνεχόμενα βράδια της ίδιας ημέρας.  

Τρίτη 
Η Τρίτη εξουσιάζεται από τον πλανήτη Άρη. Άρα τα όνειρα που θα δούμε από Δευτέρα βράδυ προς Τρίτη αντιπροσωπεύονται από μια σεξουαλική ενέργεια, τα ένστικτα και τον τρόπο που θέλουμε να αποκτήσουμε αυτά που διεκδικούμε. Σίγουρα τα όνειρα που έχουν χαρακτηριστικά του  Άρη  σηματοδοτούν και μελλοντικές συγκρούσεις και αγώνες που πρέπει να φέρουμε εις πέρας. Αν το όνειρο μιλάει για θρίαμβο απέναντι σε συγκρούσεις, είναι θετικό προάγγελμα για το άμεσο μέλλον. Το αντίθετο όμως μιλάει για ένα μέλλον με δύσκολους αγώνες. 

Τετάρτη   
Η Τετάρτη κυβερνάται από τον πλανήτη Ερμή. Άρα το όνειρο που θα δούμε το βράδυ της Τρίτης προς ξημερώματα Τετάρτης αφορά τις σκέψεις, την επικοινωνία και τις ιδέες, αφού ο Ερμής κυβερνάει το μυαλό άρα και ότι συνεπάγεται με αυτό. Συνήθως τα όνειρα αυτά έχουν ευχάριστο χαρακτήρα για το μέλλον. Ίσως θα ήταν καλό να δώσουμε ιδιαίτερη σημασία στο όνειρο αυτής της ημέρας αφού το υποσυνείδητο προσπαθεί να δώσει σημαντικές πληροφορίες. Βέβαια το όνειρο αυτό είναι πολύ πιθανό να μιλάει και για μια συνάντηση που θα έχει πολύ καλό επικοινωνιακό χαρακτήρα.

Πέμπτη 
Η Πέμπτη είναι υπό την επιρροή του πλανήτη Δία. Άρα το όνειρο που θα δούμε το βράδυ της Τετάρτης προς ξημερώματα Πέμπτης βγαίνει απλά αληθινό όπως το δούμε με πολύ μικρές παραλλαγές προφητικού χαρακτήρα. Ο Δίας ως πλανήτης της επέκτασης, δίνει σημάδια που θα φωτίσουν σημαντικές υποθέσεις και πληροφορίες για την κοινωνική μας δραστηριότητα. Στο όνειρο αυτό είναι πολύ πιθανό να δούμε κάποιον άγιο για να μας δώσει μια πολύτιμη συμβουλή.

Παρασκευή 
Η Παρασκευή εξουσιάζεται από τον πλανήτη Αφροδίτη. Άρα το όνειρο που θα δούμε την συγκεκριμένη νύχτα συνήθως έχει αρκετά ρεαλιστικά στοιχεία που είναι πολύ πιθανό να τα θυμόμαστε με λεπτομέρειες το επόμενο πρωί. Η Αφροδίτη συνδέεται άμεσα με την ομορφιά, τις σχέσεις και τον έρωτα. Άρα το όνειρο που θα δούμε την Πέμπτη προς ξημερώματα Παρασκευής αποκαλύπτει μελλοντικά γεγονότα για την ερωτική μας ζωή και φέρνει στην επιφάνεια επιθυμίες και συναισθήματα προς κάποιο πρόσωπο που ίσως θα έπρεπε να εκφραστούμε με κάποιον άλλον τρόπο.

Σάββατο 
Το Σάββατο κυβερνάται από τον πλανήτη Κρόνο.  Άρα το όνειρο που θα δούμε την συγκεκριμένη στιγμή ανήκει στη σφαίρα της επιρροής του. Το όνειρο αυτό διαθέτει έντονα καρμικά χαρακτηριστικά που περιορίζουν κάποια κατάσταση και ίσως πρέπει να αφήσουμε πίσω. Η υπομονή και η σωστή παρατήρηση θα βοηθήσουν στην περίπτωση αυτή αφού οι προκλήσεις είναι αρκετές που θα πρέπει να αντιμετωπιστούν. Σε προφητική χροιά, το όνειρο στη συγκεκριμένη ημέρα μιλάει για γεγονότα που θα συμβούν στο μακρινό μέλλον ή μια μελλοντική συμφορά που όμως με τις κατάλληλες κινήσεις μπορεί κα να σωθεί.

Κυριακή 
Η Κυριακή κυβερνάται από τον Ήλιο. Άρα το όνειρο που θα δούμε την συγκεκριμένη ημέρα αντιπροσωπεύει το συνειδητό κομμάτι του νου. Την αυτοέκφραση  και το Εγώ. Το όνειρο που διαδραματίζεται το βράδυ του Σαββάτου με ξημερώματα Κυριακής είναι ένα διαυγές όνειρο με πλήρη επίγνωση των γεγονότων.  Λέγεται πως τα διαυγή όνειρα είναι θεμελιακά για την αυτό – βελτίωση και την προσωπική ανάπτυξη για αυτό συνήθως οδηγούν σε μεγαλύτερη αυτογνωσία και φωτίζουν βαθύτερες πτυχές του Εγώ που χρειάζεται να καλλιεργηθούν. 
Σπάνια το όνειρο αυτής της ημέρας έχει προγνωστική ερμηνεία. Εξαίρεση βέβαια αποτελεί όταν η φάση και θέση της Σελήνης καθορίζει ότι είναι προφητικό ή θα βγει αληθινό ή όταν το ονειρευτείς επί τρία συνεχόμενα Σάββατα με την ίδια μορφή. Μετά τις τρεις φορές επαληθεύεται μέσα σε μια εβδομάδα.