3 Ιουλίου 2019by Astro Boro

Βρες την προηγούμενη ζωή σου μέσα από την αριθμολογία

Βρες την προηγούμενη ζωή σου μέσα από την αριθμολογία.

Πόσες φορές έχουμε αναρωτηθεί τι μπορεί να ήμασταν στην προηγούμενη ζωή μας ή τι ¨αμαρτίες πληρώνουμε ¨στο εδώ και τώρα;

Η αριθμολογία μπορεί να μας δώσει πολύ σημαντικές απαντήσεις για τα καρμικά μας μαθήματα που πρέπει να λύσουμε, έτσι ώστε να μπορέσουμε να πάμε ένα βήμα μπροστά στο μέλλον μας. Η ομάδα του AstroBoro.gr μας δίνει μια εύκολη λύση μέσω της αριθμολογίας για να μπορέσουμε να ανακαλύψουμε και μόνοι μας τι είχαμε αφήσει ανολοκλήρωτο κάποτε και τώρα πρέπει να στραφούμε σε αυτή την ενσάρκωση σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση για να μπορέσουμε να φτιάξουμε ένα καλύτερο αύριο. 

‘‘Αριθμός Πεπρωμένου + Αριθμός Ψυχής = Αριθμός Προηγούμενης Ζωής’’ 

Για να βρούμε τον αριθμό που μας δίνει στοιχεία από προηγούμενες ζωές αρκεί να προσθέσουμε τον αριθμό πεπρομένου (Υπολογισμός αριθμού 
Ο αριθμός του πεπρωμένου είναι ο μονοψήφιος αριθμός στον οποίο καταλήγουμε όταν αθροίσουμε τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησης. Πρώτα ανάγουμε σε μονοψήφιο αριθμό κάθε αριθμό της ημερομηνίας ξεχωριστά (ημέρα-μήνα-έτος) και μετά προσθέτουμε τους αριθμούς αυτούς για να βρούμε τον αριθμό του πεπρωμένου. Αν το άθροισμα  είναι κύριος αριθμός (11-22-33) τότε κρατάμε αυτόν τον αριθμό και δεν τον ανάγουμε σε μονοψήφιο.) με τον αριθμό ψυχής  (Ο αριθμός της ψυχής είναι το σύνολο της αριθμητικής αξίας των φωνηέντων του ονόματός μας. Για να βρούμε τον αριθμό της ψυχής χρησιμοποιούμε ολόκληρο το ονοματεπώνυμό μας, όπως ακριβώς αυτό αναγράφεται στην ταυτότητά μας)..

  • Για οποιαδήποτε απορία στείλτε μήνυμα στην ομάδα του AstroBoro

Ας δούμε τώρα συνοπτικά τι θα μπορούσε 
να σημαίνει ο κάθε αριθμός
 

Αριθμός 1 

Ο αριθμός 1 στην αριθμολογία δηλώνει πάντα την ηγετική μορφή. Στην περίπτωσή μας τώρα σε μια προηγούμενη ζωή θα μπορούσε να δείχνει ότι ήσουν ένα άτομο με που ενέπνεες τον σεβασμό και ο κόσμος αναζητούσε την βοήθειά σου και τις συμβουλές σου. Μπορεί να έγραφες τους νόμους ή να τους εκτελούσες. Πιθανοί ρόλοι : Νομικός, δικαστής ή και αστυνομικός, πρόεδρος, δικηγόρος,  ή και μαφιόζος. Αν σε αυτή την ζωή έχεις θέματα εγκατάλειψης και δεν μπορείς να διαχειριστείς εύκολα την απόρριψη, αυτό μπορεί να σχετίζεται με μια πιθανή εξορία σε προηγούμενη ζωή ή με τον χαμό ενός γονιού. 

Αριθμός 2
 

Ο αριθμός 2 στην αριθμολογία δηλώνει πάντα το μαζί. Άρα σε μια τέτοια κατάσταση το βασικό θέμα σε μια προηγούμενη ενσάρκωση δεν ήταν άλλο από τις σχέσεις αγάπης. Αν υπάρχει η αίσθηση στην εδώ ζωή σου ότι κάποιος σου λείπει  τότε  θα μπορούσαμε να υπολογίσουμε ότι κάπου κάποτε υπήρχε ένας δίδυμος αδερφός/η. Διόλου απίθανο να έπρεπε να διαλέξεις ανάμεσα σε δύο πρόσωπα και τώρα ένα από αυτά να υπάρχει και πάλι στη ζωή σου. Να θυμάσαι ότι πάντα αναζητούσες και πάντα θα αναζητάς αδελφή ψυχή και την δίδυμη φλόγα. 

Αριθμός 3 

Ο αριθμός 3 στην αριθμολογία μιλάει για τύχη και δημιουργία. Άρα στην προηγούμενη ζωή σου μπορεί να είχες ασχοληθεί με ένα πολύ δημιουργικό επάγγελμα όπως συγγραφές, ζωγράφος, μουσικός. Ως γονιός ήσουν πάντα με μια ζεστή αγκαλιά, ενώ είναι πολύ πιθανό να είχες και πολύ μεγάλη οικογένεια. Μπορεί επίσης, να είχες ασχοληθεί με την γεωργία και την καλλιέργεια φυτών και βοτάνων. Για κάποιο λόγο πάντα είχες στενή επαφή και τιμούσες το σπίτι σου, την πατρίδα σου και τους προγόνους σου. Μπορεί να ήσουν μάγειρας ή και αλχημιστής/τρια . 

Αριθμός 4
 

Ο αριθμός 4 στην αριθμολογία σηματοδοτεί τον χτίστη. Η ζωή που είχες τότε μπορεί να ήταν ενδιαφέρουσα όχι όμως και εύκολη, αφού μπορεί να ζούσες με περιορισμούς και με εγκλωβισμούς. Ίσως να έζησες ένα μεγάλο διάστημα της ζωής σου στη φυλακή ή και μια ζωή μέσα στην σκλαβιά Μπορεί από την άλλη όμως, να ήσουν και το πρόσωπο που κρατούσε τα κλειδιά μιας φυλακής. Άλλο ένα θέμα που προβάλει από προηγούμενη ζωή είναι αυτό του στρατού. Μπορεί να ήσουν απλός στρατιώτης, κυρίως του στρατού ξηράς ή του ναυτικού, όχι όμως της αεροπορίας ή μπορεί να ήσουν ένα πρόσωπο με και κύρος.

Αριθμός 5 

Ό αριθμός 5 στην αριθμολογία δηλώνει τις αλλαγές. Άρα στην προηγούμενη ζωή σου υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έζησες μια περίοδο με έντονο κλήμα  ή ακόμα και περίοδο πολέμου. Οι αλλαγές έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο  και σίγουρα σε κάθε ανακατάταξη ή αλλαγή στην εδώ και τώρα ζωή σου σε ταράζει. Μπορεί επίσης να ήσουν μηχανικός, κατασκευαστής, χτίστης ή ακόμη και ένας καιροσκόπος πολιτικός. Στην ζωή σου η επικοινωνία είχε μεγάλη σημασία και δούλευες πάνω σε μεγάλα σχέδια. 

Αριθμός 6
 

Ο αριθμός 6 στην αριθμολογία δηλώνει την ανιδιοτέλεια της κοσμοθεωρίας. Στην προηγούμενη ζωή σου λοιπόν μπορεί να είχες ασχοληθεί με το βουδισμό ή και να ήσουν σε κάποια ομάδα πνευματική που λειτουργούσε σαν οικογένεια. Η ζωή σου και η κοσμοθεωρία σου ήταν γεμάτες από την ιδέα της ανιδιοτελούς αγάπης και της συγχώρεσης. Ο διαλογισμός και η πνευματικότητα ήταν μια πράξη που υπήρχε στην καθημερινότητα. Επίσης, μπορεί να είχες ασχοληθεί με την ηθοποιία ή με την ψυχαγωγία και την διασκέδαση.


Αριθμός 7 

 Ο αριθμός 7 στην αριθμολογία δηλώνει την πνευματικότητα. Οπότε η προηγούμενη ζωή ήταν άκρως σε πνευματικά μονοπάτια που η βαθιά εκτίμηση της κοινωνίας είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου.  Ο ρόλος της διδασκαλίας δεν θα μπορούσε να λείπει από την καθημερινότητά σου και η φήμη σου σε αυτό τον ρόλο ήταν γνωστή. Μπορεί επίσης να ήσουν δικηγόρος ή άτομο που είχε να παίξει κάποιο σημαντικό ρόλο στην νομοθεσία και στην αλλαγή κάποιων νόμων που επηρέασαν την κοινωνία.

Αριθμός 8 

Ο αριθμός 8 στην αριθμολογία δηλώνει το άπειρο και την θεραπεία. Στην προηγούμενη ενσάρκωση το πιθανότερο είναι να ήσουν γιατρός ή θεραπευτής/τρια. Σίγουρα το χρήμα και η οικονομική άνεση έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου και ίσως είχες πολύ μεγάλες ανέσεις. Από την άλλη πλευρά όμως επειδή ο αριθμός 8 δηλώνει το άπειρο μπορεί να έζησες και σε κακουχίες, πείνα και δυστυχία. 

Αριθμός 9 

Ο αριθμός 9 στην αριθμολογία δηλώνει την ολοκλήρωση. Υπάρχουν όμως πολλοί τρόποι που μπορεί να ερμηνευτεί αυτός ο αριθμός σε σχέση με τις προηγούμενες ζωές. Θα μπορούσες να ήσουν ταξιδιώτης, δημοσιογράφος, πνευματιστής ή αστρολόγος, ένας ανθρωπιστής ή κάποιος που πάσχιζε για να φέρει ομόνοια και ειρήνη στους ανθρώπους. Από την άλλη θα μπορούσες να ήσουν ένας καλόγερος, ένας μοναχός ή ένας ερημίτης. Μπορεί να είχες κάποιο πρόβλημα εκ γενετής όπως για παράδειγμα να ήσουν κουφός ή μουγκός
Αριθμός 11
 

Ο αριθμός 11 στην αριθμολογία έχει σίγουρα πολύ μεγάλη δόνηση. Ένας αριθμός που είναι πολύ πιθανό να δηλώνει την ευαισθησία του ενστίκτου σου αφού στην προηγούμενη ζωή σου θα μπορούσε να ήσουν ένας προφήτης, πνευματιστής ή ακόμα να είχες πολύ δυνατά οράματα.   Μπορεί να ασχολήθηκες με τις τέχνες, κυρίως με την μουσική ή την ποίηση. Η προηγούμενη ζωή σου ήταν μια από τις πιο πνευματικές ζωές που θα μπορούσε να ζήσει κανείς. 

Αριθμός 22
 

Ο αριθμός 22 στην αριθμολογία είναι και αυτός στην οικογένεια των αριθμών με πολύ μεγάλες δονήσεις. Στην  προηγούμενη ζωή σου είχες σίγουρα πολύ μεγάλη γνώση πολλών πραγμάτων, που όμως δεν την χρησιμοποίησες είτε γιατί ήταν δική σου επιλογή, είτε γιατί δεν σε αφήσανε.