Α

Άβυσσος

Αν δείτε ότι βρίσκεστε στην άκρη της αβύσσου τότε υποσυνέιδητα ξέρετε και εσείς ότι οι καταστάσεις έχουν φτάσει σε οριακό σημείο γι ‘αυτό προσέξτε, μην αφήσετε κανέναν να σας παρασύρει στην καταστροφή. Αν δείτε ότι πέσατε στην άβυσσο σημαίνει ότι κάποιο δυσάρεστο γεγονός θα σας στενοχωρήσει, ενώ αν δείτε ότι σώνεστε από αυτή τη πτώση τότε θα υπάρξουν λύσεις στα προβλήματά σας και η στενοχώρια θα είναι προσωρινή

Αν δείτε ότι κοιτάζετε σε μιαν άβυσσο, σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσετε απειλές κατάσχεσης και ότι θα υπάρξουν φιλονικίες και κατηγορίες προσωπικής φύσεως, που θα σας δυσκολέψουν τη ζωή. Αν δείτε πως βρισκεστε κοντά στην άβυσσο θα πρέπει να προσέξετε κάποιο κίνδυνο που πιθανόν να κρύβεται πίσω από άτομα που έχετε εμπιστευτεί.

Αβγό

Το σύμβολο της γέννησης, μιας νέας αρχής αλλά και της αναγέννησης . Ένα τέτοιο όνειρο συμβολίζει την προετοιμασία μιας νέας κατάστασης, είτε για κάτι που εδώ και καιρό προετοίμαζε στο μυαλό του, είτε για ένα νέο εγχείρημα που κάποιος-α έχει ως πλάνο στο μυαλό του. Συμβολίζει επίσης την γονιμότητα και την αναπαραγωγή, τον πολλαπλασιασμό και την παραγωγικότητα.

Αγάλματα

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε γίνει άγαλμα τότε μάλλον έχουν αλλάξει τα συναισθήματά σας προς ένα αγαπημένο πρόσωπο και μάλιστα αρνητικά. Αν δείτε γενικότερα  άγαλμα στον ύπνο σας, σημαίνει απομάκρυνση αγαπημένου προσώπου. Ακόμα σημαίνει έλλειψη ενεργητικότητας, που ίσως να δηλώνουν και στασιμότητα στη ζωή και θα γίνει η αιτία να έχετε απογοητευτικά αποτελέσματα στις προσπάθειες σας αλλά και συναισθηματικά κενά γύρω σας. Αν δείτε πολλά αγάλματα μαζί σε καλή κατάσταση σημαίνει ότι θα συναντηθείτε με παλιούς γνώριμους, ενώ αν τα αγάλματα είναι κατεστραμμένα θα συναντήσετε εμποδισμένες καταστάσεις. Αν δείτε ότι φτιάχνετε αγάλματα, θα έχετε θετικές αλλαγές στη δουλειά σας ή ακομα κι αλλαγή θέσης. 

Άγγιγμα

Το άγγιγμα είναι μια πράξη που όλοι μας λίγο πολύ την έχουμε ανάγκη. Αν δούμε λοιπόν στον ύπνο μας ότι αγγίζουμε κάτι ή κάποιον θα πρέπει νε σκευτούμε τι είναι αυτό που μας λείπει. Ένα χάδι συμβολίζει την ανάγκη μας να δούμε ότι αυτό που αισθανόμαστε ή και ακόμη φανταζόμαστε έχει υπόσταση. Το ότι καταφέρνουμε να αγγίξουμε κάποιον ή κάτι σημαίνει πως είναι αλήθεια όλα όσα αισθανόμαστε και δεν είναι στη σφαίρα της φαντασίας ή της προσδοκίας μας. Ίσως λοιπόν υποσυνείδητα να πρέπει να συνειδητοποιήσουμε την αλήθεια από την φαντασία.   

Αγάπη

Αν διαδραματιστεί στον ύπνο μας η λέξη αγάπη μόνο θετικό προμήνυμα θα μπορούσαμε να έχουμε.  Αν ονειρευτείτε σκηνές αγάπης και πάθους θα πάρετε καλές ειδήσεις στα ερωτικά ή σε θέματα που σας απασχολούν. Το να δείτε ότι αγαπάτε οτιδήποτε, σημαίνει ικανοποίηση με το περιβάλλον σας. Αν ονειρευτείτε ότι η αγάπη των άλλων σας γεμίζει με ευτυχία, σημαίνει επιτυχία και απελευθέρωση από τις φροντίδες της ζωής. Για τους συζύγους, αγάπη στ’ όνειρο τους προλέγει μεγάλη ευτυχία και έξυπνα παιδιά που θα συντελέσουν στην ομορφιά της οικογένειας. Η αγάπη σημαίνει καλή υγεία και πρόοδος στα επαγγελματικά σας. 

Αγγείο – Αγγειοπλάστης

Αν είσαστε ανύπαντροι και δείτε στο όνειρο σας αγγεία, πήλινα δοχεία, γλάστρες ή αμφορείς σημαίνει ότι πολύ σύντομα θα σας γίνει πρόταση γάμου. Αν ονειρευτείτε ότι το αγγείο σας είναι σπασμένο, ραγισμένο ή άδειο προμηνύεται αποτυχία και δυσκολία στον ερωτικό τομέα. Αν το αγγείο έχει ακαθαρσίες σημαίνει ότι θα βγάλετε πολλά χρήματα από δουλειά, τα οποία ίσως να μην είναι καθαρά. Αν ονειρευτείτε αγγειοπλάστη, σημαίνει συνεχή εργασία με ικανοποιητικά αποτελέσματα αλλά μετά από κόπο και δημιουργική φαντασία. Αν δείτε αγγειοπλάστη να πλάθει σημαίνει επιτυχημένη καριέρα και καλή ζωή. 

Αγγελία

Αν δείτε στον ύπνο σας να διαβάζετε ή να αναδημοσιεύεται ή να γράφεται αγγελία, μάλλον τίποτα μυστικό δεν μπορεί να μείνει.  Ας δούμε όμως κάποιες αναλυτικές περιπτώσεις. Αν δείτε ότι αναγγέλεται γραπτώς ή προφορικώς το γάμο ή τον αρραβώνα σας σημαίνει χωρισμός. Αν δείτε πως δημοσιεύατε αγγελίες, σημαίνει ότι θα χρειαστεί να καταφύγετε σε σωματικό μόχθο για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση, ή να φτιάξετε την περιουσία σας. Αν δείτε πως διαβάζατε αγγελίες, σημαίνει ότι οι εχθροί σας θα σας φτάσουν και θα σας νικήσουν στον ανταγωνισμό. Αν εσείς γράφετε ή δημοσιεύετε μία αγγελία αυτό σημαίνει ότι το μυστικό σας θα αποκαλυφθεί πολύ σύντομα. Αν την αγγελία σας τη δημοσιεύσει κάποιος άλλος πρέπει να προσέχετε ιδιαιτέρως το άτομο αυτό μήπως και σας βλάψει. Αν αναγγείλετε ή γράφετε αγγελίες άλλων σημαίνει ότι τα επαγγελματικά σας απαιτούν μεγάλη προσοχή. 

Άγγελοι

Αν δείτε στον ύπνο σας έναν άγγελο να σας χαϊδεύει, να σας προστατεύει ή να σας κρατάει από το χέρι σημαίνει ότι έχετε προστασία κι ότι όλα θα πάνε καλά . Αν είστε ελεύθεροι και μόνοι ίσως  βρείτε σύντομα έναν καλό σύντροφο, που μπορεί μάζι του να καταλήξετε στο γάμο. Αν δείτε τον άγγελο σας στεναχωρημένο ή δακρυσμένο, είναι προμήνυμα ότι θα πρέπει να μετανοήσετε για κάτι κακό που έχετε κάνει. 

Αν ο άγγελος σας αγγαλιάσει με τα φτερά του, είναι η απόλυτη ένδειξη προστασίας και τύχης.  Αν δείτε στον ύπνο σας πολλούς αγγέλους μαζί, είναι προμήνυμα ότι κάποιες επιδράσεις θα επιφέρουν διαταραχές στον ψυχικό σας κόσμο ή συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα (όχι απαραίτητα για κακό). Αυτές οι διαταραχές θα έχουν ως συνέπεια να αλλάξει η μοίρα σας προς το καλύτερο! 

Αγέλη

 

Αν δείτε στον ύπνο σας αγέλη από ζώα προμηνύονται προβλήματα μέσα στην οικογένειά σας ή και σε κάποιο κοντινό περιβάλλον. Το ίδιο όνειρο μπορεί να σηματοδοτεί συγκρούσεις με το πρόσωπο της σχέσης σας γι αυτό και θα πρέπει να επιδείξετε συγκαταβατικότητα και ψυχραιμία στα θέματα που σας αφορούν από κοινού. Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε μόνοι τα προσωπικά σας προβλήματα λαμβάνοντας τις κατάλληλες αποφάσεις. Επίσης προσέξτε τον εαυτό σας γιατί η υγεία σας θα παρουσιάσει κάποια προβλήματα.

Αγιόκλημα

Αν ονειρευτείτε πως βλέπετε ή μαζεύετε αγιόκλημα, Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Το αγιόκλημα σημαίνει πως η σχέση σας θα προχωρήσει καλά κι ότι τελικά θα καταλήξει σε γάμο. Αν είστε ήδη παντρεμένοι έχετε έναν ευτυχισμένο γάμο και θα συνεχίσει να είναι και  έτσι. Το αγιόκλημα στα επαγγελματικά σηματοδοτεί επιτυχίες κι άνοδο αλλά και πολλά κέρδη. Αν δείτε το σπίτι σας να βρίσκεται μέσα σε αγιοκλήματα τότε να περιμένετε σίγουρα μια πολλή ευχάριστη είδηση. Αν δείτε το αγιόκλημα σας να είναι κατεστραμμένο, λεηλατημένο ή καμένο περνάτε μια περίοδο πολλή δύσκολη τόσο εσείς όσο και τα πρόσωπα από τον οικογενειακό σας περίγυρο και θα πρέπει να προσέξετε και να δράσετε γρήγορα και με απόλυτη περίσκεψη πριν σας βρει η ολοκληρωτική καταστροφή. 

Άγιος- Αγία

Αν σας παρουσιαστεί Άγιος στο όνειρο σας λαμπερός και χαρούμενος σημαίνει προστασία και βοήθεια και προμηνύει υγεία και επιτυχία σε επαγγελματικά και συναισθηματικά ζητήματα. Αν ζητάτε βοήθεια από τον Άγιο ή τον δείτε να έρχεται εκείνος και να σας μιλάει σημαίνει ότι θα σας βοηθήσει η ίδια η μοίρα να βρείτε το χαμένο μονοπάτι.  Αν τον δείτε λυπημένο κι απομακρυσμένο από εσάς θα δυσκολευτείτε για μια περίοδο στη ζωή αλλά τελικά θα τα καταφέρετε στο τέλος με την πίστη, την υπομονή και την επιμονής. Αν ονειρευτείτε ότι είστε αγιογράφος ή φτιάχνετε μια αγιογραφία σημαίνει ότι θα έχετε κέρδη κι ευτυχία.

Αγκάθια

Τα αγκάθια γενικότερα είναι μια ένδειξη απειλής. Αν δείτε λοιπόν  ότι είστε περιτριγυρισμένος από αγκάθια ή φοράτε ακάνθινο στεφάνι θα ταλαιπωρηθείτε από προβλήματα που σας προκαλούν οι άλλοι τα οποία όμως θα είναι παροδικά. Αν δείτε ότι σας τρυπούν τα αγκάθια προσέξτε την υγεία σας για να μην αρρωστήσετε. Αν σας προσφέρουν άνθη που περιέχουν έντονα και μεγάλα αγκάθια προσέξτε τους φίλους σας αλλά και τα άτομα από το εργασιακό σας περιβάλλον γιατί κινούνται ύποπτα εναντίον σας. Αν καταφέρετε να βγάλετε τα αγκάθια από πάνω σας ή να τα κόψετε θα λυτρωθείτε και θα ηρεμήσετε από προβλήματα που σας βασανίζουν

Αγκαλιά

Αν ονειρευτευτείτε ότι σας αγκαλιάζουν πρόσωπα τα οποία γνωρίζετε και σας είναι οικεία θα πρέπει να είστε προσεκτικοί μαζί τους κ να φυλάγεστε από λόγια κι ενέργειές τους. Αν τα πρόσωπα αυτά δεν τα γνωρίζετε τότε θα πρέπει να προσέχετε τον τρόπο που συμπεριφέρεστε γενικότερα γιατί θα σας συκοφαντήσουν. Αν τα πρόσωπα τα ξέρετε θα πρέπει να αποφύγετε επαγγελματικές συνεργασίες ή οικονομικές δοσοληψίες μαζί τους. Αν τα πρόσωπα που σας αγκαλιάζουν δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή σημαίνει ότι θα πρέπει να προσέξετε με την υγεία σας. Αν σας αγκαλιάζει όμως ο γονιός σας κι έχει πεθάνει είναι προστασία και βοήθεια

Αγκίστρι

 Αν το αγκίστρι σας το δίνει το πρόσωπο με το οποίο έχετε ερωτική σχέση θα πρέπει να προσέχετε γιατί θα πάρετε στεναχώρια από παρουσία τρίτου προσώπου, γιατί το όνειρο αποτελεί προειδοποίηση απιστίας. Αν το αγκίστρι σας τραυματίσει θα πρέπει να είστε πολλοί προσεκτικοί με θέματα υγείας. Αν δείτε ότι χρησιμοποιείτε αγκίστρι για να ψαρέψετε σημαίνει ότι κάποιοι λειτουργούν με δόλο εναντίον σας και θα πρέπει να είστε πιο συγκεντρωμένοι στις όποιες ενέργειές σας. 

Άγκυρα

Ο μύθος λέει ότι για τους ναυτικούς που είδαν στον ύπνο τους άγκυρα, το όνειρο είναι καλός οιωνός, αν η θάλασσα ήταν γαλήνια. Για τους άλλους ανθρώπους σημαίνει χωρισμό από φίλους, αλλαγή διαμονής και ταξίδια στο εξωτερικό ή πολύ πιο μακρινά απ όσο περίμεναν. Οι ερωτευμένοι σύντομα θα τσακωθούν, αν κάποιος τους δει στ’ όνειρο του άγκυρα. Αν δείτε ότι ρίχνετε άγκυρα στη στεριά σημαίνει ότι θα κάνετε έναν ευτυχισμένο γάμο. Αν δείτε ότι την ρίχνετε στη θάλασσα, θα έχετε σημαντικές νίκες στα επαγγελματικά σας, άνοδο και μεγάλα κέρδη. Αν δείτε ότι προσπαθείτε να σηκώσετε άγκυρα και δεν μπορείτε γιατί είναι πολλή βαριά, σημαίνει ότι θα προκύψει κάποιο πρόβλημα στα επαγγελματικά σας για το οποίο θα ταλαιπωρηθείτε πολύ μέχρι να το αντιμετωπίσετε είναι στο χέρι σας όμως να βρείτε τη σωστή λύση. 

Άγνωστος

Αν δείτε έναν άγνωστο στο όνειρό σας και είστε ελεύθεροι είναι πολύ πιθανό να κάνετε σχέση με αυτό το άτομο και να παντρευτείτε. Αν δείτε πολλά άτομα τα οποία σας είναι άγνωστα, θα έχετε πολλά κέρδη στα επαγγελματικά σας, άνοδο και επιτυχίες. 

Αγχος

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι αγχώνεστε τότε μάλλον θα πρέπει να δείτε τι είναι αυτό που σας ταλαιπωρεί στη ζωή σας. Μια αγχώδες κατάσταση δεν αφήνει χώρο για δημιουργία και όνειρα με αποτέλεσμα να μην αφήνει και το περιθώριο για το επόμενο βήμα στην ίδια τη ζωή.   H ίδια αγχωτική κατάσταση που έχουμε στη ζωή μας, άνετα μπορεί να περάσει στα όνειρα μας και να μας επηρεάσει αρνητικά. Προβλήματα που έχουμε και καταστάσεις κενότητας, είναι το συναίσθημα του άγχους, εάν το νιώσουμε στο όνειρο μας. Αντικατοπτρίζει την αγωνία που ζούμε για να επιτύχουμε ένα στόχο μας ή να ξεπεράσουμε ένα εμπόδιο. 

Άγριο

Αν δείτε άγριο άνθρωπο στ’ όνειρο σας, τότε σημαίνει ότι οι εχθροί σας θα σας αντιταχθούν σε κάποιο εγχείρημα. Αν δείτε ότι εσείς είστε  άγριος, προλέγει ότι δυσμενείς προοπτικές θα σας προξενήσουν αποτυχία και θλίψη. Αν τα πρόσωπα που βλέπετε ότι είναι άγρια σας είναι οικεία και γνωστά, σημαίνει ότι δεν είναι και τόσο καθαρά απέναντι σας, κρατούν δεύτερες και κρυφές σκέψεις για εσάς κι ενδεχομένως να σας επιβουλεύονται. Αν δείτε πρόσωπο ηλικιωμένο να σας αγριεύει θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με την υγεία σας ενώ αν το ηλικιωμένο πρόσωπο είναι πεθαμένο, τότε θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για μια πολλή δυσάρεστη είδηση. Αν δείτε άγριο ζώο, προμηνύονται προβλήματα και συγκρούσεις στον εργασιακό σας χώρο με κάποιο πρόσωπο υψηλά ιστάμενο. 

Αγρόκτημα – Αγρός

Αν ονειρευτείτε πως ζείτε σε αγρόκτημα, σημαίνει πως θα είστε τυχεροί σε κάθε προσπάθεια που θα καταβάλλεται και περισσότερο στα επαγγελματικά σας. Παράλληλα επιτυχία προμηνύεται και για τα αισθηματικά σας αφού αν έχετε σχέση θα καταλήξετε στη δημιουργία μιας ευτυχισμένης οικογένειας . Στον τομέα που αφορά στην υγεία σημαίνει ίαση και μακροζωία. Αν ονειρευτείτε πως κάνετε επίσκεψη σε αγρόκτημα, σημαίνει ευχάριστες συναναστροφές. Αν οργώνετε, σπέρνετε και μαζεύετε πολλούς και πλούσιους καρπούς θα έχετε πολλές επιτυχίες και μεγάλα κέρδη στα επαγγελματικά σας, ακόμα και αν το αγρόκτημα το αγοράζετε και γίνεται ή είναι δικό σας ακόμα καλύτερα. Αν όμως το χωράφι σας δεν αποδίδει καρπούς θα έχετε αποτυχίες. 

Αγώνας

Αν ονειρευτείτε ότι αγωνίζεστε για οτιδήποτε, είναι προμήνυμα δυσκολιών, αλλά αν δείτε πως νικάτε στον αγώνα, σημαίνει ότι θα συναντήσετε πρόσκαιρα εμπόδια. Για τα αισθηματικά σας προμηνύονται προβλήματα, αφού ένα τρίτο πρόσωπο θα προσπαθήσει να μπει ανάμεσα στη σχέση σας και να την καταστρέψει. Αν δείτε ότι παίρνετε μέρος σε κάποιον αγώνα, σημαίνει πως άλλοι θα προσπαθήσουν ν’ αποκτήσουν αυτά τα οποία εσείς επιθυμείτε. Αν όμως κερδίσετε στον αγώνα, σημαίνει πως θα ξεπεράσετε τους αντιπάλους σας. Αν ηττηθείτε, το όνειρο δεν είναι καθόλου καλό αφού το μονοπάτι μπροστά θα έχει  αποτυχίες και εμπόδια σε όλους σας τους τομείς. Οπότε αν ετοιμάζεται κάτι αυτή την περίοδο και δείτε ένα τέτοι όνειρο καλό θα ήταν να σκεφτείτε διπλά και τριπλά την επόμενη κίνηση.  

Αδελφός – Αδελφή – Αδέλφια

Αν δείτε στ’ όνειρο σας τους αδελφούς σας γεμάτους ενεργητικότητα, θα έχετε την ευκαιρία να χαρείτε γι’ αυτούς, ή για την καλή τους τύχη’ αν όμως τους δείτε φτωχούς και λυπημένους, ή να εκλιπαρούν βοήθεια, σύντομα θα σας καλέσουν σε κάποια επιθανάτια κλίνη, ή κάποια τρομερή απώλεια περιμένει εσάς ή εκείνους. Αν τα δείτε να φεύγουν για κάπου μακριά θα σας προδώσει το πρόσωπο της καρδιάς σας. Αν κάποιο από τα αδέρφια σας τραυματιστεί ή σκοτωθεί να περιμένετε δυσάρεστα νέα για την υγεία κάποιου. Αν είναι πεθαμένα, θα έχετε κέρδη στη δουλειά σας και πολλές επιτυχίες. Αν η σχέση που αναπτύσσετε στο όνειρο με τα αδέλφια σας είναι καλή, τότε να περιμένετε χρήματα ενώ αν τσακώνεστε μαζί τους θα έχετε οικονομικές απώλειες. 

Άδης

Εκτός από την κλασσική ερμηνεία ενός τέτοιου ονείρου, θα μπορούσε να θεωρηθεί και άκρως υποσυνείδητο μήνυμα  από ένα άλλο σύμπαν. Ίσως λοιπόν να θέλει να δώσει το στίγμα ότι θα πρέπει να εκπληρωθούν κάποια κάρματα που μέχρι στιγμής τα έχεις βάλλει στην άκρη ή εθελοτυφλείς, με αποτέλεσμα να μην ξέρεις τον λόγο για τον οποίο έχεις έρθει σε αυτή την ενσάρκωση.   Αν τώρα δείτε ότι είστε στον Άδη σημαίνει ότι θα έχετε μεγάλη νίκη στα επαγγελματικά σας ή θα καταφέρετε να κατατροπώσετε τελικά έναν κρυφό εχθρό. Αν είστε εσείς νεκροί,  το όνειρο είναι καλό και σημαίνει ότι θα πάρετε μεγάλη χαρά ή καλή είδηση. Αν στον Άδη υπάρχουν γνωστά σας πρόσωπα, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με την υγεία σας. Αν τα πρόσωπα είναι άγνωστα προμηνύονται μόνο καλές εξελίξεις για τη δουλειά και τα οικονομικά σας. 

Αδύνατος

Αν δείτε ότι είστε πολύ αδύνατος, είναι προμήνυμα ότι θα ταλαιπωρηθείτε από κάποια στενάχωρη κατάσταση με πιθανές επιρροές τόσο στην ψυχολογία σας όσο και στην υγεία σας. Αν το πρόσωπο που είναι αδύνατο το γνωρίζετε σημαίνει ότι θα έχει ερωτική απογοήτευση ή και απώλεια οικονομικών. Αν δείτε ότι χάνετε ξαφνικά πολλά κιλά και μείνετε αδύνατοι σημαίνει ότι είστε σε μία περίοδο της ζωής σας με σκαμπανεβάσματα και πολλά βάρη επάνω σας. Με την απώλεια των κιλών σημαίνει ότι αντιμετωπίζετε με επιτυχία αυτές της καταστάσεις κι απελευθερώνεται η ψυχή σας. Αν αδυνατίζετε και δείτε τα χαρακτηριστικά σας να αλλοιώνονται κι εσείς αποστεώνεστε τότε υπάρχει μεγάλη γλωσσοφαγιά επάνω σας και θα πρέπει να κάνετε κάτι γι αυτό και να ενεργήσετε άμεσα. 

Αέρας

Αν δείτε ότι φυσάει αέρας ο οποίος είναι απαλός, γλυκός και σας δημιουργεί ευχάριστα συναισθήματα τότε σημαίνει ότι θα έχετε θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά σας. Αν είστε ελεύθεροι ο αέρας συμβολίζει ένα καινούριο πρόσωπο που θα εμφανιστεί στη ζωή σας ενώ αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει τότε να περιμένετε κίνηση από αυτό. Ο απαλός και φρέσκος αέρας φέρνει ευκαιρίες κι επαγγελματική άνοδο. Αν ο αέρας που φυσά είναι δυνατός και θορυβίζει θα πρέπει μα προσέξετε σε θέματα που αφορούν στην υγεία σας αλλά και πρόσωπα που συνομοτούν εναντίον σας. Αν ο αέρας στροβιλίζει σημαίνει λόγια, ανακατέματα και μπερδέματα ενώ αν γίνεται ανεμοστρόβιλος και δείτε να παρασύρει στο πέρασμά του αντικείμενα, σπίτια, ζώα κ.λ.π. το όνειρο είναι αρνητικό και προειδοποιεί για μία μεγάλη καταστροφή, ακόμα κι ένα διαζύγιο που μπορεί να μη το περιμένετε. 

Αεροπλάνο

Αν δείτε ότι ανεβαίνετε τις σκάλες που οδηγούν μέσα στο αεροπλάνο σημαίνει ότι θα έχετε επαγγελματικές επιτυχίες κι ανέλιξη που θα φέρουν πολλά χρήματα στα χέρια σας. Αν κατεβαίνετε αυτές τις σκάλες τότε θα πρέπει να είστε πολλοί προσεκτικοί στη δουλειά σας γιατί προοιωνίζονται προβλήματα και κίνδυνος επαγγελματικής πτώσης. Αν ταξιδεύετε κι η πτήση σας είναι ήρεμη, καλή κι ευχάριστη για εσάς σημαίνει ότι θα έχετε μια γενικά ήσυχη κι ευτυχισμενη ζωή. Αν η πτήση σας έχει αναταραχές το ίδιο ταραχώδης σημαίνει ότι θα είναι κι η ζωή σας γι αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Αν δείτε αεροπλάνο να πέφτει το όνειρο δεν είναι καθόλου καλό, αφού αποτελεί προειδοποίηση για μεγάλη καταστροφή, χωρισμό, ασθένεια ή και θάνατο. 

Αετός

Αν δείτε αετό να πετά ψηλά από εσάς περήφανα, σημαίνει ότι θα έχετε προστασία από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ειδικά δε αν πετά πάνω από το σπίτι σας, το όνειρο σημαίνει χαρές κι ευτυχία στο σπιτικό σας. Ο αετός που σας πλησιάζει ή τον κρατάτε στα χέρια σας συμβολίζει αγαπημένο σας πρόσωπο το οποίο σας φροντίζει, σας αγαπά και σας προστατεύει. Αν ο αετός πετά πάτω από τον επαγγελματικό σας χώρο προμηνύονται επιτυχίες, άνοδος και πλούτη στη δουλειά σας. Αν ο αετός σας φτιάξει τη φωλιά του στο σπίτι σας και γεννήσει εκεί τότε θα έχετε ευτυχία στο γάμο σας ή  ακόμα και εγγυμοσύνη. Αν ο αετός κινείται επιθετικά εναντίον σας, τότε θα αντιμετωπίσετε άμεση επίθεση από εχθρικά σας πρόσωπα ή πισώπλατα μαχαιρώματα από ανταγωνιστές σας στη δουλειά. Αν ο αετός είναι πληγωμένος θα πρέπει να προσέξετε με την υγεία σας, ενώ αν τον δείτε σκοτωμένο το όνειρο είναι αρνητικό για εσάς και σημαίνει αποτυχία στα σχέδια σας. 

Αηδόνι

Αν δείτε αηδόνι κ ακούσετε το τραγούδι του σημαίνει ότι θα πάρετε σύντομα πολύ ευχάριστα νέα. Αν το δείτε να φτιάχνει τη φωλιά του στο σπίτι σας, τότε θα έχετε ευτυχία στο γάμο σας αν είστε παντρεμένοι και θα αποκτήσετε παιδί, ενώ αν είστε ανύπαντροι σημαίνει ότι σύντομα θα κάνετε ευτυχισμένο γάμο. Αν το αηδόνι δεν τραγουδά, τότε η είδηση που θα πάρετε θα είναι δυσάρεστη, ενώ παράλληλα το όνειρο σας προειδοποιεί για προβλήματα με φιλικά ή συγγενικά σας πρόσωπα. Αν το αηδόνι το κρατάτε στα χέρια σας, τότε θα αποκτήσετε σύντροφο με τον οποίο θα έχετε μία πολλή ευτυχισμένη σχέση. Αν το αηδόνι το φυλακίσετε μέσα σε ένα κλουβί, τότε θα αντιμετωπίσετε προβλήματα και στεναχώριες και πιθανόν μπλεξίματα με το κράτος ή το νόμο. Αν ονειρευτείτε ένα αηδόνι να κελαηδάει, θα ακούσετε χαρμόσυνα νέα, οι αδέσμευτοι θα κάνουν πολύ σύντομα μια ενδιαφέρουσα γνωριμία και γενικότερα προμηνύει ευτυχία, αγάπη και καλή υγεία. Αν δείτε να φωλιάζει στο σπίτι σας, να είστε σίγουροι πως θα έχετε προστασία στο σπίτι και επιτυχία στον γάμο, στον έρωτα, στα παιδιά και στις δουλειές σας. Αν δείτε πως ένα αηδόνι μέσα σε ένα κλουβί, τότε προσέξτε γιατί προμηνύονται προβλήματα και καυγάδες. Αν το αηδόνι είναι έξω από το σπίτι σας και δεν κελαηδάει, τα νέα που θα πάρετε είναι δυσάρεστα. Εάν το αηδόνι είναι νεκρό ή πληγωμένο, πρέπει να προσέξετε την υγεία σας ή την υγεία κοντινού σας προσώπου. Αν δείτε πολλά αηδόνια μαζί που δεν κελαηδούν, προσέξτε παρεξηγήσεις μεταξύ φίλων και συγγενών. 

Αίμα

Αν δείτε πως τα ρούχα που φοράτε είναι γεμάτα με αίμα σημαίνει ότι άνθρωποι που σας εχθρεύονται θα σας δημιουργήσουν προβλήματα. Αν έχετε αίμα πάνω στα χέρια ή στο πρόσωπό σας τότε προμηνύεται κακοτυχία και προβλήματα. Αν έχετε αιμορραγία εσείς ή γνωστό σας πρόσωπο σημαίνει στεναχώρια και προβλήματα υγείας γι αυτόν που αιμορραγεί ή κίνδυνος ατυχήματος. Αν σας κάνουν μετάγγιση αίματος σημαίνει ότι θα έχετε προστασία και θα σας προσφερθεί σημαντική βοήθεια, ενώ αν εσείς προσφέρετε το αίμα σας σημαίνει βοήθεια σε κάποιον αλλά προμηνύει σχέση ή γάμο. Αν το αίμα σας είναι έντονο κόκκινο τότε θα συμβεί κάτι ανατρεπτικό για εσάς πολύ γρήγορα. Αν το αίμα είναι σκούρο κι ακάθαρτο θα έχετε στεναχώριες, προβλήματα στην υγεία, ατυχήματα και σωματικούς πόνους. Αν δείτε ότι παλεύετε ή πολεμάτε και χάνετε αίμα τότε θα έχετε επιτυχίες στα επαγγελματικά σας. 

Αιματίτης (λίθος)

Αν δείτε στ’ όνειρο σας αιματίτη λίθο, σημαίνει ότι θα είστε άτυχος στις σχέσεις σας. Για μια νέα γυναίκα που θα δει ότι δέχεται αιματίτη σαν δώρο, σημαίνει ότι θα τα χαλάσει με κάποιο φίλο, αλλά αυτό θα γίνει αιτία να κερδίσει έναν άλλο περισσότερο αντάξιο της. Γενικά ο αιματίτης επειδή το χρώμα του είναι κόκκινο σημαίνει ότι κάτι θα γίνει πολύ γρήγορα και θα φέρει αλλαγές στη ζωή σας. Επίσης, σημαίνει προστασία, υγεία, θεραπεία κι ασφάλεια. Αν κρατάτε ή φοράτε αιματίτη θα έχετε ισορροπία στο πνεύμα και το σώμα σας και θα αντιμετωπίσετε με επιτυχία τους εχθρούς σας κι όλες τις αρνητικές δυνάμεις κι ενέργειες. Πραγματοποίηση για τα τα όνειρα, τις επιθυμίες και τις φιλοδοξίες σας ενώ παράλληλα ενισχύονται το θάρρος, οι δυνάμεις, η αισιοδοξία και η ζωτικότητά σας. 

Αιχμάλωτος

Αν δείτε αιχμάλωτο προμηνύονται προλήματα, εντάσεις και καυγάδες για τα οποία θα φέρετε κυρίως εσείς τις ευθύνες. Αν δείτε στον ύπνο σας πως είστε αιχμάλωτος, σημαίνει ότι θα έχετε ν’ αντιμετωπίσετε κάποια προδοσία, και αν δεν μπορέσατε να αποδράσετε, σας περιμένει ζημιά και κακοτυχία. Αν ονειρευτείτε ότι αιχμαλωτίσατε κάποιον, θα έχετε ταπεινές επιδιώξεις και δοσοληψίες με πρόσωπα χαμηλότατου επιπέδου. Για μια νέα γυναίκα που θα δει πως είναι αιχμάλωτη, το όνειρο προλέγει πως ο σύζυγος της τη ζηλεύει για την εμπιστοσύνη της σε άλλους ή μπορεί να επικριθεί για την απερισκεψία της. Αν εσείς είστε αιχμάλωτος σημαίνει ότι θα παντρευτείτε, ενώ αν είστε ήδη παντρεμένοι θα έχετε επιτυχία στο γάμο σας και θα αποκτήσετε σύντομα απόγονο. Για τα επαγγελματικά και για την υγεία σας σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. 

Ακαδημία

Αν φοιτείτε σε ακαδημία ή βρίσκεστε σε αίθουσα αποφοίτησης σημαίνει ότι θα πετύχετε τους στόχους σας στα επαγγελματικά ενώ αν σκοπεύετε να μπείτε σε κάποιο πανεπιστήμιο το όνειρο σημαίνει ότι θα το καταφέρετε. Αν δείτε πως επισκεφθήκατε μια ακαδημία, σημαίνει ότι θα στεναχωρηθείτε γιατί αφήσατε ευκαιρίες να πάνε χαμένες επειδή δείξατε τεμπελιά και αδιαφορία. Αν δείτε πως είναι δική σας, ή πως είστε οικότροφος σ’ αυτήν, δύσκολα θα ικανοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Θα αποκτήσετε γνώσεις, αλλά θα είστε ανίκανος να τις αφομοιώσετε σωστά και να τις εφαρμόσετε. Αν μια γυναίκα και οποιοδήποτε πρόσωπο δει ότι επιστρέφει σε ακαδημία, αφού την έχει τελειώσει, σημαίνει ότι θα βρεθεί μπροστά σε απαιτήσεις που θα είναι ανίκανη (ή ανίκανος) να αντιμετωπίσει. 

Ακαθαρσία

Αν δείτε ακαθαρσίες μέσα στο σπίτι σας σημαίνει τύχη, ευτυχία και χαρούμενες καταστάσεις μέσα στην οικογένεια σας αλλά και ξαφνικά χρήματα που θα σας έρθουν. Αν οι ακαθαρσίες είναι μέσα στο χώρο της δουλειάς σας, τότε θα έχετε επαγγελματικές επιτυχίες, ανέλιξη, ανέλπιστα κέρδη και καλές συνεργασίες. Αν είστε λερωμένοι με ακαθαρσίες θα ερωτευτείτε σύντομα, κι αν είστε ανύπαντροι θα παντρευτείτε πολύ σύντομα. Αν δείτε κάποιο πρόσωπο να σας λερώνει με ακαθαρσίες σημαίνει ότι θα χτυπηθείτε από εχθρούς σας. Το όνειρο για θέματα υγείας, σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να εξεταστείτε σύντομα. Αν καθαρίζεστε από ακαθαρσίες θα απαλλαγείτε από προβλήματα, οφειλές, χρέη αλλά κι από πρόσωπα που σας επιβουλεύονται. Αν εσείς αποπατείτε, σημαίνει ότι θα ξεπεράσετε εμπόδια και δύσκολες καταστάσεις κι ότι θα έχετε καλή τύχη, δόξα, φήμη και χρήμα. 

Ακόντιο

Αν δείτε ότι σας χτυπάνε με ακόντιο και σας τραυματίζουν σημαίνει ότι θα χτυπηθείτε από εχθρούς, θα σας συμβεί κάτι κακό και θα έχετε επάνω σας γλωσσοφαγιά. Αν κρατάτε ακόντιο και το εξακοντίζετε θα έχετε νίκες, επιτυχίες, θα ξεπεράσετε στεναχώριες και θα επιτύχετε σημαντικές υπερβάσεις. Αν κρατάτε το ακόντιο θα πάρετε στεναχώρια και θα έχετε αποτυχίες. Αν δείτε ότι αγωνίζεστε με ακόντιο και κερδίζετε θα έχετε νίκες και θα αντιμετωπίσετε με επιτυχία προβλήματα και δυσκολίες που θα προκύψουν. Αν δεις ότι είσαι αθλητής τότε θα έχεις αγώνες και πάλη στη ζωή σου. 

Ακορντεόν

Αν δείτε ότι παίζεται ακορντεόν, θα δημιουργήσετε έναν ερωτικό δεσμό, που θα καταλήξει σε έναν επιτυχημένο και ευτυχισμένο γάμο. Οι αδέσμευτοι θα ερωτευθείτε πολύ σύντομα. Αν ονειρευτείτε ότι ακούτε τον ήχο του ακορντεόν, να περιμένετε καινούργιες γνωριμίες, άνοδο επαγγελματική, πολλά κέρδη και τύχη στον έρωτα. Επίσης θα βελτιωθεί η κοινωνική ζωή σας και θα έχετε περισσότερο κέφι και αισιοδοξία για τη ζωή. Αν ακούτε τον ήχο ενός ξεκουρδισμένου ακορντεόν, προμηνύεται χωρισμός, σοβαρή αρρώστια, θάνατος και απομάκρυνση από αγαπημένα πρόσωπα. Για μια νέα γυναίκα που είδε πως έπαιζε ακορντεόν, σημαίνει ότι θα κερδίσει τον αγαπημένο της χάρη σε κάποιο θλιβερό περιστατικό, πράγμα όμως που δε θα εμποδίσει την ένωση τους να είναι μακρόβια και ευτυχισμένη

Ακρίδα

Αν δείτε πως σκοτώνετε ακρίδες, θα γλιτώσετε από κακοτοπιές και δυσκολίες. Αν δείτε πως είστε πάνω σε μια γιγάντια ακρίδα, τότε προμηνύεται επαγγελματική και οικονομική άνοδος. Αν ονειρευτείτε ότι ανοίγετε ένα δωμάτιο και υπάρχουν μέσα σ’ αυτό πολλές ακρίδες, θα ανακαλύψετε κάποιες σκευωρίες που γίνονταν εις βάρος σας και θα πάρετε τα ανάλογα μέτρα. Αν ονειρευτείτε πως βλέπετε ακρίδες πάνω σε πράσινα φυτά, σημαίνει πως οι εχθροί σας απειλούν τα πιο ζωτικά σας συμφέροντα. Αν τις δείτε πάνω σε οποιαδήποτε άλλη πρασινάδα, σημαίνει κακή υγεία και απογοητεύσεις στην εργασία. Αν δείτε ακρίδες να σκιάζουν τον ήλιο, σημαίνει πως κάποιο ενοχλητικό πρόβλημα θα παρεμβληθεί στις άμεσες επιχειρήσεις σας, αλλά με την κατάλληλη διαχείριση τα πράγματα θα φτιάξουν. Για τη γυναίκα που θα ονειρευτεί ακρίδες, σημαίνει πως χάρισε την αγάπη και τη γενναιοδωρία της σε ανάξια πρόσωπα.

Αλάτι

Αν ονειρευτείτε πως κρατάτε αλάτι στα χέρια σας, τότε θα έχετε γαλήνη και ηρεμία στη ζωή σας. Αν βρέξει και διαλυθεί ή φυσήξει και σκορπιστεί το αλάτι, τότε θα δοθεί μια καλή λύση στο πρόβλημα που σας απασχολεί. Αν δείτε άφθονο αλάτι σε αλυκή ή εργοστάσιο, τότε να είστε σίγουροι πως είστε τυχερό άτομο και θα συμβούν πολλά θετικά απρόοπτα στη ζωή σας. Επίσης μπορεί να δεχτείτε επίσκεψη φίλων. Επίσης προμηνύεται τύχη και στον εργασιακό τομέα και μεγάλα κέρδη. Αν δείτε πως τρώτε αλάτι, αυτό σημαίνει πως θα σας εγκαταλείψουν αγαπημένα πρόσωπο και θα απογοητευτείτε. Αν ονειρευτείτε αλατοπίπερο, ακόμη χειρότερα. Πρέπει να προσέξετε γιατί θα έχετε οικογενειακά και ερωτικά σκάνδαλα. Επίσης θα μπλεχτείτε σε διαφωνία που δεν θα βγει υπέρ σας.  Αν δείτε χυμένο κάτω αλάτι, θα έχετε καυγάδες και ταραχές στο περιβάλλον σας. Αν δείτε ότι βγάζετε αλάτι από τα βράχια της θάλασσας, θα έρθουν γαλήνιες και καλύτερες ημέρες. 

Αλεπού

Η αλεπού συμβολίζει πονηρές σκέψεις και κινήσεις. Ειδικά αν είστε δεσμευμένος, τότε το ταίρι σας κάνει ύποπτες κινήσεις πίσω από την πλάτη σας. Προσπαθήστε να καταλάβετε τα πραγματικά κίνητρα του συντρόφου σας και να δείτε αν η σχέση σας είναι ειλικρινής. Αν είστε αρραβωνιασμένος, τότε καλύτερα να μην προχωρήσετε σε γάμο, διότι δεν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για εσάς. Συμβολίζει πονηριά, ψέμματα, απιστία και κρυμμένα συμφέροντα. 

 Εάν δείτε στον ύπνο σας αλεπού, προσέξτε πολύ το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον. Κάποιος φίλος σας, είναι στην πραγματικότητα εχθρός σας και απειλεί σημαντικά συμφέροντά σας. Αν δείτε ότι έχετε μια αλεπού για κατοικίδιο, σημαίνει ότι οι εχθροί είναι στο χώρο σας, είτε στο σπίτι, στη δουλειά ή στον ευρύτερο κοινωνικό σας περίγυρο, και σας προειδοποιεί να προσέχετε τις κινήσεις σας και να απομακρυνθείτε από αυτούς. 

Αν ονειρευτείτε ότι σκοτώνεται την αλεπού, θα απαλλαγείτε από έναν σύντροφο που δεν είναι ο κατάλληλος για εσάς και ακόμα συμβολίζει ξεκαθαρίσματα στο περιβάλλον σας. Έχετε καταλάβει ότι φέρονται πονηρά και δεν είναι τα πρόσωπα που δείχνουν. Αν δείτε ότι σας χαρίζουν μια γούνα αλεπούς, προσέξτε το πρόσωπο που σας το χαρίζει. Θα σας δελεάσει και θα σας παρασύρει σε ανέντιμες πράξεις. Επίσης, μην συνεργαστείτε επαγγελματικά με αυτό το πρόσωπο, γιατί θα χάσετε χρήματα

Αλιγάτορας (κροκόδειλος)

Αν δείτε αλιγάτορα στο όνειρο σας είναι κακό προμήνυμα και σημαίνει πως ελοχεύει κάποιος κίνδυνος. Αν ο αλιγάτορας σας επιτίθεται θα έχετε αποτυχία στα επαγγελματικά σας, δυστυχία στο δεσμό σας και μεγάλες απώλειες. Αν σκοτώνεται τον αλιγάτορα θα ξεπεράσετε έναν μεγάλο κίνδυνο και θα μπορέσετε να επαναφέρετε την ισορροπία στη ζωή σας. Αν δείτε πολλούς αλιγάτορες μαζί τότε θα πρέπει να προσέξετε κάποιους ανθρώπους από το περιβάλλον σας, είτε φιλικό είτε επαγγελματικό, γιατί θα προσπαθήσουν να σας κάνουν κακό.

Άλμπουμ

Αν δείτε στο όνειρο σας πως ξεφυλλίζατε ένα άλμπουμ με παιδικές φωτογραφίες προμηνύει ότι θα έχετε μια ευτυχισμένη ζωή, επιτυχημένο γάμο και καλούς φίλους δίπλα σας. Εάν είσαστε ανύπαντροι και δείτε ότι ξεφυλλίζατε ένα άλμπουμ, θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες και θα παντρευτείτε πολύ σύντομα. Όσοι είστε παντρεμένοι θα έχετε μια ευτυχισμένη ερωτική ζωή και ο σύντροφος σας θα σας είναι πιστός. 

Αν ονειρευτείτε ότι βάζατε φωτογραφίες μέσα σε ένα άλμπουμ, σημαίνει πως θα έχετε επιτυχία σε επαγγελματικά θέματα και να αναμένεται πολλά κέρδη. Αν οι φωτογραφίες είναι παλιές και σκισμένες προσέξτε λίγο την υγεία σας από κάποια μικροατυχήματα. Αν οι φωτογραφίες ήταν δικές σας, τότε προσέξτε γιατί η εμφάνιση ενός προσώπου θα θέσει σε κίνδυνο μια ερωτική σχέση σας. 

Αν οι φωτογραφίες που κοιτάτε είναι ασπρόμαυρες σημαίνει ότι έχετε απομακρυνθεί από κάποια πρόσωπα και προμηνύεται ότι θα ξαναεπανασυνδεθείτε μαζί τους. Για μια νέα γυναίκα ή ένα νεαρό άνδρα που θα ονειρευτεί πως κοιτάζει φωτογραφίες σε ένα άλμπουμ, σημαίνει πως πολύ σύντομα θα συνάψει έναν νέο ερωτικό δεσμό που θα φέρει πολύ μεγάλη χαρά.

Άλογο

Αν δείτε στο όνειρο σας άλογα να βόσκουν ήρεμα σε κάποιο λιβάδι, σας λάβετε χαρμόσυνα μηνύματα και θα έρθει ευτυχία στη ζωή σας. Αν τα άλογα είναι ανοιχτόχρωμα, οι συνθήκες τις ζωής σας θα βελτιωθούν προς το καλύτερο. Αν ονειρευτείτε πως ιππεύετε άλογο και είστε αδέσμευτοι, τότε θα παντρευτείτε πολύ σύντομα. Αν είστε παντρεμένοι, να περιμένετε την γέννηση ενός παιδιού που θα φέρει χαρά στο σπίτι σας. 

Αν δείτε ότι το άλογο είναι ανοιχτόχρωμο, όμορφο και γυμνασμένο, να περιμένετε ευτυχισμένες στιγμές στον έρωτα, στο γάμο ή τη σχέση σας. Αν δείτε πως ιππεύετε άλογο σε αγώνα κούρσας, θα ζήσετε έντονη ζωή, με πολλές περιπέτειες και αλλαγές. Αν δείτε δύο άλογα μαζί, αυτό είναι προμήνυμα γρήγορου αρραβώνα ή γάμου. Αν δείτε σκουρόχρωμα άλογα να καλπάζουν ελεύθερα, να περιμένετε πλούτη, ευτυχία και άνοδο σε επαγγελματικά και οικονομικά. Αν ονειρευτείτε φοράδες, να περιμένετε αρμονία και εξομάλυνση των προβλήματων στη σχέση ή το γάμο σας. 

 Αν δείτε πως ιππεύετε ένα βρόμικο και αδύναμο άλογο, μην ξεκινήσετε τίποτα νέο στον επαγγελματικό τομέα και προσέξτε ανθρώπους που σας κάνουν τους φίλους. Αν δείτε πως πέφτετε από το άλογο, θα περάσετε κάποιες διακυμάνσεις σε οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα. Αν ονειρευτείτε πως ιππεύετε ατίθασο άλογο, να περιμένετε δυσκολίες στην πραγματοποίηση των ονείρων σας. Με κόπο και επιμονή θα φτάσετε ψηλά, μετά από πολλές δυσκολίες. Αν ονειρευτείτε πως σκοτώνεται κάποιο άλογο, θα ακούσετε άσχημα νέα για την υγεία κάποιου συγγενή ή κάποιου φίλου. Αν ονειρευτείτε πολλά άλογα μαζί,  θα αποκτήσετε πολλά πλούτη. Αν δείτε λευκό άλογο, θα αποκτήσετε δόξα και φήμη κάποια στιγμή στη ζωή σας. 

Αν δείτε γκρίζο άλογο, σημαίνει πως θα δυσκολευτείτε στην επίτευξη των στόχων σας και θα κάνετε πολλά λάθη. Αν ονειρευτείτε κόκκινο άλογο, προβλέπεται προαγωγή σε θέση κύρους ή αλλαγή εργασίας και μάλιστα πολύ γρήγορα. Αν δείτε μαύρο άλογο, θα έχετε τύχη στη ζωή σας, θα αποκτήσετε πλούτη, αλλά θα έρθει μια μέρα που μπορεί να καταστρέψετε εσείς οι ίδιοι όλα όσα χτίσατε. Αν δείτε ένα αδάμαστο άλογο να σας επιτίθεται, θα έχετε κακή τύχη, θα ακολουθήσουν ζημιές, οικονομικές απώλειες και εύθραστη υγεία. Αν δείτε νεκρό άλογο, σημαίνει απογοητεύσεις και αποτυχία στα σχέδια σας. 

Αν ονειρευτείτε πως ιππεύετε άλογο κοντά σε νερό, θα έχετε πολύ καλή τύχη στη ζωή σας. Αν το νερό είναι θολό, θα έχετε μια ερωτική απογοήτευση. Ο σύντροφο σας δεν είναι ξεκάθαρος απέναντί σας. Αν δείτε πως εκπαιδεύετε και δαμάζετε πολλά άλογα να περιμένετε μια όχι καλή έκβαση της προσωπικής σας σχέσης, που θα ξεπεράσετε πολύ γρήγορα. Αν δείτε άλογα με βούλες, σημαίνει πως οι επιχειρήσεις σας θα σας αποφέρουν πολλά κέρδη. Αν δείτε ‘αλογο αδύνατο, κάποιος ζηλιάρης φίλος ή γυναίκα θα σας προδώσει. Αν μια γυναίκα δει μαύρο άλογο, σημαίνει πως ο άνδρας της είναι άπιστος. Αν δείτε μια φοράδα να βόσκει ήρεμη με το πουλάρι της σε πράσινο λιβάδι, σας περιμένει ένα επαγγελματικό ταξίδι που θα σας αποφέρει κέρδος. 

Αν μια νέα γυναίκα δει στο όνειρο της πως ιππεύει ένα άλογο, έχοντας από πίσω κάποιο φίλο, σημαίνει πως πολλοί πετυχημένοι και καταξιωμένοι άνδρες θα την επιθυμήσουν. Αν δείτε πως ιππεύετε ασέλωτο άλογο, σημαίνει πως θα κερδίσετε πλούτη μετά από σκληρού αγώνες. Αν δείτε πως έχετε μαζί σας κι άλλους άντρες, σημαίνει πως θα έχετε γύρω σας έντιμους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν και η επιτυχία σας θα είναι εξασφαλισμένη. Αν δείτε πως περιποιείστε τη χαίτη ή την ουρά ενός αλόγου, σημαίνει πως θα γίνετε καλός οικονομολόγος ή αγρότης. Για τους ανθρώπους των γραμμάτων σημαίνει ότι προσέχουν πολύ την δουλειά τους και οι ανταγωνιστές σας νοιάζονται τις επιχειρήσεις τους με άγχος. Αν δείτε άλογα να σέρνουν οχήματα, σημαίνει πως ο πλούτος και η αγάπη βρίσκονται πολύ κοντά, αλλά αντιμετωπίζουν εμπόδια. 

Αν δείτε ωραία αρσενικά άλογα, είναι σημάδι επιτυχίας και ζωής υψηλού επιπέδου. Σημαίνει ακόμη ότι θα σας επηρεάσουν άνομα πάθη. Αν δείτε πως προσπαθείτε να πεταλώσετε άλογο με πέταλο μικρότερο από το πόδι του, θα κατηγορηθείτε πως κάνατε επίβουλες συμφωνίες με ανθρώπους υπεράνω υποψίας. Αν δείτε πως κατεβαίνετε έφιππος λόφο, αναμφίβολα οι επιχειρήσεις σας θα σας απογοητεύσουν. Αν μια νέα γυναίκα δει πως ιππεύει ένα άσπρο άλογο που καλπάζει και πως την ακολουθεί κάποιος με ένα μαύρο άλογο, σημαίνει πως θα περάσει μια περίοδο ανάμεικτων συναισθημάτων λύπης και χαράς, κατά την οποία κάποιος θα προσπαθήσει να την υπονομεύσει. 

Αν ανεβαίνετε ένα λόφο ιππεύοντας και το άλογο πέσει αλλά εσείς φτάσετε στην κορυφή, σημαίνει πως θα κάνετε περιουσία, αν και θα έχετε να παλέψετε με εχθρούς και με το φθόνο. Αν εσείς και το άλογο φτάσετε στην κορυφή, σημαίνει πως η κοινωνική και οικονομική σας άνοδος θα είναι μεγάλη και σταθερή. Για ένα νέο κορίτσι που θα δει πως ιππεύει ένα μαύρο άλογο, σημαίνει πως πρέπει να ζητήσει τις συμβουλές κάποιου σοφότερου. Ακόμα, κάποιες επιθυμίες σας θα εκπληρωθούν σε απρόσμενο χρόνο. Το μαύρο χρώμα στα άλογα σημαίνει αναβολή αποφάσεων. 

Αν δείτε ένα λεπτοκαμωμένο άλογο, σημαίνει πως κάποια αναπάντεχη δυσαρέσκεια θα παρεμβληθεί στην ευτυχία σας. Αν ονειρευτείτε πως πεταλώνετε άλογο, η επιτυχία σας είναι εξασφαλισμένη. Για μια γυναίκα, αυτό το όνειρο σημαίνει ένα καλό και πιστό σύζυγο. Αν ονειρευτείτε πως πιάνετε και σελώνετε άλογο, σημαίνει πως θα υπάρξει καλυτέρευση στις επιχειρήσεις σας και πως θα σας πλησιάσουν πολλοί άνθρωποι. 

Αν αποτύχετε να πιάσετε το άλογο, τότε η τύχη σας θα πάει στραβά. Αν ονειρευτείτε πως ένα άλογο σας κλωτσά, σημαίνει πως ο σύντροφος σας θα σας διώξει και η τύχη σας θα αλλάξει λόγω κακής υγείας. Αν δείτε πως κολυμπάτε καβάλα σε άλογο μέσα σε καθαρό νερό, η προσδοκία σας για έναν έντονο έρωτα θα γίνει πραγματικότητα. Για έναν επιχειρηματία, αυτό το όνειρο σημαίνει μεγάλο κέρδος. 

Αλυσίδα

Αν ονειρευτείτε πως είστε δεμένος με αλυσίδες, σημαίνει πως θα έχετε να αντιμετωπίσετε προβλήματα, μεγάλα η μικρά, ανάλογα με το μέγεθος της αλυσίδας και των κρίκων της. Αν οι αλυσίδες που είστε δεμένος είναι σκουριασμένες, να περιμένετε απώλειες στα οικονομικά σας και φθορές σε κάποιο ακίνητο. Μεγάλη προσοχή στην καριέρα σας. Αν δείτε πως σπάτε τις αλυσίδες τότε θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τα προβλήματα σας και να κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας. Αν ονειρευτείτε πως είστε δεμένοι μαζί με κάποια άλλα άτομα, θα πρέπει να προσέξετε γιατί υπάρχουν κάποιοι που σας φθονούν, σας συκοφαντούν και θα θελήσουν να σας βλάψουν. Αν δείτε πως σας δένουν και η αλυσίδα είναι ασημένια σημαίνει ότι γρήγορα θα επισημοποιηθεί η σχέση σας. Αν η αλυσίδα είναι χρυσή σημαίνει για τους ανύπαντρους ότι θα παντρευτούν πολύ γρήγορα. Και αν είστε παντρεμένοι και δείτε ότι σπάτε αλυσίδες προσέξτε γιατί ο γάμος σας κινδυνεύει να διαλυθεί. Αν δείτε δικό σας πρόσωπο αλυσοδεμένο, τότε αυτό το πρόσωπο θα έχετε να αντιμετωπίσει προβλήματα υγείας. 

Άμαξα

Αν ονειρευτείτε πως ταξιδεύετε με άμαξα να περιμένετε πρόοδο, τύχη και εξέλιξη στη ζωή σας. Αν είστε ανύπαντροι και δείτε αυτό το όνειρο, προμηνύεται μια πρόταση γάμου ή ένας νέος σύντροφος στη ζωή σας με τον οποίο θα καταλήξετε σε γάμο. Αν δείτε ότι εσείς είστε ο οδηγός της άμαξας, θα πάρετε προαγωγή ή αύξηση στη δουλειά σας, θα έχετε μεγάλη πρόοδο στα επαγγελματικά και μπορεί να αλλάξετε εργασία ή να μετακομίσετε. 

Αν οδηγείτε γρήγορα και δεν προσέχετε στο δρόμο, τότε να είστε προσεκτικοί γιατί κάποιες παρορμητικές αποφάσεις σας θα έχουν άσχημο αντίκτυπο στη ζωή σας. Αν οδηγείτε ήρεμα και προσεκτικά, θα έχετε αργή αλλά σταθερή εξέλιξη στη ζωή σας. Αν δύο άσπρα άλογα σέρνουν την άμαξα, θα έχετε ευδαιμονία και αφθονία στη ζωή σας. Αν οδηγείται σε ανηφόρα, θα σας γίνει κάποια επαγγελματική πρόταση που θα πρέπει να δεχτείτε γιατί θα σας αλλάξει όλη σας τη ζωή. Αν οδηγείται σε κατηφόρα και ο δρόμος έχει λακούβες, τότε οι υποθέσεις σας δεν θα πάρουν την αναμενόμενη τροπή. Θα έχετε αποτυχίες και εμπόδια στην επίτευξη των στόχων σας. 

Αν δείτε πως τρέχετε να προλάβετε μια άμαξα που αναχωρεί χωρίς εσάς, θα χάσετε πολλές ευκαιρίες στη ζωή σας και θα λάβετε κάποια άσχημα νέα από το εξωτερικό. Αν δείτε άμαξα χαλασμένη ή σπασμένη ή βρώμικη, τότε προμηνύεται μια προσωρινή διάλυση στις ερωτικές σχέσεις σας. Αν δείτε πως κάποιος φίλος σας οδηγεί την άμαξα, τότε θα παρουσιαστεί κάποιο ισχυρό πρόσωπο στη ζωή σας το οποίο θα σας στηρίξει. Αν δείτε πως κάποιο εχθρικό πρόσωπο οδηγεί την άμαξα, ή ο αμαξάς είναι επιθετικός και δεν θέλει να επιβιβασθείτε στην άμαξα του, προβλέπονται οικονομικές καταστροφές και ζήλια στο επαγγελματικό περιβάλλον σας. 

Αν η άμαξα που ονειρευτείτε είναι φορτωμένη και αργεί να φτάσει στον προορισμό της, να ξέρετε πως θα καταφέρετε να επιτύχετε και να διακριθείτε. Θα έχετε μεγάλα κέρδη και θα ξεπεράσετε με επιτυχία όλα σας τα εμπόδια. Αν δείτε πως ταξιδεύετε σε άμαξα μαζί με το αγαπημένο σας πρόσωπο, να περιμένετε πολλές και θετικές εξελίξεις μεταξύ σας. Ο σύντροφος σας, σας λατρεύει. Αν δείτε άρρωστα άλογα να οδηγούν την άμαξα, και εσείς είστε επιβάτης, πρέπει να προσέξετε πολύ την υγεία σας ή τα μικροατυχήματα. Προμηνύει ακόμη και δυσκολίες επαγγελματικές. Αν ονειρευτείτε πως τα άλογα είναι μαύρα, τότε θα λάβετε πολύ δυσάρεστα νέα για την υγεία κάποιου συγγενη ή φίλου.

Αμάξι

Αν δείτε στο όνειρο σας πως οδηγείται ένα αμάξι και ο δρόμος είναι ευθής, τότε η ζωή σας θα κυλήσει ομαλά, χωρίς προβλήματα και απρόβλεπτες καταστάσεις. Ο ευθής δρόμος με ένα αμάξι σημαίνει επιτυχία στις ερωτικές ή συζυγικές σχέσεις. Αν ο δρόμος έχει πολλές στροφές και είναι ανώμαλος, θα ζήσετε μια απρόβλεπτη, πολυτάραχη και περιπετειώδη ζωή. Αν δείτε ότι το αμάξι που οδηγείται έχει ζημιές, προσέξτε λίγο τις προσωπικές σχέσεις σας ακόμα και την υγεία σας. 

Αν δείτε πως ήσασταν σε ένα αμάξι με μια ξανθιά γυναίκα, θα έρθουν πολύ ευχάριστες καταστάσεις στη ζωή σας, τα ερωτικά σας θα πάνε πολύ καλά και γενικότερα δείχνει πως σας ακολουθεί μια προστασία. Αν η γυναίκα είναι μελαχρινή, προβλέπονται ερωτικά σκάνδαλα, ανέντιμοι φίλοι και  στεναχώρια. Αν δείτε κόκκινο αμάξι, θα έχετε πολύ γρήγορες εξελίξεις στις υποθέσεις που σας ενδιαφέρουν και αν έχετε χωρίσει με τον αγαπημένο σας, να περιμένετε ειδήση επανασύνδεσης. 

Αν ονειρευτείτε πως οδηγείται αμάξι και τρακάρετε αλλά δεν τραυματίζεστε, τότε να περιμένετε δυσκολίες που θα σας παρουσιαστούν ξαφνικά, που όμως θα καταφέρετε να ξεπεράσετε. Επίσης θα απομακρυνείτε προσωρινά από το ταίρι σας. Αν δείτε στο τρακάρισμα πως υπάρχουν και άλλα άτομα μέσα στο αμάξι, τρίτα πρόσωπα θα φέρουν δυσκολίες στο δεσμό σας. Αν δείτε πως τρακάρατε και τραυματιστήκατε σοβαρά, δείχνει πως δεν έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και αφήνεται τους άλλους να σας πληγώνουν. 

Αμέθυστος

Αν ονειρευτείτε ότι σας δωρίζουν μια πέτρα αμέθυστου ή κάποιο κόσμημα, προμηνύει καλές εξελίξεις στη ζωή σας και ευχάριστα μηνύματα. Για μια νεαρή γυναίκα που θα δει ότι της χαρίζουν ένα αντικείμενο με αμέθυστο ή ένα δαχτυλίδι, προμηνύει γάμο και επίσης σημαίνει ότι ο σύντροφος που έχετε σας εκτιμά και σας προσέχει. Θα έχετε μια ευτυχισμένη ζωή και θα είστε περιτριγυρισμένοι από αγαπητά πρόσωπα. Εάν σας χαρίζουν ένα αμέθυστο από το χώρο της εργασίας σας, προβλέπονται κέρδη και άνοδος επαγγελματική. Εάν εσείς χαρίζετε την πέτρα ή κάποιο κόσμημα, σημαίνει πως θα κερδίσετε το σεβασμό από ισχυρούς ανθρώπους. Εάν η πέτρα του αμέθυστου είναι σπασμένη ή ραγισμένη, προσέξτε τους συναδέλφους σας γιατί θα προσπαθήσουν να υπονομεύσουν την θέση σας. Επίσης στα ερωτικά σας, δείχνει πως ο σύντροφος σας θα σας δώσει κάποια στεναχώρια. Εάν δείτε πως χάνετε τον αμέθυστο, ο αγαπημένος σας θα χάσει το ενδιαφέρον του για εσάς και θα περάσετε πολλές τρικυμίες στην ερωτική σχέση σας. 

Άμμος

Αν δείτε πως φτιάχνετε σχέδια και βουνά με άμμο, θα αποκτήσετε πολλά υλικά αγαθά και θα είστε οικονομικά ευκατάστατος στο μέλλον. Αν δείτε πως τρώτε άμμο, θα πάρετε μια μεγάλη κληρονομιά που θα σας απαλλάξει από τα οικονομικά προβλήματά σας. Αν δείτε πως γεμίζετε ένα κουβά με άμμο, να περιμένετε πολλά κέρδη από την εργασία σας και θετικές προοπτικές. Αν δείτε πως περπατάτε σε κάποια αμμουδιά μόνοι σας, τα ερωτικά σας δεν θα πάνε καλά και πιθανόν να χωρίσετε. Αν δείτε πως περπατάτε στην αμμουδιά με κάποιο φιλικό πρόσωπο, τότε θα παρεξηγηθείτε με αυτό το άτομο. Αν δείτε πως είστε σκεπασμένοι με άμμο, ελλοχεύει μια μεγάλη στεναχώρια. Αν πάλι δείτε ότι βρίσκεται σε μια έρημο, η υγεία σας θα σας απασχολήσει στο προσεχές διάστημα. Αν δείτε πως πετάτε άμμο σε άλλα άτομα, δείχνει πως θα μπορέσετε να κατατροπώσετε τους εχθρούς σας.

Αμπέλι

Αν δείτε στο όνειρο σας αμπέλι γεμάτο σταφύλια, θα ζήσετε νέες έντονες εμπειρίες και θα κάνετε μια νέα ερωτική γνωριμία. Αν είστε παντρεμένοι και δείτε αμπέλι, θα αποκτήσετε απογόνους και γενικότερα ο γάμος σας θα είναι σταθερός. Αν είστε ανύπαντροι, θα κάνετε γρήγορο και πετυχημένο γάμο. Αν δείτε όμως ότι τα σταφύλια είναι ξινά και χαλασμένα, δείχνει ύποπτες και παράνομες σχέσεις που θα σας βάλουν σε μπελάδες. Αν δείτε ότι το αμπέλι είναι χαλασμένο, θα έχετε αποτυχία στις ερωτικές σχέσεις σας και θα λάβετε κακή είδηση για την υγεία οικείου προσώπου. Αν δείτε πως τρώτε σταφύλι από το χαλασμένο αμπέλι, θα αρρωστήσετε και θα ταλαιπωρηθείτε. Αν δείτε ότι καταστρέφετε ένα αμπέλι, δείχνει πως θα κερδίσετε χρήματα μέσω ανέντιμων συναλλαγών, ή προμηνύει οικονομική καταστροφή. Αν δείτε πως τρυγάτε σταφύλια, μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις σε ένα ζήτημα που σας απασχολεί γιατί θα το μετανιώσετε στο μέλλον. 

Αμύγδαλα

Αν ονειρευτείτε μια ανθισμένη αμυγδαλιά, θα έχετε επαγγελματική πρόοδο, κέρδη και νέες ευκαιρίες. Αν είστε άρρωστοι, θα θεραπευτείτε πολύ γρήγορα.  Επίσης σημαίνει πως θα έρθετε σε επαφή τον άνθρωπο που θέλετε και θα δημιουργήσετε μαζί του μια πολύ ευχάριστη σχέση. Αν είστε ανύπαντροι, να περιμένετε γρήγορο γάμο και απογόνους. Αν κόβετε κλαδιά ανθισμένης αμυγδαλιάς και τα προσφέρετε. θα έχετε ανταπόκρισει από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και γνεικότερα θα καταφέρνετε να τραβάτε την προσοχή όσων ποθείτε. Αν δείτε ξερή αμυγλαδιά, θα περάσετε μια προσωρινή στεναχώρια και θα παγώσουν για λίγο διάστημα οι υποθέσεις σας. Αν δείτε πως κόβουν την αμυγδαλιά που έχετε και είναι ανθισμένη, προσέξτε τα πρόσωπα που μπαίνουν στο χώρο της εργασίας ή του σπιτιού σας. Αν δείτε πως τρώτε γλυκά αμύγδαλα θα κάνετε μια νέα ευχάριστη γνωριμία, είτε φιλική είτε ερωτική. Αν τρώτε πικρά αμύγδαλα, θα πάρετε στεναχώρια από αγαπημένο σας πρόσωπο. Αν τρώτε κούφια αμύγδαλα θα νιώσετε βαθιά απογοήτευση. Αν τρώτε γλυκά που έχουν μέσα αμύγδαλα, θα λάβετε αρνητικές ειδήσεις για τις ερωτικές και επαγγελματικές υποθέσεις σας. Αν δείτε πως μαζεύετε αμύγλαδα, θα περάσετε πολλές δυσκολίες στον έρωτα. Αν δείτε πως δίνετε αμύγδαλα στους άλλους, θα στεναχωρήσετε τα οικεία σας πρόσωπα χωρίς να το επιδιώκετε και θα παρεξηγηθείτε με κάποιο φιλικό πρόσωπο. 

Ανάγκη – Ανέχεια

Αν ονειρευτείτε πως βοηθάτε κάποιον άνθρωπο που έχει ανάγκη, δείχνει πως οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά σας σας εκτιμούν και σας αγαπούν. Προμηνύεται άνοδος επαγγελματική και στήριξη από τους άλλους. Αν δείτε πως καλύπτεται μια ανάγκη στο όνειρα σας, δείχνει ανακούφιση από προβλήματα που σας απασχολούν. Αν δείτε στο όνειρο σας πως νιώθετε ανάγκη, θα υποστείτε δυσκολίες και κακοτυχίες στην προσωπική και επαγγελματική ζωή σας. Γενικά δείχνει πως πρέπει να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας και να αρχίσετε να εκτιμάτε αυτά που έχετε. Υπάρχουν άνθρωποι που σας αγαπούν και θέλουν να σας στηρίξουν, αλλά εσείς τους δείχνετε αδιαφορία. Επίσης δείχνει πως σπαταλάτε την ενέργεια και τον χρόνο σας σε ανούσιες καταστάσεις. 

Αναπνοή

Αν δείτε ότι σας κόβετε η ανάσα ή ότι δεν μπορείτε να αναπνεύσετε κανονικά και δυσκολεύεστε, σημαίνει ότι θα περάσετε από στεναχώρια στα αισθηματικά σας αλλά και στα επαγγελματικά σας. Αν στη συνέχεια επανέλθει η αναπνοή σας στα φυσιολογικα της, τότε θα ξεπεράσετε αυτά τα προβλήματα και θα έχετε θετικές εξελίξεις. Αν δείτε στ’ όνειρο σας ότι κάποιο πρόσωπο με καθαρή και γλυκιά ανάσα ήρθε κοντά σας, σημαίνει πως θα δείξετε αξιέπαινη συμπεριφορά και θα επακολουθήσουν επιτυχίες εμπορικές και διαπραγματεύσεις με σημαντικά οφέλη. Αν η ανάσα είναι δύσοσμη, σημαίνει αρρώστια και παγίδες. Αν δείτε πως σας κόπηκε η ανάσα, είναι προμήνυμα αποτυχίας εκεί όπου η επιτυχία φαινότανε εξασφαλισμένη.

Ανάπηρος

Αν ονειρευτείτε πως είστε ανάπηροι, θα έχετε επιτυχία στην προσωπική, ερωτική, οικογενειακή και επαγγελματική ζωή σας, μετά από κάποιες μικροδυσκολίες. Αν δείτε πως είστε ανάπηροι και καταφέρατε να περπατήσετε, προβλέπεται επιτυχία, διάκριση και πρόοδος στην καριέρα σας. Αν δείτε στον ύπνο σας πως φροντίζετε κάποιον ανάπηρο, θα έχετε μεγάλη οικονομική επιτυχία και θα λάβετε κάποια κληρονομιά. Επίσης προμηνύονται ευχάριστες ειδήσεις από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αν ονειρευτείτε κάποιο οικείο σας πρόσωπο ότι είναι ανάπηρο, τότε να ξέρετε πως αυτό το πρόσωπο, σας αγαπά, σας στηρίζει και παλεύει για εσάς. Αν δείτε πολλούς ανάπηρους στο όνειρο σας, κάποια πρόσωπα που έχουν προβλήματα θα σας ζητήσουν να τα στηρίξετε.

Αναποδιά

Αν δείτε στ’ όνειρο σας ότι σας έτυχαν αναποδιές, σημαίνει ότι θα έχετε αποτυχίες και συνεχείς άσχημες προοπτικές. Αν δείτε άλλους σε αναποδιές, σημαίνει σκυθρωπά περιβάλλοντα και η αρρώστια κάποιου προσώπου θα προκαλέσει σοβαρούς φόβους για την επιτυχή λειτουργία σχεδίων. Οι παλιοί ονειροκρίτες ερμηνεύουν το όνειρο αυτό ως σημάδι ερχόμενης ευημερίας. Η ερμηνεία αυτή δεν είναι σωστή. Στον άνθρωπο λειτουργούν δύο δυνάμεις, μία από τα μέσα και μία άλλη από τα έξω. Πηγάζουν από δύο ξεχωριστές σφαίρες» η ζωική διάνοια επηρεασμένη από τον προσωπικό κόσμο των σαρκικών ορέξεων και η πνευματική διάνοια επηρεασμένη από το βασίλειο της οικουμενικής Αδελφότητας, παρουσιάζουν ανταγωνιστικά κίνητρα στην ονειρική συνείδηση. Αν αυτές οι δύο δυνάμεις είναι σε αρμονία, το πνεύμα ή διανοητική εικόνα της ονειρικής διάνοιας θα βρει μια κατά γράμμα εκπλήρωση στη ζωή του ονειρευόμενου. Τα ευχάριστα αισθήματα του σώματος προσκαλούν την πνευματική αγωγή.

Αναρρίχηση

Αν ονειρευτείτε ότι ανεβαίνετε σε λόφο ή βουνό και φτάνετε στην κορυφή, θα υπερνικήσετε τα πιο φοβερά εμπόδια που μπορεί να προκύπτουν στα σχέδια και τους στόχους σας. Αν όμως δείτε πως δεν καταφέρατε να φτάσετε στην κορυφή, τα πιο ποθητά σας σχέδια θα αποτύχουν κι ενδεχομένως να συνατήσετε εμπόδια και δυσκολίες που δεν περιμένετε. Αν δείτε πως ανεβαίνετε μια σκάλα ως το τελευταίο σκαλί, θα επίτύχετε στα επαγγελματικά σας μα αν σπάσει η σκάλα, θα βυθιστείτε σε απροσδόκητες στενοχώριες, και μπορεί να σας συμβούν ατυχήματα. Αν ονειρευτείτε πως σκαρφαλώνετε στην πλευρά ενός σπιτιού κατά μυστηριώδη τρόπο, και ξαφνικά ανοίγεται μπροστά σας ένα παράθυρο για να μπείτε μέσα, είναι προμήνυμα ότι θα κάνετε ή έχετε κάνει εξαιρετικά τολμήματα παρά την αντίθεση των φίλων σας, αλλά η επιτυχία τελικά θα στεφανώσει τις προσπάθειες σας, αν και θα υπάρξουν στιγμές που θα σας κυριεύσει σχεδόν η απελπισία.

Ανάσταση

Αν δείτε ότι βρίσκεστε στην εκκλησία και παρακολουθείτε τη λειτουργία της Ανάστασης κι ακούσετε όλα τα λόγια του παπά σημαίνει ότι θα έχετε επιτυχίες στην προσωπική σας ζωή. Αν δείτε ότι έχετε πεθάνει κι αναστένεστε σημαίνει ότι θα περάσετε μέσα απο πολλές δυσκολίες κι εμπόδια αλλα με την ανάστασή σας σημαίνει ότι καταφέρνετε να ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια και να λυτρωθείτε. Η δική σας ανάσταση σημαίνει επίσης, επιτυχίες στα επαγγελματικά σας ζητήματα και σπουδαίες οικονομικές απολαβές. Αν αναστένεται άλλος θα συναντήσετε στεναχώριες κι εντάσεις ή διλλήματα με γνωστά σας πρόσωπα αλλά με τη στήριξη και τη βοήθεια αγαπημένων προσώπων τα ξεπερνάτε όλα. Η ανάσταση σημαίνει και λύτρωση ψυχής, μύηση και κάθαρση. 

Ανατολή

Αν δείτε στον ύπνο σας την ανατολή του ηλίου, θα γίνετε πολύ πλούσιοι και θα ξεχωρίσετε στην καριέρα σας. Αν δείτε πως βρίσκεστε σε χώρα της ανατολής, να είστε προσεκτικοί με συνεργάτες και οικονομικές δοσοληψίες. Αν ονειρευτείτε μαύρο ήλιο, είναι πολύ αρνητικό σημάδι, και θα πρέπει να προσέξετε σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Αν ονειρευτείτε αυγή με σύννεφα, θα έχετε κάποιες αποτυχίες στην εργασία σας. Αν δείτε την αυγή και τον ήλιο να ανατέλλει, θα απολαύσετε ικανοποιητική ερωτική ζωή. Οι αδέσμευτοι μετά από αυτό το όνειρο, θα γνωρίσετε το σύντροφο της ζωής σας. Όλα θα πάνε καλά και θα βρείτε λύσεις στα προβλήματα σας. 

Άνδρας

Αν είστε γυναίκα κι ονειρευτείτε έναν ωραίο άνδρα ψηλό μελαχρινό με έντονα μάτια ντυμένο σε λευκά χρώματα να είστε έτοιμη να υποδεχθείτε το μεγάλο σας έρωτα που μπορεί να είναι κι ο άνδρας της ζωής σας. Επίσης σημαίνει επιτυχία στα επαγγελματικά και την καριέρα σας και οικονομικά οφέλη. Αν δείτε πολλούς άνδρες στο κρεβάτι σας θα κερδίσετε πολλά χρήματα στη δουλειά σας ή από τύχη. Αν είστε όμως άνδρας και δείτε ότι έχετε ξαπλώσει με άλλους άνδρες χρειάζεστε ξεκούραση. Αν είστε δεσμευμένοι και δείτε το σύντροφό σας γερασμένο σημαίνει ότι δεν θα προχωρήσει αυτή η σχέση. Αν είστε παντρεμένοι και δείτε το σύζυγό σας να είναι ταλαιπωρημένος και γερασμένος σημαίνει ότι ο γάμος σας κινδυνεύει από προβλήματα κι ενδεχομένως να διαλυθεί. Αν δείτε έναν άνδρα ταλαιπωρημένο, κοντό και παχύ και γενικά να είναι άσχημος, προσέξτε τις παρέες σας και τους ανθρώπους γύρω σας γιατί μπορεί να κινούνται ύπουλα εναντίον σας. Αν ο άνδρας είναι μαυροφορεμένος φροντίστε για την υγεία σας και να έχετε το νου σας σε μικροατυχήματα. 

Άνεμος

Ο άνεμος που φυσάει δυνατά σημαίνει πως έχετε μεγάλη εγωπάθεια, αδιαφορείτε για τους συντρόφους σας και τις σχέσεις σας δεν τις κοιτάτε ποτέ σοβαρά. Αν δείτε ότι άνεμος είναι απαλός, γλυκός και σας δημιουργεί ευχάριστα συναισθήματα τότε σημαίνει ότι θα έχετε θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά σας. Αν είστε ελεύθεροι, ο άνεμος συμβολίζει ένα καινούριο πρόσωπο που θα εμφανιστεί στη ζωή σας ενώ αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει τότε να περιμένετε κίνηση από αυτό. Ο απαλός και φρέσκος άνεμος φέρνει ευκαιρίες κι επαγγελματική άνοδο. Αν ο άνεμος που φυσά είναι δυνατός και θορυβίζει θα πρέπει μα προσέξετε σε θέματα που αφορούν στην υγεία σας αλλά και πρόσωπα που συνομοτούν εναντίον σας. Αν ο άνεμος στροβιλίζει σημαίνει λόγια, ανακατέματα και μπερδέματα ενώ αν γίνεται ανεμοστρόβιλος και δείτε να παρασύρει στο πέρασμά του αντικείμενα, σπίτια, ζώα κ.λ.π. το όνειρο είναι αρνητικό και προειδοποιεί για μία μεγάλη καταστροφή, ακόμα κι ένα διαζύγιο που μπορεί να μη το περιμένετε. Αν ο άνεμος σας τυφλώνει σημαίνει αποτυχημένες σχέσεις. 

Ανεμοστρόβιλος

Αν δείτε ότι πιαστήκατε μέσα σε ανεμοστρόβιλο, σημαίνει ότι πιθανόν θ’ αντιμετωπίσετε δυσάρεστα γεγονότα. Το όνειρο γενικά δείχνει ανακατέματα, μπερδέματα και λόγια που μπορεί να δημιουργήσουν στενάχωρες καταστάσεις. Τα μπερδέματα μπορεί να σχετίζονται και με τα αισθηματικά σας, δηλαδή να βρεθείτε σε δίλημμα ανάμεσα σε δύο πρόσωπα και να μη μπορείτε να αποφασίσετε εύκολα ή ακόμα και να προκύψουν δυσκολίες στη σχέση σας από επιρροές τρίτων προσώπων. Για τα επαγγελματικά, σημαίνει εντάσεις στο χώρο εργασίας με ανώτερα πρόσωπα ή ακόμα και μια συνομοσία εναντίον σας με στόχο να σας αποκαθηλώσουν. Σε ψυχολογικό επίπεδο, φανερώνει θολή σκέψη και κρίση κι επιπλέον δυσκολία στο να ξεχωρίσετε το ουσιώδες από το επουσιώδες. Ο ανεμοστρόβιλος που παρασύρει τα πάντα στο πέρασμα του και δεν αφήνει τίποτα όρθιο, σας προειδοποιεί για μία μεγάλη καταστροφή που έρχεται σύντομα μπροστά σας. 

Άνθη

Τα άνθη στο όνειρο σημαίνει ότι θα έχετε μια ενδιαφέρουσα και ήρεμη ζωή με ανθρώπους δίπλα σας που θα σας αγαπούν και θα σας φροντίζουν. Τα άνθη επίσης σημαίνουν καλή είδηση από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αν δείτε ότι είστε σε ένα λιβάδι και μαζεύετε άνθη σημαίνει ότι θα παντρευτείτε πολύ  γρήγορα, αν είστε ήδη παντρεμένοι σημαίνει ευτυχισμένο γάμο. Αν τα άνθη σας είναι από κόκκινα τριαντάφυλλα σημαίνει ότι θα έχετε αγάπη με πάθος. 

Αν ο κήπος σας περιλαμβάνει ανθισμένα και πολλά άνθη θα έχετε μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή. Αν δείτε ανθισμένα δέντρα, θα έχετε κέρδη και θα καρποφορήσουν όλες σας οι προσπάθειες. Αν δείτε ότι διακοσμείτε έναν χώρο με λουλούδια, προμηνύεται επαγγελματική άνοδος. Αν διακοσμείτε τάφο είναι προβλήματα και συμφορές. 

Αν διακοσμείτε τον επιτάφιο είναι ευλογία και προστασία. Αν σας προσφέρουν άνθη ψεύτικα θα πάρετε ερωτική απογοήτευση και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει φέρεται ύπουλα. Αν τα άνθη είναι κίτρινα προσέξτε την υγεία σας. Αν τα άνθη που σας προσφέρουν είναι μαύρα ή ξεραμένα προσέξτε πολύ μην αρρωστήσετε, εμπόδια ακόμα και κίνδυνος θανάτου δικού σας ή προσώπου που αγαπάτε. 

Ανθοδέσμη

Αν δείτε πως σας προσφέρεται μια μεγάλη ανθοδέσμη με όμορφα και πολύχρωμα άνθη από το αγαπημένο σας πρόσωπο, τότε θα έχετε μια ευτυχισμενη σχέση μαζί του που θα καταλήξει σε επιτυχημένο γάμο. Αν η ανθοδέσμη είναι μαραμένη σίγουρα κάτι σας κρύβει και κινείται ύπουλα πίσω από την πλάτη σας. Αν μαζεύετε λουλούδια για να φτιάξετε μια ανθοδέσμη σημαίνει επιτυχία και άνοδο στη δουλειά σας καθώς και κληρονομιά από κάποιον άγνωστο και πλούσιο συγγενή. Αν εσείς προσφέρετε ανθοδέσμη σε γνωστό σας πρόσωπο σημαίνει ότι το έχετε στεναχωρήσει εν αγνοία σας κι ότι θα πρέπει να προσέξετε τη συμπεριφορά σας. Αν δείτε το σπίτι σας γεμάτο ανθοδέσμες σημαίνει ευτυχισμένο σπιτικό ακόμα κι εγγυμοσύνη. Αν δείτε μια μαραμένη ή μαύρη ανθοδέσμη, σημαίνει αρρώστια και θάνατο.

Ανθρωποκτονία

Αν ονειρευτείτε πως διαπράττετε ανθρωποκτονία, σημαίνει πως θα υποφέρετε από αγωνία και ταπείνωση λόγω της αδιαφορίας των άλλων, και το ψυχρό περιβάλλον σας θα προκαλέσει προβλήματα στους γύρω σας. Αν δείτε ότι σας σκοτώνει κάποιος το όνειρο είναι καλό και σημαίνει νίκες, επιτυχίες και χαρούμενες καταστάσεις. Αν είστε μπροστά σε ανθρωποκτονία τότε θα δοκιμαστείτε απο εμπόδια στα σχέδιά σας αλλά με πολλή προσπάθεια θα τα καταφέρετε. Αν ονειρευτείτε πως ένας φίλος σας αυτοκτονεί, σημαίνει πως θα πρέπει να πάρετε μία πολύ δύσκολη απόφαση. Αν σκοτώνετε ένα δικό σας κι αγαπημένο πρόσωπο σημαίνει ότι θα περάσει από στεναχώρια ακόμα κι από πρόβλημα υγείας. 

Άνοδος

Αν δείτε στο όνειρο σας πως ανεβαίνετε στην κορυφή ενός βουνού, η ζωή σας θα είναι εξασφαλισμένη και θα έχετε πολλές επιτυχίες. Θα καταφέρετε να αντιμετωπίσετε τα εμπόδια που θα σας παρουσιαστούν εύκολα και θα έχετε την στήριξη ισχυρών προσώπων. Αν ονειρευτείτε πως ανεβαίνετε στην κορυφή μιας σκάλας, θα έχετε ανταμοιβή για τις προσπάθειες σας και θα μπορέσετε να αναδειχθείτε κοινωνικά. Αν δείτε πως άλλοι άνθρωποι σας ανεβάζουν, προμηνύεται στήριξη και βοήθεια από κάποια άτομα του περιβάλλοντός σας. Αν δείτε ότι εσείς ανεβάζετε κάποιον, σημαίνει πως θα προσφέρετε την βοήθεια σας και θα εκτιμηθείτε γι αυτό. Αν δείτε πως δεν καταφέρνετε να φτάσετε στην κορυφή, τότε τα σχέδια σας δεν θα ευδοκιμήσουν και θα απογοητευτείτε από ερωτικά και επαγγελματικά ζητήματα. Αν δείτε πως ανεβαίνετε μια σκάλα η οποία καταστρέφεται, τότε προσέξτε την υγεία σας και τα οικονομικά σας, γιατί προμηνύονται ζημιές. Εάν η σκάλα που ανεβαίνεται είναι χρυσή η ασημένια, θα έχετε πολύ γρήγορη άνοδο επαγγελματική. Αν δείτε πως ανεβαίνετε τη σκάλα με τον αγαπημένο σας, θα έχετε θετικές εξελίξεις στα ερωτικά σας. 

Αντιγραφή

Αν ονειρευτείτε πως αντιγράφετε, φανερώνει πως δεν εμπιστεύεστε τον εαυτό σας και τις δυνατότητες που έχετε, με αποτέλεσμα να τα παρατάτε πολύ εύκολα στη ζωή σας. Το όνειρο αυτό σας προτρέπει να αρχίσετε να πιστεύετε στον εαυτό σας, μπορείτε να τα καταφέρετε αρκεί να το πιστέψετε. Αν σας προβληματίζουν τα ερωτικά σας, δείχνει πως δεν είσαστε με τον σωστό σύντροφο και η ανασφάλεια σας κλείνει πόρτες για κάτι καλύτερο. Η αντιγραφή στον ύπνο μας σημαίνει ότι πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή στους επαγγελματικούς στόχους μας. Προμηνύεται απώλεια χρημάτων. Προσοχή στην υγεία σας. Αν δείτε πως είστε σε εξετάσεις και αντιγράφετε, δείχνει αποτυχία και απογοήτευση. 

Αντίπαλος

Αν ονειρευτείτε πως σας απειλούν αντίπαλοι, προσέξτε την υγεία σας γιατί θα κινδυνεύσετε από μια σοβαρή ασθένεια. Αν σας απειλει αντίπαλος, δείχνει πως υπάρχουν άτομα τα οποία θα προσπαθήσουν να σας μπλέξουν σε περίεργες υποθέσεις. Αν δείτε ότι συναντηθήκατε με έναν αντίπαλο, σημαίνει ότι θα αποκρούσετε αμέσως οποιεσδήποτε επιθέσεις κατά των συμφερόντων σας. Αν δείτε πως μαλώσατε με έναν αντίπαλο και νικήσατε, θα έχετε επιτυχία στην εργασία σας, θα πάρετε προαγωγή και θα αποφύγετε την καταστροφή. Αν δείτε κάποιον αντίπαλο να γίνεται φίλος σας, θα σας γίνει μια αρκετά ενδιαφέρουσα πρόταση στα επαγγελματικά σας, που δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να αποκλείσετε. 

Αξιωματικός

Για μια γυναίκα που θα δει στον ύπνο της αξιωματικό, σημαίνει πως θα γνωρίσει πολυ σύντομα τον μεγάλο έρωτα της ζωής της. Ο άνδρας αυτός θα είναι προστατευτικός και επαγγελματικά καταξιωμένος. Αν δείτε πως φοράτε την στολή αξιωματικού, δείχνει πως έχετε μεγάλες φιλοδοξίες και θα πετύχετε όσα θέλετε μετά από κάποιες δυσκολίες. Επίσης σημαίνει ότι δίνετε την προστασία και την αγάπη σας στους άλλους. Αν δείτε πως εσείς οι ίδιοι είσαστε εξιωματικοί, να περιμένετε νίκες, άνοδο, πλούτη και προστασία στη ζωή σας. 

Απαγωγή

Αν ονειρευτείτε πως σας απαγάγουν, θα κάνετε μια νέα γνωριμία που θα καταλήξει σε παθιασμένη και έντονη σχέση. Αν είστε δεσμευμένοι και δείτε αυτό το όνειρο, η εμφάνιση ενός ανθρώπου που θα σας πολιορκήσει θα θέσει σε κίνδυνο την σχέση σας. Αν δείτε πως εσείς απαγάγετε κάποιον, δείχνει διάλυση σχέσης από δική σας απόφαση. Αν δείτε πως απαγάγουν τον αγαπημένο σας, δείχνει πως θα φανερωθεί κάποια απιστία που θα σας οδηγήσει σε χωρισμό. Αν κάνετε εσείς την απαγωγή, θα έχετε οικονομική άνοδο και πρόοδο. Αν δείτε ερωτική απαγωγή, προμηνύονται αποτυχίας σε επαγγελματικά και οικονομικά. Αν δείτε πως απαγάγουν κάποιο μέλος της οικογένειας σας, προμηνύονται εντάσεις με αυτό το άτομο. 

Απάτη

Αν ονειρευτείτε πως σας εξαπάτουν, σημαίνει πως θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασια στη σχέση σας και στις ανάγκες του συντρόφου σας, διότι ενέχει ο κίνδυνος να διαλυθεί. Αν δείτε πως εξαπατάτκάποιον  φίλο, γνωστό ή αγαπημένο, σημαίνει πως αγαπάτε και θέλετε την σημασία αυτού του προσώπου. Αν δείτε πως εξαπατάτε κάποιον άγνωστο, είναι κακό προμήνυμα. Σημαίνει ότι θα πρέπει να προσέξετε κάποιες κακές παρέες που μπορεί να σας βάλουν σε μπελάδες. Αν δείτε πως σας πλησιάζει κάποιος απατεώνας, προσέξτε τους φίλους σας γιατί δεν είναι ειλικρινείς απέναντί σας. Αν δείτε ότι ο απατεώνας σας επιτίθετε ή σας κλέβει, η υγεία σας θα κινδυνεύσει. 

Απιστία

Αν είστε άνδρας και ονειρευτείτε απιστία που διαπράττετε από την πλευρά σας, προσέξτε πολύ τις κινήσεις και την συμπεριφορά σας, διότι θα σας κατηγορήσουν για κάτι που δεν κάνατε. Αν είστε γυναίκα και δείτε πως διαπράττετε απιστία, προσέξτε τις ερωτικές επιλογές και τους φίλους σας. Αν είστε παντρεμένος άνδρας ή γυναίκα και δείτε πως απατάτε τον σύντροφο σας, δείχνει πως ο εγωισμός σας καταστρέφει το γάμο σας και πως θα πρέπει να αποφύγετε σε κάθε περίπτωση τις εκδικητικές πράξεις. Η απιστία στο όνειρο συμβολίζει καταπιεσμένες ερωτικές επιθυμίες και τον φόβο μήπως ο αγαπημένος μας νιώσει συναισθήματα για άλλο πρόσωπο. Επίσης, φοβόμαστε την απιστία επειδή εμείς οι ίδιοι απατάμε τον σύντροφό μας. 

Αποβάθρα

Αν ονειρευτείτε πως βρίσκετε πάνω σε αποβάθρα, να περιμένετε τιμές, αναγνώριση και κύρος στη ζωή σας. Αν ονειρευτείτε πως βλέπετε κάποια αποβάθρα λιμπανιού που έχει πάρα πολύ κόσμο, θα έχετε πρόοδο και επιτυχία στις δουλειές σας και θα βρείτε σύντομα λύσεις στα όποια προβλήματα σας απασχολούν. Αν δείτε πως επιστρέφετε στην αποβάθρα ενός λιμανιού μετά από ταξίδι, δείχνει πως θα έχετε θετικές εξελίξεις στη σχέση σας και θα ζήσετε ευτυχισμένες στιγμές. Αν έχετε χωρίσει πρόσφατα, να αναμένετε επανασύνδεση. 

Αποδοχή

Για ένα επιχειρηματία που ονειρεύτηκε πως έγινε δεκτή πρόταση του, σημαίνει ότι θα επιτύχει σε κάποιο εμπόριο του που μέχρι τώρα φαινόταν καταδικασμένο σε αποτυχία. Για έναν ερωτευμένο που είδε πως έγινε δεκτός από την αγαπημένη του, σημαίνει ότι σύντομα θα παντρευτεί το αντικείμενο του θαυμασμού του. Αν αυτό το όνειρο προκλήθηκε από υπερβολική αγωνία και αδυναμία, θα πρέπει να αναμένεται το αντίθετο. Οι στοιχειώδεις επιδράσεις συχνά παίζουν παιχνίδια, σε ασθενείς και εύπιστες διάνοιες, με ψεύτικες και απατηλές υποβολές. Η κανονική λοιπόν ερμηνεία του ονείρου προϋποθέτει ότι ο άνθρωπος που είδε το όνειρο ζούσε σε μια ζωή αγνή, ενισχυμένη από μια ισχυρή θέληση, ελέγχοντας έτσι τη μοίρα του με την εκδίωξη από αυτήν αθέλητων διεισδύσεων

Αποθήκη

Αν δείτε στο όνειρο σας μια αποθήκη γεμάτη αγαθά, σημαίνει πως θα ευτυχήσετε στη ζωή σας και θα αποκτήσετε πολλά πλούτη. Αν δείτε αποθήκη γεμάτη εμπορεύματα, τότε θα έχετε πρόοδο και ανάπτυξη στα επαγγελματικά σας. Αν είστε άνεργοι, σύντομα θα βρείτε δουλειά. Αν δείτε πως εσείς χτίζετε μια αποθήκη, να ξέρετε πως θα προοδεύσετε πολύ στη ζωή σας χάρη δικών σας προσπαθειών. Αν δείτε μια αποθήκη άδεια ή κατεστραμμένη, είναι κακό προμήνυμα. Δείχνει πως θα έρθουν δύσκολες μέρες στη ζωή σας, θα έχετε απώλεια χρημάτων και θα εξαπατηθείτε από υποτιθέμενους υποστηρικτές σας. 

Αποκλήρωση

Αν είστε γυναίκα και δείτε στο όνειρο σας πως σας αποκληρώνουν, προσέξτε την συμπεριφορά σας γιατί θα κάνετε κάποιο κακό σε αγαπημένος σας πρόσωπο με αρνητικές συνέπειες. Αν είστε άνδρας και δείτε πως σας αποκληρώνουν, δείχνει πως θα κάνετε έναν ταιριαστό και καλό γάμο πολύ σύντομα που θα εγκρίνουν οι γονείς σας. Γενικότερα όταν βλέπετε πως σας αποκληρώνουν στο όνειρο σας, δείχνει πως πρέπει να προσέξετε την δουλειά σας ή την επιχείρηση σας, γιατί θα αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα στο μέλλον. Αν δείτε πως εσείς αποκληρώνετε κάποιον, τότε θα καταφέρετε να ανέλθετε κοινωνικά με πλάγια μέσα. 

Αποπλάνηση

Αν δείτε στο όνειρο σας πως σας αποπλανούν και είστε γυναίκα, προμηνύεται μια καινούργια γνωριμία που θα καταλήξει σε παθιασμένο έρωτα. Αν σας αποπλανούν και είστε άνδρας, θα έχετε προβλήματα από το περιβάλλον σας και θα πέσετε θύμα συκοφαντιών. Αν δείτε πως εσείς αποπλανείτε κάποιον, προμηνύονται ερωτικά μπερδέματα και πολλά διλλήματα. Αν δείτε πως αποπλανού κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο, προσοχή γιατί αυτό το πρόσωπο κάνει κάποιες ανήθικες πράξεις που κρύβει από εσάς. 

Αποσκευές

Αν ονειρευτείτε πως φτιάχνετε ή περιμένετε να παραλάβετε αποσκευές, θα έχετε ευχάριστη συνάντηση με κάποιον γνωστό ή φίλο από το παρελθόν. Αν δείτε βαλίτσες γεμάτες ρούχα, σημαίνει γρήγορο επαγγελματικό ταξίδι. Αν δείτε βαλίτσες άδειες, σημαίνει πως θα αποκτήσετε πολλά χρήματα. Αν ονειρευτείτε πως χάνετε τις βαλίτσες σας σε κάποιο ταξίδι, σημαίνει πως έχετε πάρει λανθασμένες αποφάσεις και πρέπει να αναθεωρήσετε την στάση σας. Επίσης σημαίνει πως θα αντιμετωπίσετε κάποια οικογενειακά προβλήματα και δυσάρεστες υποχρεώσεις, ειδικά αν δείτε πως εσείς μεταφέρετε αποσκευές. Αν δείτε τις βαλίτσες σας πεταμένες ή κατεστραμένες θα πάρετε μεγάλη στεναχώρια και θα έχετε επαγγελματική αποτυχία. 

Απόστημα

Αν δείτε στ’ όνειρο σας απόστημα από όπου τρέχει πύον και αίμα, θα έχετε δυσάρεστα πράγματα ν’ αντιμετωπίσετε στο άμεσο μέλλον. Θα πρέπει να προσέξετε την υγεία σας γιατί κινδυνεύετε. Ίσως η ανειλικρίνεια και ο φθόνος φίλων να σας δημιουργήσει άσχημη κατάσταση. Αν δείτε πως έχετε αποστήματα στο μέτωπο, είναι σημάδι αρρώστιας κάποιου δικού σας ανθρώπου. Αν δείτε πως το απόστημα που έχετε,πάει να γίνει χρόνιο, κάποια κακοτυχία θα σας κάνει τη ζωή δύσκολη. Ταυτόχρονα, οι πιο βαθιές σας συμπάθειες θα προξενήσουν μεγάλη λύπη σε άλλους. Αν δείτε πως σας περιποιούνται και εξαφανίζεται το απόστημα, θα έχετε υποστήριξη από κάποιον άνθρωπο που θέλει να σας βοηθήσει και θα απαλλαγείτε γρήγορα από τα προβλήματα που σας απασχολούν

 

Αράχνη

Αν ονειρευτείτε αράχνη, είναι ένδειξη εργατικότητας και προσοχής που θα έχει σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία περιουσίας. Το να δείτε αράχνη να υφαίνει τον ιστό της, είναι προμήνυμα ευτυχίας και ασφάλειας στο σπίτι σας. Αν δείτε πως σκοτώσατε αράχνη, σημαίνει οικογενειακούς καυγάδες. Το να δείτε ότι σας δαγκώνει αράχνη σημαίνει ότι θα γίνετε θύμα των εχθρών σας και οι επιχειρήσεις σας θα υποστούν ζημιές. Αν δείτε στ’ όνειρο σας αράχνες κρεμασμένες στους ιστούς τους, σημαίνει ευνοϊκές περιστάσεις για καλή υγεία και περιουσία. Μια μεγάλη αράχνη, που τη φοβηθήκατε, σημαίνει αύξηση του πλούτου, αλλά με κίνδυνο να τον χάσετε αν δεν προσέξετε. Αν η αράχνη είναι το είδος ταραντούλας, σημαίνει ότι οι εχθροί σας θα σας κατατροπώσουν. Το να σκοτώσετε μια ταραντούλα σημαίνει επιτυχία ύστερα από ατυχίες και πως εσείς θα κατατροπώσετε τους εχθρούς σας. Ο ιστός αράχνης στ’ όνειρο είναι προμήνυμα επιτυχίας, καλών σχέσεων και πετυχημένου γάμου. 

Αργαλειός

Αν δείτε ότι είστε γυναίκα και υφαίνετε τον αργαλειό, σημαίνει πως θα έχετε επιτυχία στις ερωτικές σχέσεις σας και εάν είστε ελεύθερες, πολύ σύντομα θα παντρευτείτε και θα αποκτήσετε όμορφα παιδιά. Αν είστε άνδρας και δείτε γυναίκα να υφαίνει τον αργαλειό, θα δείτε πολλές επιτυχίες στον επαγγελματικό τομέα και πολύ γρήγορα θα συναντήσετε την γυναίκα της ζωής σας με την οποία θα πάτε για γάμο. Εάν δείτε πως κατά την διάρκεια που υφαίνετε ο αργαλιός χαλάσει, θα έχετε οικονομικά προβλήματα, ζημιές στην δουλειά σας και καυγάδες με τους συνεργάτες σας. Το να ονειρευτείτε ότι στέκεστε και βλέπετε κάποιον άγνωστο να υφαίνει σημαίνει ενόχληση από τους γύρω σας. Αν δείτε αργαλειό που είναι ακίνητος, χωρίς κανέναν να τον δουλεύει, σημαίνει κακόβουλο άνθρωπο που θα σας προξενήσει αρκετή στενοχώρια.

Αρκούδα

Αν δείτε στο όνειρο σας αρκούδα, σημαίνει πως θα υπάρξει έντονος ανταγωνισμός στην δουλειά σας και θα έρθετε αντιμέτωποι με δύσκολες καταστάσεις. Σημαίνει πως περιτριγυρίζεστε από εχθρούς, αντίζηλους, και σας κυνηγάει μια κακοτυχία. Αν είστε γυναίκα και ονειρευτείτε αρκούδα, δείχνει πως θα παντρευτείτε κάποιον άνδρα αμφιβόλου ποιότητας, όπως επίσης και το ότι θα έχετε να αντιμετωπίσετε κάποια απειλητική αντίζηλο. Αν δείτε πως παλεύατε με αρκούδα και σας νίκησε, κινδυνεύετε. Αν όμως δείτε πως εσείς νικήσατε και σκοτώσατε την αρκούδα, θα απαλλαγείτε από τα προβλήματα και τα βάσανα σας και θα καταφέρετε να επιβλήθείτε στο περιβάλλον σας. Γενικότερα η αρκούδα στο όνειρο σημαινει ασθένεια, γι’ αυτό προσέξτε την υγεία σας. 

Άρμα

Αν ονειρευτείτε πως τρέχατε ανεβασμένος (-η), πάνω σ’ ένα δίτροχο ιππήλατο άρμα, σαν εκείνα των αρχαίων, είναι προμήνυμα ότι θα σας παρουσιαστούν ευνοϊκές ευκαιρίες, που θα έχουν καλό αποτέλεσμα για σας, αν τις χρησιμοποιήσετε σωστά. Γενικά το άρμα είναι πολύ καλό προμήνυμα. Σημαίνει πως θα ευτυχίσετε στην ερωτική ζωή σας και οι ελπίδες σας θα πραγματοποιηθούν. Αν το άρμα πάνω στο οποίο βρίσκεστε τρέχει με μεγάλη ταχύτητα, να περιμένετε γρήγορη εξέλιξη και πρόοδο στη δουλειά σας. Αν δείτε πως πέσατε εσείς ή άλλοι από άρμα, σημαίνει εκτόπιση από υψηλή θέση και προσωρινή αποτυχία στα σχέδια σας. 

 

Άρπα

Αν δείτε στο όνειρο σας άρπα, σημαίνει πως θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες και τα όνειρα σας. Αν δείτε πως ακούγατε την μουσική της άρπας, δείχνει πως το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, τρέφει βαθιά συναισθήματα για εσάς που θα σας τα εκδηλώσει πολύ σύντομα. Αν δείτε πως παίζατε άρπα, σημαίνει πως θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικός με τις σχέσεις σας γιατί εμπιστεύεστε εύκολα τους άλλους ανθρώπους. Αν είστε δεσμευμένοι, προσέξτε την σχέση σας. Αν δείτε πως η άρπα στο όνειρο σας ήταν σπασμένη, σημαίνει χωρισμό, κακοτυχία και ασθένεια. Το να ακούσετε στ’ όνειρο σας τους λυπητερούς και γλυκούς ήχους -της άρπας σημαίνει πως κάποια υπόθεση, που φαινόταν πως θα είχε καλή έκβαση, θα τελειώσει άσχημα.

Αρραβώνας

Αν δείτε στο όνειρο σας ότι αρραβωνιάζεστε, είναι κακό προμήνυμα. Αν είστε σε σχέση θα χωρίσετε και θα στεναχωρηθείτε πάρα πολύ. Εάν δείτε ότι σας παίρνουν το δαχτυλίδι των αρραβώνων, προμηνύεται χωρισμός, δύσκολες καταστάσεις και εξαπάτηση. Αν δείτε πως χαλάτε εσείς τον αρραβώνα, τότε θα γλυτώσετε από καταστροφικές καταστάσεις. Επίσης προσέξτε πάρα πολύ την υγεία σας γιατί ενδέχεται να αρρωστήσετε. Αν δείτε πως σας αρραβωνιάζουν με το ζόρι, θα έρθετε αντιμέτωποι με ανθρώπους που θα σας δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σας. Τα επαγγελματικά σας χρειάζονται προσοχή, διότι θα προκύψουν κάποιες παρεξηγήσεις. Αν δείτε πως αρραβωνιάζεστε και υπάρχει πολύς κόσμος γύρω σας και περνάτε δαχτυλίδια, προσέξτε τις μετακινήσεις σας γιατί κινδυνεύετε. 

Αρρώστια

Αν δείτε στο όνειρο σας πως είστε άρρωστοι, θα πάρετε στεναχώρια, η οποία όμως θα είναι περαστική. Αν δείτε πως πάσχετε από ανίατη ασθένεια, η στεναχώρια θα είναι διαρκής και δείχνει πως θα αντιμετωπίσετε κάποια ψυχολογικά προβλήματα. Θα υπάρχει δυστυχία στον κόλπο της οικογένειας και στο γάμο σας. Αν δείτε πως είστε άρρωστοι και αναρρώσατε, τα προβλήματα που σας ταλαιπωρούν θα βρουν γρήγορα τη λύση τους. Για μια νέα γυναίκα που θα ερωτευθεί πως πάσχει από ανίατη ασθένεια, σημαίνει πως θα ζήσει ζωή μοναχική. Αν δείτε πως περιποιείστε κάποιον άρρωστο, θα λάβετε αγάπη και φροντίδα από τους κοντινούς ανθρώπους σας

Αρχιεπίσκοπος

Ο Αρχιεπίσκοπος στο όνειρο δεν είναι καλό σημάδι. Δείχνει πως θα αντιμετωπίσετε πολλές δυσκολίες σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Προμηνύεται αρρώστια δική σας ή συγγενικού προσώπου σας, ειδικά αν φοράει μαύρα ράσα. Αν όμως φοράει ανοιχτά χρώματα και τον δείτε να λειτουργεί, σημαίνει προστασία, πρόοδος στη ζωή σας και υλικά επιτεύγματα. Αν ο Αρχιεπίσκοπος σας εμφανιστεί στο όνειρο με πολιτικά ρούχα, είναι πάρα πολύ κακό.  Αν δείτε πολλούς αρχιεπίσκοπους με μαύρα ράσα, προσέξτε πάρα πολύ γιατί κάποιος άνθρωπος από το στενό περιβάλλον σας προσπαθεί να σας κάνει κακό με ύπουλα μέσα. 

Άρωμα

Αν δείτε στον ύπνο σας πως βάζατε άρωμα, είναι προμήνυμα στεναχώριας και απογοήτευσης. Προσέξτε την συμπεριφορά σας, γιατί ο εγωισμός και η ισχυρογνωμοσύνη σας, θα σας φέρουν σε ρήξη με αγαπημένο πρόσωπο. Αν ονειρευτείτε πως μυρίζατε ένα ωραίο άρωμα, πολύ σύντομα θα κάνετε νέα σχέση που θα σας γεμίσει χαρά και ευτυχία. Οι σχέσεις με οικογενειακά πρόσωπα και συνεργάτες θα βελτιωθούν. Αντιθέτως, αν δείτε πως αρωματίζεστε με αρώματα, προσέξτε τους ανθρώπους γύρω σας, γιατί δεν είναι όπως φαίνονται. 

Ασανσέρ

Αν δείτε στον ύπνο σας πως ανεβαίνετε ορόφους με ασανσέρ, σημαίνει πως σας περιμένει άνοδος στην ζωή σας. Αν είστε αδέσμευτοι, θα γνωρίσετε πολύ καλό άτομο. Στα επαγγελματικά σας θα έχετε άνοδο, προαγωγή, πρόοδο και ευκαιρίες να αυξήσετε τα κέρδη σας. Αν όμως δείτε πως κατεβαίνατε με το ασανσέρ, σας περιμένουν προβλήματα και ατυχίες. Αν δείτε πως εγκλωβιστήκατε σε ασανσέρ, θα έχετε απρόβλεπτες απώλειες. 

Ασήμι

Ασήμωσε να σου πω λέγανε κάποτε … όμως αν δείτε στον ύπνο σας αντικείμενα από ασήμι, σας περιμένουν στεναχώριες και αποτυχίες. Αν βρήκατε ασήμι, θα λάβετε μια απογοητευτική είδηση. Αν δείτε πως γυαλίζατε ασημικά, θα στεναχωρηθείτε πολύ για κάποιον κοντινό σας άνθρωπο. Επίσης, προσέξτε την υγεία σας. Τα ασημικά στο όνειρο σημαίνουν δικαστικές υποθέσεις. Επίσης σημαίνουν πως είστε φιλάργυροι και επιπόλαιοι.  Τον απόλυτο και αληθινό πλούτο δεν μπορούν να τον διαχειριστούν πολλοί. Για τις επαγγελματικές υποθέσεις σας είναι αρκετά καλό όνειρο και δείχνει θετικές εξελίξεις. 

Αστακός

Αν ονειρευτείτε αστακό στο όνειρό σας, σας περιμένουν έντονα πάθη, περιπέτειες και δυνατές ερωτικές συγκινήσεις. Αν είστε δεσμευμένοι, θα μπείτε στον πειρασμό να ζήσετε μια κρυφή σχέση. Προσέξτε όμως, γιατί μπορεί να χαλάσετε μια καλή σχέση για μια περιπέτεια χωρίς διαρκεια. Επίσης, ο αστακός στο όνειρο μπορεί να σημαίνει και αφροδίσιο νόσημα. Σχετικά με επαγγελματικά θέματα, σημαίνει άνοδο, επιτυχία και πολλά κέρδη. 

Αστέρια

Αν ονειρευτείτε αστέρια σε καθαρό ουρανό, είναι προμήνυμα μεγάλης ευτυχίας στον ερωτικό τομέα. Αν είστε αδέσμευτοι, θα κάνετε καλό γάμο. Για τους ήδη δεσμευμένους, δείχνει βελτίωση και ενδυνάμωση σχέσης. Αν τα αστέρια είναι θαμπά, θα πάρετε στεναχώρια, αλλά θα είναι περαστική. Αν δείτε πως τρεμοσβήνουν, θα αντιμετωπίσετε οικογενειακά προβλήματα και ενοχλήσεις στην υγεία σας. Αν δείτε αστέρι να πέφτει, σας περιμένει επιτυχία στην καριέρα σας, αλλά προσωρινή. Αν δείτε όλο το σύμπαν με αστέρια και γαλαξίες, η επιτυχία σας θα είναι μεγάλη και παγκόσμια. Σας περιμένει φήμη, δόξα και πλούτος. 

Αστυνομία

Αν ονειρευτείτε πως είστε αστυνομικοί, προσέξτε ποιους κάνετε παρέα, γιατί σας επηρεάζουν αρνητικά και σας επιβουλεύονται. Αν δείτε πως κάνατε παρέα ή μιλούσατε με αστυνομικούς, θα προδωθείτε από αγαπημένο πρόσωπο και θα στεναχωρηθείτε πολύ. Αν δείτε πως σας κυνηγούσαν αστυνομικοί, φανερώνει χαμηλή αυτοεκτίμηση. Αν δείτε πως σας συλλαμβάνουν, θα παρεξηγηθείτε με φιλικά πρόσωπα. Αν δείτε πως ξεφύγατε από τους αστυνομικούς, θα δημιουργήσετε προβλήματα στις σχέσεις με τους άλλους, αλλά θα αποφύγετε τις ευθύνες. Αν δείτε αστυνομικούς να συλλαμβάνουν κόσμο, προσοχή, κινδυνεύετε να πέσετε στην παγίδα των εχθρών σας. Αν δείτε πως έρχεστε σε σύγκρουση με αστυνομικό, θα νικήσετε τους εχθρούς σας. Αν δείτε αστυνομικούς να μπαίνουν σπίτι σας, θα έχετε δικαστικά μπλεξίματα. Αν δείτε πως ζητούσατε βοήθεια από αστυνομικούς, θα κάνετε αλλαγή εργασίας με αβέβαιη προοπτική. Τέλος, αν δείτε πως έχετε ερωτική σχέση με αστυνομικό, προσέξτε πολύ τις επιλογές σας στα αισθηματικά, γιατί τείνετε να μπλέκετε με λάθους ανθρώπους. 

Ασχήμια

Αν ονειρευτείτε πως είστε άσχημοι, φανερώνει πως η συμπεριφορά σας δημιουργεί προβλήματα στις σχέσεις σας και θα πρέπει να αλλάξετε κάποια πράγματα, ώστε να απολαύσετε πιο αρμονικές σχέσεις. Αν δείτε άσχημο άνθρωπο, είναι σημάδι κακοτυχίας. Δεν είναι κατάλληλη περίοδος για να πάρετε πρωτοβουλία και να κάνετε νέα ξεκινήματα. Αν δείτε τον αγαπημένο σας να είναι άσχημος, θα απογοητευθείτε από την συμπεριφορά του.

Ατύχημα

Αν δείτε πως είχατε κάποιο ατύχημα στην εργασία σας, προσέξετε την συμπεριφορά σας γιατί θα κάνετε εχθρούς που θα απειλήσουν την θέση σας. Αν δείτε πως είχατε ατύχημα με μεταφορικό μέσο, μην αμελήτε την υγεία σας. Αν δείτε αγαπημένο πρόσωπο να έχει ατύχημα, θα έρθετε σε σύγκρουση μαζί του. Αν δείτε πως σωθήκατε από ένα σοβαρό ατύχημα, θα σας δωθεί μια καλή λύση σε ένα δύσκολο πρόβλημα. Αν πάλι δείτε πως τραματιστήκατε από ένα σοβαρό ατύχημα, θα κάνετε λάθος επιλογές που θα σας στοιχίσουν ακριβά στο μέλλον, οπότε ας είστε πιο σκεπτικοί. 

Αυγά

Αν ονειρευτείτε φωλιές με αυγά, είναι προμήνυμα πλούτου και ευτυχίας για τους παντρεμένους. Για τους αδέσμευτους δείχνει γρήγορο γάμο και απόκτηση παιδιών. Αν δείτε πως τρώγατε αυγά, θα έχετε κάποιες μικροστεναχώριες στο σπίτι σας. Αν δείτε φρέσκα αυγά, θα λάβετε κληρονομιά ή θα κερδίσετε μεγάλα ποσά από τυχερά παιχνίδια. Αν δείτε σπασμένα αυγά, θα έχετε απώλειες οικονομικές. Αν δείτε καλάθι με αυγά, προλέγει κέρδη από απρόβλεπτες πηγές. 

Αυλός

Αν δείτε στον ύπνο σας πως ακούτε αυλό, σημαίνει πως σύντομα θα κληθείτε να πάρετε μια πολύ δύσκολη απόφαση που αφορά το μέλλον σας. Αν ονειρευτείτε ότι παίζετε αυλό, σημαίνει πως θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τα εμπόδια που σας βάζουν εχθροί και ανταγωνιστές, και θα διακριθείτε στον τομεά της επιλογής σας. Για μια αδέσμευτη γυναίκα σημαίνει πως θα κάνει γάμο με πρόσωπο εξουσίας. 

Αύρα

Αν δείτε στον ύπνο σας πως συζητούσατε οποιοδήποτε θέμα που έχει σχέση με την αύρα, σημαίνει ότι θα περάσετε από καταστάσεις διανοητικής ανησυχίας και θα προσπαθήσετε να ανακαλύψετε τη δύναμη που κρύβετε μέσα σας. Αν δείτε πως μπορέσατε να διακρίνετε την αύρα σας, σας περιμένουν περίεργες μεταφυσικές εμπειρίες που θα σας κάνουν πιο σοφούς. 

Αυτοκίνητα

Αν δείτε στον ύπνο σας πως οδηγάτε ένα ακριβό, γρήγορο και ασφαλές αυτοκίνητο, είναι προμήνυμα πως οι αισθηματικές και οικογενειακές υποθέσεις σας θα εξελιχθούν ευχάριστα και θα έχετε επιτυχία σε επαγγελματικές πρωτοβουλίες. Αν δείτε πως δεν μπορείτε να ξεκινήσετε το αυτοκίνητο σας, σας περιμένει ερωτική αποτυχία. Αν δείτε πως τρέχατε με μεγάλη ταχύτητα και επικίνδυνα κάνοντας παραβάσεις ή ότι πάθατε ατύχημα, είναι προμήνυμα βαριάς ασθένειας.  Αν δείτε πως τρέχατε με το αυτοκίνητο ομαλά σε μεγάλο αυτοκινητόδρομο, θα έχετε πολλές επιτυχίες και όλα θα πάνε καλά. Αν δείτε πως επισκευάζατε το αυτοκίνητο σας, θα έρθουν στα χέρια σας πολλά χρήματα. Αν δείτε πως τρέχατε σε αγώνες ράλι, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα στην εργασία σας. Αν ονειρευτείτε πως πάθατε ατύχημα, προσοχή, υπάρχει κίνδυνος να καταστραφείτε οικονομικά. Αν δείτε πως βάζατε το αυτοκίνητο σας σε γκαράζ ή στο συνεργείο για επισκευές, θα έχετε οικονομική και επαγγελματική στήριξη. Αν δείτε πως γλυτώσατε από αυτοκινητιστικό ατύχημα χωρίς να τραυματιστείτε, θα αποφύγετε ένα μεγάλο κίνδυνο στα αισθηματικά σας. 

Αυτοκράτορας

Αν ονειρευτείτε πως είστε αυτοκράτορας, θα έχετε επιτυχία στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σας. Αν δείτε έναν αυτοκράτορα, θα αντιμετωπίσετε έντονο ανταγωνισμό από ανδρικά πρόσωπα στο χώρο της εργασία σας. Αν δείτε χάσατε το αξίωμα του αυτοκράτορα, θα υποστείτε επικρίσεις από το περιβάλλον σας και θα έρθετε σε ρήξη με το σύντροφό σας. 

Αυτοκτονία

Αν ονειρευτείτε πως κάνατε απόπειρα αυτοκτονίας, σημαίνει πως έρχονται δύσκολες ημέρες και θα πρέπει να οπλιστείτε με πολύ υπομονή. Αν δείτε πως καταφέρατε να αυτοκτονήσετε, θα έχετε αποτυχία στα ερωτικά σας. Αν δείτε πως αυτοκτόνησε αγαπημένο σας πρόσωπο, θα σας εξαπατήσει και θα πικραθείτε πολύ. 

Αφιέρωση

Αν ονειρευτείτε πως αφιερώνετε τραγούδι στον αγαπημένο σας, σας περιμένουν ευχάριστες στιγμές μαζί του και με φιλικά πρόσωπα. Αν δείτε πως αυτός σας αφιέρωσε ένα τραγούδι ή κάτι άλλο, θα σας δείξει την αγάπη του στο μέλλον με έμπρακτο τρόπο, αν δεν το έχει κάνει μέχρι στιγμής. Αν ονειρευτείτε πως αφιερώνετε κάποιο τάμα στο Θεό, θα δώσετε και θα λάβετε μεγάλη αγάπη. Επίσης, θα έχετε την εκτίμηση των ατόμων του περιβάλλοντός σας και λόγω του καλού σας χαρακτήρα, θα προοδεύσετε. 

Άχυρο

Αν δείτε στον όνειρο σας άχυρα, θα υποφέρετε από κουτσομπολιά και κακοήθειες. Επίσης, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα στα αισθηματικά σας και ίσως χωρίσετε. Αν δείτε σκορπισμένα άχυρα στο πάτωμα, προσέξτε την υγεία σας γιατί κινδυνεύετε. Σωρός από άχυρα σημαίνει πως θα ασχοληθείτε με δραστηριότητες που δε θα σας αποφέρουν τα αναμενόμενα κέρδη. Αν δείτε πως φυσά αέρας και σκορπίζουν τα άχυρα ή πως καίγονται στη φωτιά, σημαίνει πως θα καταφέρετε ό,τι έχετε βάλει στο μυαλό σας. Αν ονειρευτείε σκιάχτρο από άχυρα, προσέξτε συνεργάτες και φίλους που δεν είναι όπως φαίνονται, θα σας παραπλανήσουν. 

Αψέντι

Αν ονειρευτείτε ότι μεθύσατε με αψέντι, σημαίνει ότι θα σπαταλήσετε την περιουσία σας και θα αναλωθείτε σε ανούσιες σχέσεις. Αν μια γυναίκα δει ότι πίνει αψέντι, θα παραπλανηθεί από διπρόσωπο εραστή που θα της δώσει ψεύτικες υποσχέσεις. Αν ονειρευτεί πως είναι μεθυσμένη, θα υποστεί ταπείνωση και ήττα στα αισθηματικά της.